Miro Žbirka

piesne (261)

  texty (202) / preklady (24)
  akordy (156) / taby (9)
  noty (8) / slideshow (3)

články (390)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Abraxas:
Votvírák – s novou vlnou předprodeje připlouvá i Pavol Habera & Team - 8 Duben 2017 David Nguyen Žádné komentáře Novinky Votvírák – s novou vlnou předprod... - rockandpop.cz


Manfred Mann:
Miro Žbirka predstavuje nový singel so svetovou hudobnou legendou - 9. apríla 2017 0 21 views Zdieľať na Facebooku Tweet na Twitteri Nový singel... - music-zone.eu


Miro Žbirka:
Miro Žbirka zverejnil videoklip k piesni Voľný deň - ... - pozri.sk


Miro Žbirka:
Intenzívne myslí na fanúšikov - Veľmi úspešný a pracovne náročný rok 2016 si pre Mira Žbirku pripravil na konci decembra ... - R.Messa


Miro Žbirka:
Do frasa, čo je to za album? Meky Žbirka hodnotí nový Rolling Stones - var pianoVariables = { mode : "init_cookie",... - sme.sk


Miro Žbirka:
Posledný koncert Mira Žbirku: Zahral si s ním aj bubeník lídra Rolling Stones - 04. novembra 2016, 11:002 ➡ Tip redakcii Rad čakajúci na večerný koncert v pozadí... - pluska.sk


Miro Žbirka:
Skvělý koncert Žbirky zakončil Kulturní léto v Kutné Hoře - Kutná Hora - Projekt Kulturní léto v GASK, který od května až do září přinášel na nádvoří... - denik.cz


Marika Gombitová:
Na koncertě Žbirky za velkého aplausu vystoupila Marika Gombitová - V zaplněné Tipsport Areně na pražském Výstavišti jako host koncertu Mira Žbirky vystoup... - halonoviny.cz


Miro Žbirka:
Meky Žbirka: Zavrieť značku Beatles bolo ako zavrieť Coca-Colu - var pianoVariables = { mode : "init_cookie",... - sme.sk


Miro Žbirka:
Meky Žbirka v úzkych. Cítil sa tak trochu ako sedliak - Žbirka úškrn Zdroj: Facebook/Miro Žbirka pred 3 dňami | Meky Žbirka zažil obrovsklý tra... - noviny.sk


 

Miro Žbirka

Fanúšikov: 33



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Miro Žbirka:
Diskografia - Miro Žbirka:
2015 album ZBIRKA MIROSLAV MIRO 2LP (POŠKODENÝ ROH OBAL...
2015 album MIRO
2011 album SMOLIARI / DVAJA (FONTANA PRE ZUZANU)
2010 album NEMODERNý CHALAN / CHLAPEC Z ULICE
2010 album MODRY ALBUM/SLIDEPACK
2010 album Balíček snov + Keď sa raz oči dohodnú
2009 album Empatia
2008 album Like A Hero-the Best Of 08
2008 album Roky A Dni
2008 album Sezonne Lasky / Light Of My Life [2cd]
2008 album Doktor Sen / Doctor Dream [2cd
2008 album Nej Slovenske Hity Vsech
2008 album Nejvetsi Slovenske Hity 60.-70
2008 album Sp Valentyn Hity 2008
2007 album Nejlepsi Vyber 80.let
2007 album Zrejme Letos Nikde Nejsou
2007 album Best Of Okey Vianoce
2007 album 22x2 The Best Of Miro Zbir
2007 album Hit storočia [2CD]
2006 album GOLD
2006 album Zamilovaná
2005 album SK Hity 2
2005 album Dúhy [DIGIPACK]
2004 album Live [CD]
2003 album Best of ´93 - ´03
2001 album Modrý album
2000 album Best of 2
1999 album Songs For Boys & Girls
1998 album MODUS komplet 1
1994 album Samozrejmý svet
1993 album Songs For Children
1980 album Doktor Sen

dvd:
2013 dvd CESKE A SLOVENSKE HITY
2013 dvd Happy Birthday
2006 dvd Dúhy & DVD The Best Of Tour
2004 dvd Live [DVD]

ine:
1985 ine EMPATIA-DVD/SLIDEPACK

kniha:
2013 kniha Co bolí, to přebolí
2012 kniha Čo bolí, to prebolí

kompilacia:
2016 kompilacia RETRO-STEREO PARTY 70.LETA
2016 kompilacia RETRO-STEREO PARTY 70.LETA
2016 kompilacia RETRO-STEREO PARTY 80.LETA
2015 kompilacia MEGAHITS BEST OF 2015
2015 kompilacia TOP20.CZ 2015/2
2015 kompilacia NEJ TELEVIZNI HITY
2013 kompilacia 80.LETA-50 DUVODU PRO MIT
2013 kompilacia NEJ HITY NA PLAZ A K VODE
2012 kompilacia TOP20.CZ 2012-2/2CD
2012 kompilacia COMPLETE BOX/15CD
2009 kompilacia Top20.cz 2009/2
2009 kompilacia Top20.cz 2009/2
2009 kompilacia Nej Duety Vsech Dob
2009 kompilacia Nej Duety Vsech Dob
2009 kompilacia Zima Zima
2008 kompilacia Nej Diskoteka Vsech Dob
2008 kompilacia Gold - Najkrajsie Duety
2008 kompilacia SK HITY 2008
2008 kompilacia Leto Je Leto
2008 kompilacia Top20.cz 2008/1
2007 kompilacia Okey Pianko
2007 kompilacia Gold Vianoce
2007 kompilacia BOOM HITY 1
2007 kompilacia Ak Nie Si Moja
2007 kompilacia SK HITY 5
2007 kompilacia Rádio Expres Hity 01
2007 kompilacia Havěť všelijaká 2
2007 kompilacia Písničky pro tebe
2007 kompilacia Miluj
2006 kompilacia SK HITY 4
2006 kompilacia TOP20.CZ 2006/2
2006 kompilacia Tv a Film Hity [2CD]
2006 kompilacia SK HITY 3
2006 kompilacia Všechno bude fajn
2006 kompilacia Máš chuť majoránky
2006 kompilacia Balada o poľných vtákoch
2005 kompilacia SK HITY 1 /FIRST RELEASE/
2005 kompilacia Čo bolí to přebolí
2005 kompilacia SK HITY 1 /2.VERZIA/
2005 kompilacia CZ Superhity 2005/1

singel:
2008 singel Vieš byť zlá /EP

a môžte aj Pridať album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
20152xVINYLZBIRKA MIROMODRY ALBUM [VINYL]23.02 EUR
20142xDVDZBIRKA MIROBEST OF VIDEO & RARITY14.24 EUR
201215xCDZBIRKA MIROCOMPLETE BOX /15CD61.01 EUR
2011CDZBIRKA MIROSYMPHONIC ALBUM13.20 EUR
2009CDZBIRKA MIROEMPATIA8.99 EUR
20072xCDZBIRKA MIRO22X2 THE BEST12.21 EUR
0CDZBIRKA MIRO22X2 THE BEST15.34 EUR
0CDZBIRKA MIROGOLD8.95 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
2xVINYL Zbirka Miroslav Miro 2lp
2xVINYL Miro 2lp
2xCD Zbirka Miroslav Miro
2xCD Miro
2xDVD Zbirka Miroslav Happy birthday
2xDVD Happy birthday
15xCD Zbirka Miro Complete box /15cd
15xCD Complete box
/15cd
DVD Karaoke Ceske a slovenske hity
DVD Ceske a
slovenske hity
CD Zbirka Miroslav Modry album/slidepack
CD Modry
album/slidepack

»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

Kazdy den budu vraj Vianoce

Miro Žbirka - 22 dní

Miro Žbirka a Marika Gombitová - Nespáľm

Miro Zbirka, Martha - Co boli to preboli

Miro Žbirka - Múr Našich Lások

Balada o polných vtákoch - Miro Žbirka
»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:

STANLEY

Dosť odvážne tvrdenie. Také zlé to nebude, aj po
roku 1989 nahral niekoľko al... viac

domča

mala som ho aj tu čest spoznataj osobne pretože
skoro po každom koncerte sa p... viac

domča

myslim si že meky žbirka je ten najlepši spevak na
svete a môj najoblubenejši... viac


Myslim si ze Zbirka po 89roku nenahral ani jeden
dobry album.posledna jeho do... viac


Miroslav Žbirka O rodný kraj ... viac

Igor

Skoda ze si viac nevsima Mariku a velka skoda, ze
ju vzdy len zneuzije a poto... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Atlantída - akordy a text

22 Dní - akordy a text

V slepých uličkách - akordy a text

Čo bolí, to prebolí. - akordy a text

Biely kvet - akordy a text

22 dní - akordy a text

Balada o poľných vtákoch - 2 - akordy a text

Každý deň budú vraj Vianoce - text

Balada o poľných vtákoch - akordy a text

Fair Play - akordy a text

viac




home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia
Copyright © Pavol Bacigál, 2000-2017. Všetky práva vyhradené.
TOPlist