Jaromír Nohavica

piesne (872)

  texty (616) / preklady (97)
  akordy (506) / taby (122)
  noty (10) / slideshow (0)

články (222)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Jaromír Nohavica:
Foto: Nohavica v Dubline a Londýne - Fotografie z krátkého turné do Velké Británie a Irska - koncerty v Londýně a Dubli... - nohavica.cz


Jaromír Nohavica:
Svou káru táhnem dál: Jaromír Nohavica a Kapela - Jaromír Nohavica autor: Česká televize zvětšit obrázek Svou káru táhnem dá... - scena.cz


Petr Hapka:
JAREK NOHAVICA ZPÍVÁ PÍSEŇ PRO HAPKU - Jaromír Nohavica zhudebnil a nazpíval text Michala Horáčka věnovaný Petru Hapkov... - youtube.com


Jaromír Nohavica:
Sarkastická Nohavicova pieseň unikla na internet: Drsná provokácia
slovenských hokejistov!
- Sarkastická Nohavicova pieseň unikla na internet: Drsná provokácia slovenských hokej... - cas.sk


Jaromír Nohavica:
Nohavica zložil skladbu pre slovenských hokejistov - Český pesničkár Jaromír Nohavica predstavil počas tohtotýždňového turné v Brat...


Jaromír Nohavica:
Boris Urbánek píše s Nohavicou operu o Juditě - Jarek Nohavica Operu na motivy starozákonního příběhu o Juditě, známé ze sl... - novinky.cz


Korben Dallas:
Valašský špalíček ohlašuje samé písničkáře - DNES | Autor: Libor Galia | sekce: festivaloviny Valašský špalíček 2... - muzikus.cz


Jaromír Nohavica:
Liberec, Chomutov, Teplice. Nohavica opět pobaví sever - Jarek Nohavica. Severní Čechy - Máte vstupenky? Ne? Ale ony už se nám ty zážitk...


Karel Kryl:
Nohavica hral a spieval Kryla. K jeho nedožitým sedemdesiatinám - Nohavica hral a spieval Kryla. K jeho nedožitým sedemdesiatinám P ri počúvaní... - sme.sk


Jaromír Nohavica:
Do prodeje jdou další lístky na pražské koncerty Jaromíra Nohavici - musicserver.c... - musicserver.cz


 

Jaromír Nohavica

Fanúšikov: 259



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Jaromír Nohavica:
Diskografia - Jaromír Nohavica:
2014 album KOMETA - THE BEST OF NOHAVICA
2014 album JAREK NOHAVICA A PRATELE [LIVE][2CD DVD]
2013 album TENKRAT/NOSTALGIE 90.LET
2012 album TAK ME TU MAS [DIGIPACK]
2011 album TANTE COSE DA VEDER '2011
2010 album Jaromír Nohavica - Tři čuníci
2009 album Platinova Kolekce [doma+v Lucerne] [2cd+2dvd...
2009 album V LUCERNÄš '2009 (CD+DVD)
2008 album Nad Stadem Koni
2008 album Ikarus
2008 album Sp Valentyn Hity 2008
2007 album BOX/2007 [4CD]
2006 album Doma, ĹľivĂ˝ koncert 29.6.2006, Ostrava ...
2004 album Těšínské niebo
2003 album Babylon
2000 album Moje smutné srdce
1998 album Koncert
1996 album Divné století
1995 album Darmoděj a další
1994 album Tři čuníci
1993 album Mikymauzoleum [VINYL]
1982 album KONCERTY 1982 A 1984 '2012 digipack [DIGIPAC...

dvd:
2010 dvd V LUCERNE [BLURAY]
2009 dvd RODINNÉ STĹ?ĂŤBRO 1 edice '2009

kniha:
2010 kniha Chtěl jsem jí zazpívat
2010 kniha The Songbook
2005 kniha Jarek Nohavica komplet

kompilacia:
2014 kompilacia NEJ HITY BALADY MILENIA
2014 kompilacia NEJ HITY BALADY MILENIA
2013 kompilacia 50 DUVODU PROC MIT RAD FOLK
2013 kompilacia TOP20.CZ 2013-1/2CD
2010 kompilacia NEJ PISNICKY PRO DETI VSEC
2009 kompilacia Nej Duety Vsech Dob
2008 kompilacia 18 NEJ JARKA NOHAVICI
2007 kompilacia 50 miniatur
2007 kompilacia Edice CZ/2007: FOLK
2006 kompilacia Kdo neskáče není Čech
2000 kompilacia Sešli Se...Jiří Pavlica A Hosté

a môžte aj Pridať album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
2015CDNOHAVICA JAROMIRKOMETA - THE BEST OF NOHAVICA26.40 EUR
2014VINYLNOHAVICA JAROMIRTENKRAT/NOSTALGIE 90.LET [VINYL]28.46 EUR
20143xCD+DVDNOHAVICA JAROMIRJAREK NOHAVICA A PRATELE (2CD & DVD)19.04 EUR
2013CDNOHAVICA JAROMIRTENKRAT-NOSTALGIE 90 LET10.29 EUR
2013CDNOHAVICA JAROMIRDIVNE STOLETI12.26 EUR
20134xCDNOHAVICA JAROMIRBOX [MIKYM./3CUNICI/DARMODEJ/DIVNE STOLE24.50 EUR
20132xCDNOHAVICA JAROMIRARCHIVY... 1982 A 198414.32 EUR
2013CDNOHAVICA JAROMIRTAK ME TU MAS7.85 EUR
2012CDNOHAVICA JAROMIRTAK ME TU MAS12.75 EUR
2009DVDNOHAVICA JAROMIRJAROMIR NOHAVICA POPRVE / JAREK A AMADEUS10.66 EUR
20092xCD+DVDNOHAVICA JAROMIRV LUCERNE19.04 EUR
2008CDNOHAVICA JAROMIRIKARUS16.35 EUR
20062xCD+DVDNOHAVICA JAROMIRDOMA24.78 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
6
3xCD+DVD Nohavica Jaromir Jarek nohavica a pratele (2cd & dvd)
3xCD+DVD Jarek nohavica a
pratele (2cd &
dvd)
CD Nohavica Jaromir Tenkrat/nostalgie 90.let
CD Tenkrat/nostalgi
e 90.let
2xCD Nohavica Jaromir Archivy... 1982 a 1984
2xCD Archivy... 1982
a 1984
CD Nohavica Jaromir Tri cunici
CD Tri cunici
CD Nohavica Jaromir Divne stoleti
CD Divne stoleti
CD Nohavica Jaromir Koncert
CD Koncert

»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

Krytof - Kdla z mdla ft. Jaromr Noh

Jaromr Nohavica - Mm jizvu na rtu

Nohavica - Kometa

Nohavica - Ostravo

Nohavica Fotbal

Nohavica - Kdyz me brali za vojaka
»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:


hm. a nebolo by lepšie vydať desiatky
nevydaných pesničiek, než to čo u... viac


nevite prosim nekdo kde bych mohla sehnat noty
Ostrava cerna na akordeon?... viac


česko vropski ... viac

PB

Vam to uz na tom serveri dobre . Kazdu chvilu
Chyba - Databaza nie je dostupn... viac

sd

1.stiahni a nainstaluj program Tuxguitar
tuxguitar-1.2-windows-x86-installer.... viac

sd

Som velmi poteseny, ze mam knihu Songbook,avsak
som sklamany, ze v knihe je l... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Křídla z mýdla - akordy

Kometa - akordy a text

Mám jizvu na rtu - akordy a text

Hlídač krav - akordy a text

Minulost - akordy a text

Zítra ráno v pět - Originál - akordy a text

Dokud se zpívá - pro začátečníky - akordy a text

U nás na severu - akordy a text

Mám jizvu na rtu - doplněno - akordy

Kupte si hřebeny - akordy a text

Kříž svůj neseme - akordy

Když mě brali za vojáka - akordy a text

Jdou po mně jdou - oprava - akordy a text

Darmoděj - akordy a text

Zatímco se koupeš - akordy a text

Milionář - akordy a text

Malé české blues (Do prdele práce) - akordy,text,tab - akordy a text

Já chci poezii - akordy a text

Až to se mnu sekne - akordy a text

Hlídač krav - akordy a text

viac




home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia

TOPlist