Pavol Habera

piesne (174)

  texty (162) / preklady (2)
  akordy (89) / taby (4)
  noty (0) / slideshow (0)

články (246)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Pavol Habera:
Habera opět otevřel rodinné album: Takhle "kat" řádil na tříkolce v pěti
letech!
- Záchvat nemohl zvládnout.Pavol Habera s knírkem za mladaPavol Habera jako malý chlape... - blesk.cz


Abraxas:
Votvírák – s novou vlnou předprodeje připlouvá i Pavol Habera & Team - 8 Duben 2017 David Nguyen Žádné komentáře Novinky Votvírák – s novou vlnou... - rockandpop.cz


Pavol Habera:
Habera to už nevydržal: Tvrdo naložil Slovenskej lyžiarskej asociácii! - Habera to už nevydržal: Tvrdo naložil Slovenskej lyžiarskej asociácii!" href="https:... - cas.sk


Pavol Habera:
Paľo Habera ako nadšený dedko: Ukázal malinkú vnučku! - Paľo Habera ako nadšený dedko: Ukázal malinkú vnučku! ... - cas.sk


Pavol Habera:
Paľo Habera opäť dedkom: Dcéra Zuzana ukázala bábätko, má vznešené
meno!
- Paľo Habera opäť dedkom: Dcéra Zuzana ukázala bábätko, má vznešené meno!" href=... - cas.sk


Pavol Habera:
Habera a Peštová si užívajú voľné chvíle s rodinou: Pozrite, čo
stvárali na ihrisku!
- Habera a Peštová si užívajú voľné chvíle s rodinou: Pozrite, čo stvárali na ihr... - cas.sk


Pavol Habera:
Dcéra Haberu a Peštovej oslavuje narodeniny: Od rodičov dostala živý
darček!
- Dcéra Haberu a Peštovej oslavuje narodeniny: Od rodičov dostala živý darček!" href=... - cas.sk


Pavol Habera:
Spokojný Paľo Habera: Ulovil selfie so slávnym futbalistom! - Spokojný Paľo Habera: Ulovil selfie so slávnym futbalistom!" href="http://www.cas.sk/f... - cas.sk


Pavol Habera:
LIVE: Team zakončil turné v Brně, Pavol Habera vyhnal členy ochranky a
užíval si kontakt s fanoušky
- Vydáno včera | autor: Hana Poláchová Facebook59 1 Twitter0 Google+0 Závěrečn... - ireport.cz


Pavol Habera:
HITPARÁDY (49.): Češi dostali chuť na Team, Habera a spol. u nás
prodávají nejvíc. Rádia ovládla Sia
- Vydáno 08.06.2016 | autor: Josef Martínek Facebook327 Twitter0 Google+0 Koncertn... - ireport.cz


 

Pavol Habera

Fanúšikov: 36



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Pavol Habera:
Diskografia - Pavol Habera:
2010 album BOLI SME RAZ MILOVANI/SLID
2010 album PAVOL HABERA 2
2010 album FONTANA PRE ZUZANU 2
2010 album BEST OF PAVOL HABERA
2008 album Best Of Tour Live 2008
2008 album Nej Slovenske Hity Vsech
2007 album Krasne Vianoce
2007 album Best Of Okey Vianoce
2006 album To sa stáva
2005 album Best Of ... 1988 – 2005
2004 album OKEY VIANOCE 2
2002 album PAVOL HABERA 2 (pošetka)
2001 album Vianocna Hviezda
2001 album Zlaté Hity
2000 album Boli sme raz milovanĂ­
1997 album Habera '97
1996 album Svet lásku má
1993 album Fontána pre Zuzanu 2
1992 album Habera 2
1989 album PAVOL HABERA
1967 album VĂťBER

dvd:
2008 dvd BEST OF TOUR LIVE '2008

ine:
2010 ine HABERA 2
1996 ine SVET LASKU MA [REED.]

kompilacia:
2015 kompilacia DUETY
2013 kompilacia 50 DUVODU PROC MIT RAD MUZIKALY
2009 kompilacia Muzikalove Balady
2009 kompilacia Daniel Hevier
2008 kompilacia Gold - Najkrajsie Duety
2008 kompilacia Cesky Slavik 2008
2007 kompilacia Okey Pianko
2007 kompilacia Gold Vianoce
2007 kompilacia LASKA MOJA
2007 kompilacia SK HITY 5
2007 kompilacia PĂ­sniÄŤky pro tebe
2007 kompilacia Miluj
2006 kompilacia SK HITY 4
2006 kompilacia TOP20.CZ 2006/2
2006 kompilacia OKEY VIANOCE 1
2006 kompilacia Okey Vianoce 4
2005 kompilacia OKEY VIANOCE 3
2005 kompilacia Čo bolí to přebolí
2004 kompilacia Co Bolo, Bolo ...
2004 kompilacia 3 mušketýři [muzikál]
2003 kompilacia To byl váš hit - 90. léta
2002 kompilacia Fontána pre Zuzanu - Najväčšie h...
2000 kompilacia Koniec Dobry,vsetko Dobre 2
1995 kompilacia Vyber
1983 kompilacia ČESKÉ A SLOVENSKÉ POP IDOLY '2005

a môžte aj Pridať album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
2010CDHABERA PAVOLTHE BEST OF PAVOL HABERA8.53 EUR
2007CDHABERA PAVOLVIANOCNA HVIEZDA7.85 EUR
2006CDHABERA PAVOLTO SA STAVA15.89 EUR
2001CDHABERA PAVOLZLATE HITY11.25 EUR
2000CDHABERA PAVOLBOLI SME RAZ MILOVANI18.03 EUR
2000CDHABERA PAVOLVYBER11.25 EUR
2000CDHABERA PAVOLPAVOL HABERA 211.25 EUR
1991CDHABERA PAVOLPAVOL HABERA11.25 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
6
5xCD Gott Karel Duety
5xCD Duety
CD Habera Pavol The best of pavol habera
CD The best of
pavol habera
CD Habera Pavol & Team Best of tour - live
CD Best of tour -
live
CD Habera Pavol To sa stava
CD To sa stava
CD Habera Pavol & Team Best of 1988-2005
CD Best of
1988-2005
CD Habera Pavol Boli sme raz milovani
CD Boli sme raz
milovani

»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

Palo Habera - Boli sme raz milovani

Pavol Habera - Km a mm

Pavol Habera - Reklama na ticho

Pavol Habera - Je to vo hviezdach

Pavol Habera - Lska a smr "JNOK.Pr

Pavol Habera - Mm na teba chu

Pavol Habera - Laska, necestuj tym vlako

Jedin - Pavol Habera

LOVE SONG - Pavol habera
»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:

Dáša ČECHOVÁ

Milý pane Habera,chtělo by se Vám pročíst si
pár mých básní a zkusit... viac


Mám obrovský sen.jistě jako každý fanoušek
superzpěváka Pala Habery.V... viac


Mám obrovský sen.jistě jako každý fanoušek
superzpěváka Pala Habery.V... viac


NA SLOVENSKU NEBUDU KONCERTY? KONKRETNE V MARTINE?... viac


FanClub-TEAM stránka pre fanušikov TEAMu href="http://www.fanclub-team.e... viac


FanClub-TEAM je aj na FB - pridajte sa aj vy href="https://www.facebook.co... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Boli sme raz milovaní - akordy a text

Kým pri mne spíš - akordy a text

Lovesong - akordy a text

Láska, necestuj tým vlakom - akordy a text

Svet lásku má - akordy a text

Tichá noc - akordy a text

Jediná (z muzikálu tři mušketýři) - akordy a text

Láska a smrť - akordy a text

Mama Kami - akordy a text

Láska a smrť - text

Kým ťa mám - akordy a text

Láska, Necestuj Tým Vlakom - akordy a text

Je to vo hviezdach - akordy a text

List Ježiškovi - akordy a text

Reklama na ticho - text

Love song - akordy a text

Ostrov márnych nádejí - akordy

Madona s dieťaťom - akordy a text

Daj Boh šťastia tejto zemi - akordy a text

Vianočný hymnus - akordy a text

viac




home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia

TOPlist