Kabát

piesne (538)

  texty (262) / preklady (0)
  akordy (175) / taby (243)
  noty (0) / slideshow (0)

články (317)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Kabát:
Skupina Kabat na Topfeste! - ... - livemusic.sk


Kabát:
ROCK POD KAMEŇOM PODPORUJE ČESKO-SLOVENSKÚ ROCKOVÚ SCÉNU - Kompletný line-up nabitý svetovými rockermi s výbornou muzikou uzatvárajú zoskupeni... - P.Dráb


Accept:
Report z Metalfest Open Air 2016 v Plzni - Pamatujete na rok 2010, kdy se Metalfest Open Air konal poprvé? Tenkrát byl součást... - rockmag.cz


Kabát:
Kabát prý prodal nejvíce desek, cenu na Andělech ale nevyhraje - Kabát prý prodal nejvíce desek, cenu na Andělech ale nevyhraje Nové desky pro 1... - musicserver.cz


Adele:
Pětadvacátý ročník hudebních cen Anděl zná své výherce - Pětadvacátý ročník hudebních cen Anděl zná své výherce Video: Slza v nové... - musicserver.cz


Kabát:
Kabát tvrdí, že je nespravedlivě vyřazen z boje o nejprodávanější album - Skupina Kabát tvrdí, že byla vyřazena z boje o nejprodávanější album loňského r... - novinky.cz


Kabát:
Kabát vyhlásil bojkot cenám Anděl! Podle rockerů jsou výsledky
zmanipulované!
- Skupina Kabát letošní ceny Anděl bude bojkotovat. Podle ní jsou výsledky zmanipulov... - blesk.cz


Kabát:
Spokojený rocker Pepa Vojtek: Vyvedl těhotnou manželku na nákupy - Šťastný rocker Pepa Vojtek vyvedl těhotnou manželku. Pepa Vojtek s manželkou Jovan... - blesk.cz


Chinaski:
Hudobníci budú na TOPFEST-e skladať rockovú maturitu. V porote sú aj Zuzana
Smatanová, či Polemic!
- Published by MUSIC ZONE on 24. marca 2016 | Komentáre vypnuté na Hudobníci budú na TO... - music-zone.eu


Kabát:
Na 13-tom ročníku festivalu TOPFEST to roztočia kapely Kabát, Puddle of Mudd
a UK Subs!
- ... - livemusic.sk


 

Kabát

Fanúšikov: 179



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Kabát:
Diskografia - Kabát:
2016 album ORIGINAL ALBUMS 4CD VOL.1
2015 album SUMA SUMARUM [VINYL]
2015 album Do Pekla Do Nebe
2013 album SUMA SUMARUM 2013 REMASTERED
2011 album BANDITI DI PRAGA TURNE 2011
2010 album BANDITI DI PRAGA
2009 album PO CERTECH VELKEJ KONCERT
2009 album PO CERTECH VELKEJ KONCERT/LIMIT/2CD+2DVD
2008 album Eurosong 2008
2007 album Corrida
2007 album BOX/2007
2006 album Corrida
2006 album Suma Sumarum
2005 album Rocková romantika
2005 album 2003 - 2004 Live (Limitovaná edice)
2004 album CZ NO.1
2004 album SK SUPERHITY
2003 album Dole v dole
2000 album Corrida 2007 Live/limited
2000 album Go satane go
1999 album MegaHu
1997 album ÄŚert na koze jel
1995 album Země plná trpaslíků
1994 album Colorado
1993 album Děvky ty to znaj
1992 album Živě
1991 album Má jí motorovou

dvd:
2016 dvd KABĂ?T 2013-2015 3 DVD+CD
2011 dvd BANDITI DI PRAGA/TURNÉ 2011 (2DVD)
2010 dvd KABĂ?T 2003-2004 LIVE (2DVD)
2010 dvd PO ÄŚERTECH VELKEJ KONCERT '2010 [BLURAY]
2009 dvd PO ÄŚERTECH VELKEJ KONCERT '09(2DVD)
2009 dvd Ă“ÄŤko hity 006
2008 dvd CORRIDA 2007 LIVE edice '2008
2006 dvd CZ POP HISTORY
2004 dvd 2003-2004 / LIVE

ine:
2008 ine PO ÄŚERTECH VELKEJ KONCERT '09 (2LP) [VINY...

kompilacia:
2012 kompilacia ČESKO-SLOVENSKÉ KARAOKE HITY I.
2011 kompilacia SUPER HITY CZ ÉTERU 4 '2011
2008 kompilacia Top20.cz 2008/2
2007 kompilacia Nejlepsi Vyber 90.let...
2007 kompilacia Music Box Hity 3
2006 kompilacia Kdo neskáče není Čech
2005 kompilacia Hit-paráda 90. let
2002 kompilacia Superhity 2002
2001 kompilacia České a slovenské hity 2001 - To ne...

a môžte aj Pridať album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
20164xCDKABATORIGINAL ALBUMS 4CD VOL.1 [MJM,DTTZ,COLORADO,ZPT]16.40 EUR
20164xDVDKABAT2013-2015 LIVE VYPICH 2014 + O2 ARENA [3DVD+CD]18.45 EUR
20153xVINYLKABATSUMA SUMARUM [VINYL]36.74 EUR
2015CDKabátDo pekla do nebe 11.63 EUR
20133xCD+DVDKABATSUMA SUMARUM 2013 REMASTERED13.46 EUR
20112xDVDKABATBANDITI DI PRAGA TURNE 201111.60 EUR
20112xCDKABATBANDITI DI PRAGA TURNE 201110.51 EUR
2010CDKABATBANDITI DI PRAGA12.26 EUR
20092xDVDKABATPO CERTECH VELKEJ KONCERT12.38 EUR
2008DVDKABATCORRIDA 2007 LIVE6.98 EUR
2007CDKABATCORRIDA12.26 EUR
20078xCDKABATBOX/2007 [8CD]36.74 EUR
2003CDKABATDOLE V DOLE8.19 EUR
2000CDKABATGO SATANE GO (ENHANCED CD)8.19 EUR
1999CDKABATMEGAHU8.19 EUR
1997CDKABATCERT NA KOZE JEL8.19 EUR
1995CDKABATZEME PLNA TRPASLIKU8.19 EUR
1994CDKABATCOLORADO8.19 EUR
1993CDKABATDEVKY TY TO ZNAJ8.19 EUR
1992CDKABATMA JI MOTOROVOU8.19 EUR
1992CDKABATZIVE !7.85 EUR
02xCD+DVDKABATSUMA SUMARUM 2013 REMASTERED (2CD/1DVD)17.87 EUR
04xDVDKABATBANDITI DI PRAGA TURNE 201154.46 EUR
0DVDKABAT- 2013 - 2015 LIVE /3DVD+CD/ 201627.63 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
6
4xDVD Kabat 2013-2015 live vypich 2014 + o2 arena [3dvd+cd]
4xDVD 2013-2015 live
vypich 2014 + o2
arena [3dvd+cd]
4xCD Kabat Original albums 4cd vol.1 [mjm,dttz,colorado,zpt]
4xCD Original albums
4cd vol.1
[mjm,dttz,colora
do,zpt]
CD Kabát Do pekla do nebe
CD Do pekla do nebe
3xCD+DVD Kabat Suma sumarum 2013 remastered
3xCD+DVD Suma sumarum
2013 remastered
2xCD Kabat Banditi di praga turne 2011
2xCD Banditi di praga
turne 2011
CD Kabat Banditi di praga
CD Banditi di praga

»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

Kabt - Corrida

Kabt-aman

Kabat - Mala Dama

Kabt - Bra

Kabt - Burlaci

Kabat - Pohoda
»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:


Kabáti jedém: href="http://www.yutoobpisnicky.cz/video/kabat-bur
laci... viac


Z akého českého filmu bol natočený klip k
pesničke Houby Magický? ... viac


V článku není zmíněné album Corrida :(... viac


hodte tam uz niekto PROTI PROUDIU... viac

vrana

kabaty su najlepsi,ine piesnicky nepocuvam len ich... viac


nech sa im dari a keby som bola mladsia tak by som
nevahala ani jatamar... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Malá dáma - akordy a text

Houby magický - akordy a text

Pohoda - akordy a text

Western Boogie - akordy

Kdoví jestli - akordy a text

Burlaci - akordy a text

Corrida - akordy a text

Brousíme nože - akordy a text

Schody - akordy a text

Malá Dáma ver.2 - akordy a text

Bára... Konečně celá a správně!!! (Kraviny opraveny ;-)) - akordy a text

Colorado - akordy a text

Bára - akordy a text

Šaman - akordy a text

Na sever - akordy a text

Burlaci - akordy a text

Banditi di Praga - akordy a text

Moderní devče - akordy a text

V pekle sudy válej - uplny text - akordy a text

Burlaci - akordy a text

viac




home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia

TOPlist