Elán

piesne (613)

  texty (418) / preklady (32)
  akordy (278) / taby (73)
  noty (19) / slideshow (0)

články (339)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Elán:
Oficiální vyjádření managmentu skupiny ELÁN k přesunutí koncertu v
Martine z 10.6.2017 na termín 23.9.2017
- Příčinou přeložení terminu koncertu byl technický problém = vadný svár (výrobn... - brainzone


Elán:
Festival Trnkobraní letos slaví padesát let a oznamuje kompletní line-up,
narozeniny oslaví společně s kapelou Elán
- Festival Trnkobraní letos slaví padesát let a oznamuje kompletní line-up, narozeniny ... - musicserver.cz


Maťo Ďurinda:
4 slovenské hudobné legendy s potenciálom svetových hviezd! - Napísal Martin F - máj 21, 2017 ZDIEĽAŤ ČLÁNOK NA FACEBOOK ZDIEĽAŤ NA TWITTER ... - manmagazin.sk


Ján Baláž:
Elán v lete odohrá posledné open air koncerty, 50. výročie oslávi už len
v halách
- včera o 09:30 | redakcia Historicky najúspešnejšia slovenská skupina Elán v stre... - zoznam.sk


Ján Baláž:
Obrovský šok! Jožo Ráž opúšťa Elán! - pred 14 hodinami Topstar.sk Showbiznis Obrovský šok! Jožo Ráž opúšťa Elán! O...


Elán:
Kapela Elán zahraje čtyři koncerty v ČR venku, nově i v Loučni - Aktualizace: 04.04.2017 11:26 Vydáno: 04.04.2017, 11:21 foto Čelnové slovenské ka... - ceskenoviny.cz


Elán:
PRIDÁVÁ ĎALŠÍ KONCERT POD ŠÍRYM NEBOM. - Skupina Elán v tomto roku pôvodne plánovala odohrať len dva open-air koncerty na Slov... - M.Helcl


Elán:
ŽIVÝCH NÁS NEDOSTANÚ POD ŠIRÝM NEBOM - ELÁN SA PRESUNIE Z HÁL NA OPEN AIR PÓDIÁ Kapela Elán se po veľmi úspešnom vypr... - brainzone


Elán:
Elán v Plzni: Živé je nedostanou! - Vydáno včera V rámci Elán tour 2016 Živých nás nedostanú! přijela populá... - ireport.cz


Elán:
Joža Ráža prekvapil obdivovateľ z Guatemaly: Elán mi uľahčil život a
otvoril mnohé dvere!
- 04.10.2016 (39/2016) Vesmír to zariadil. Život číslo 30 a v ňom tesne za sebou príb... - cas.sk


 

Elán

Fanúšikov: 138



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Elán:
Diskografia - Elán:
2016 album ZIVYCH NAS NEDOSTANU [VINYL] [VINYL]
2016 album ZIVYCH NAS NEDOSTANU (EXTENDED 2CD EDITION)
2015 album NEBEZPECNY NAKLAD
2015 album HODINA NEHY
2015 album KAMARATI
2014 album ZIVYCH NAS NEDOSTANU
2011 album OSMY SVETADIEL / DETEKTIVKA (OPUS 100)
2010 album NIE SME ZLI/SLIDEPACK
2010 album ANJELSK� DAŇ
2010 album DETEKTIVKA/SLIDEPACK
2008 album Gold - Najkrajsie Sladaky
2008 album Nej Slovenske Hity Vsech
2007 album Nejlepsi Vyber 80.let
2007 album Unplugged - Carnegie Hall
2007 album Club Files Vol.2
2007 album Horny United Presents Attracti
2007 album Hit storoÄŤia [2CD]
2006 album Megakoncert Praha 2003 [CD+DVD]
2006 album Čakám ťa láska
2006 album GOLD
2006 album Best Of - 40 Hitov [2CD]
2006 album School Party & Missing / limitovaná edĂ...
2006 album 2CD – Kamikadze Lover & Nightshift / ...
2006 album Chcel by som Ti šepkať
2005 album SK Hity 2
2004 album Megakoncert (2CD)
2003 album Tretie oko
2002 album Elán 3000
2001 album Neviem byť sám
2000 album Legenda 5 - Posledná...
1999 album JoĹľo
1998 album Legenda 4
1998 album To Prave ... Unplugged [2CD]
1997 album Hodina pravdy
1997 album Legenda 3
1995 album Hodina nehy
1994 album Hodina angliÄŤtiny
1992 album Osmy svetadiel
1992 album Hodina slovenÄŤiny
1992 album Nebezpečný náklad
1992 album Legenda 1
1992 album DetektĂ­vka
1992 album Legenda 2
1991 album Netvor z ÄŤiernej hviezdy Q7A
1990 album TOGETHER AS ONE
1989 album Rabaka
1983 album Elán 3
1982 album Nie sme zlĂ­
1973 album DETEKTĂŤVKA edice '2010 slidepack

dvd:
2013 dvd CESKE A SLOVENSKE HITY
2013 dvd Elán v Divadle
2006 dvd NA HRADÄš '2006
2004 dvd DetektĂ­vka(film) + 8.svetadiel (film)+ bo...
2004 dvd Nebezpečný náklad (film)+ 15.rokov ...
2004 dvd Megakoncert [DVD]
2003 dvd História legendy 1 Elán 1981 - 1991
1998 dvd TO PRAVÉ/UNPLUGGED
1992 dvd Rabaka

ine:
2013 ine TRETIE OKO (POSETKA)
2011 ine Elán - Golden Hits ... 30 let s Elánem
2010 ine Elán - Hodina zamilovaných
2010 ine Hity 2004
2009 ine TRETIE OKO [0]
2009 ine Historia legendy I. - Elan 1981 - 1991
2009 ine HISTORIA LEGENDY (PREMIUM)
2009 ine TRETIE OKO
2009 ine RABAKA [Kultovny hudobny film s kapelou Elan...
2008 ine Elan - Komplet - SPEVNIK 133 PIESNI

kniha:
2009 kniha Normálne 70. Roky

kompilacia:
2016 kompilacia RETRO-STEREO PARTY 80.LETA
2014 kompilacia NEJ HITY BALADY MILENIA
2014 kompilacia NEJ HITY BALADY MILENIA
2013 kompilacia 80.LETA-50 DUVODU PRO MIT
2012 kompilacia ČESKO-SLOVENSKÉ KARAOKE HITY I.
2009 kompilacia Laskohity
2009 kompilacia Nej Duety Vsech Dob
2008 kompilacia ELAN HITY [KARTONOVY OBAL]
2008 kompilacia Nej Diskoteka Vsech Dob
2008 kompilacia Gold - Najkrajsie Duety
2008 kompilacia Best Of Dance 4/2008
2008 kompilacia Cesky Slavik 2008
2008 kompilacia Happy Valentine
2007 kompilacia Okey Pianko
2007 kompilacia Že mi je lúto - Zlaté hity
2007 kompilacia Gold Vianoce
2007 kompilacia LASKA MOJA
2007 kompilacia Ak Nie Si Moja
2007 kompilacia PĂ­sniÄŤky pro tebe
2007 kompilacia Miluj
2005 kompilacia OKEY VIANOCE 3
2005 kompilacia Čo bolí to přebolí
2005 kompilacia 3 hodiny Elánu
2005 kompilacia Hit-paráda 90. let
2004 kompilacia MUSIC BOX HITY 1
2001 kompilacia SK SUPERHITY 2. 1989-2000 [2CD]
2001 kompilacia VER MI! - Love Songs

singel:
2001 singel OTAZNIKY / VSETKO, CO MAS RAD

a môžte aj Pridať album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
20162xCDELANZIVYCH NAS NEDOSTANU (2CD)14.32 EUR
2016VINYLELANZIVYCH NAS NEDOSTANU [VINYL]20.37 EUR
20156xCDELANKAMARATI24.50 EUR
2015CDELANHODINA NEHY8.19 EUR
2014CDELANZIVYCH NAS NEDOSTANU13.73 EUR
2013DVDELANELAN V DIVADLE15.87 EUR
20112xCDELANNEXT 2 LAST19.62 EUR
2010CDELANDETEKTIVKA/SLIDEPACK4.49 EUR
20102xCD PPBOXELANOSMY SVETADIEL / DETEKTIVKA8.13 EUR
2010CDELANKOMPLET 2 (POSETKA)7.85 EUR
2010CDELANHODINA ZAMILOVANYCH (POSETKA)7.85 EUR
2010CDELANNIE SME ZLI/SLIDEPACK4.49 EUR
2009CDELANKOMPLET 1 (POSETKA)7.85 EUR
20092xCDELANLASKOHITY12.21 EUR
2007CDELANZE MI JE LUTO-ZLATE HITY7.85 EUR
2006CDELANHODINA SLOVENCINY7.85 EUR
2006CDELANCHCEL BY SOM TI SEPKAT /BEST/7.85 EUR
20062xCDELANKAMIKADZE LOVER & NIGHTSHIFT9.60 EUR
2006CDELANOSMY SVETADIEL7.85 EUR
2006CDELANNEBEZPECNY NAKLAD7.85 EUR
2006CDELANCHCEL BY SOM TI SEPKAT /BEST/7.85 EUR
20062xCDELANBEST OF [40 HITOV]12.21 EUR
2006CDELANRABAKA7.85 EUR
2006CDELANNIE SME ZLI7.85 EUR
20052xCDELANSCHOOL PARTY & MISSING9.60 EUR
2001vhsELANWORLD TOUR ELAN 2001 200110.82 EUR
20012xCDELANNEVIEM BYT SAM9.60 EUR
2000CDELANLEGENDA 57.85 EUR
1998CDELANLEGENDA 4 - TAK, AKO ICH NEPOZNATE10.82 EUR
1998CDELANLEGENDA 47.85 EUR
1997CDELANLEGENDA 37.85 EUR
1992CDELANLEGENDA 27.85 EUR
1992CDELANLEGENDA 17.85 EUR
1992CDELANELAN 37.85 EUR
1992CDELANDETEKTIVKA7.85 EUR
1991CDELANNETVOR Z CIERNEJ HVIEZDY QE77.85 EUR
1990CDELANTOGETHER AS ONE36.68 EUR
1911CDELANVER MI8.70 EUR
1911DVDELANNEBEZPECNY NAKLAD20.61 EUR
1911DVDELANDETEKTIVKA20.61 EUR
1906CDELANGOLD8.70 EUR
0CDELANZE MI JE LUTO7.85 EUR
0CDelanhush25.63 EUR
0CDELANIMPULSO VITAL18.65 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
6
DVD Elan Elan live
DVD Elan live
VINYL Elan Zivych nas nedostanu [vinyl]
VINYL Zivych nas
nedostanu
[vinyl]
2xCD Elan Zivych nas nedostanu (2cd)
2xCD Zivych nas
nedostanu (2cd)
CD Elan Hodina nehy
CD Hodina nehy
6xCD Elan Kamarati
6xCD Kamarati
CD Elan Zivych nas nedostanu
CD Zivych nas
nedostanu

»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

Eln - Kde si

ELAN - Jedenaste prikazanie

Elan - Neviem byt sam /videoclip/

Eln - Koka

ELAN - ZE MI JE LUTO

Eln - Amnestia na neveru
»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:


Je to pravda, čo hovorí Zdeno. Niekedy kapely
nemali žiadneho lídra, nikt... viac


Vo februári som si kúpila CD Živých nás
nedostanú, je úžasné, .St... viac


jožo raži nelibi se tvoje platna ... viac

diviak

dakujeeem... viac

looool

cau je to piesen : kaskader bez penazi... viac

diviak

dobry den chcem vas poprosit o radu,zhanam piesen
od elanu kde sa spominaju v... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Láska moja - akordy a text

Voda čo ma drží nad vodou - akordy a text

Neodchádzaj - text

Bosorka - akordy a text

Neviem byť sám - akordy a text

Ak nie si moja - akordy a text

Kde si - akordy a text

Zanedbaný sex - akordy a text

Ryšavá - text

Kráľovná bielych tenisiek - akordy

Jedenáste prikázanie - akordy a text

Bosorka - spravne - akordy a text

Vymyslená - akordy a text

Voda čo ma drží nad vodou - jednoduchá verzia - akordy a text

Amnestia na neveru - akordy a text

Sestrička z Kramárov - akordy a text

Ak nie si moja - akordy a text

Kráľovná bielych tenisiek 2 - akordy a text

Zanedbaný sex - akordy

Kočka - akordy a text

viac




home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia

TOPlist