Elán

piesne (613)

  texty (418) / preklady (32)
  akordy (278) / taby (73)
  noty (19) / slideshow (0)

články (339)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Ján Baláž:
Elán v lete odohrá posledné open air koncerty, 50. výročie oslávi už len v
halách
- včera o 09:30 | redakcia Historicky najúspešnejšia slovenská skupina Elán v stredu na ... - zoznam.sk


Ján Baláž:
Obrovský šok! Jožo Ráž opúšťa Elán! - pred 14 hodinami Topstar.sk Showbiznis Obrovský šok! Jožo Ráž opúšťa Elán! OSTATNÍ ČÍ...


Elán:
Kapela Elán zahraje čtyři koncerty v ČR venku, nově i v Loučni - Aktualizace: 04.04.2017 11:26 Vydáno: 04.04.2017, 11:21 foto Čelnové slovenské kapely... - ceskenoviny.cz


Elán:
PRIDÁVÁ ĎALŠÍ KONCERT POD ŠÍRYM NEBOM. - Skupina Elán v tomto roku pôvodne plánovala odohrať len dva open-air koncerty na Slovensk... - M.Helcl


Elán:
ŽIVÝCH NÁS NEDOSTANÚ POD ŠIRÝM NEBOM - ELÁN SA PRESUNIE Z HÁL NA OPEN AIR PÓDIÁ Kapela Elán se po veľmi úspešnom vypredanom č... - brainzone


Elán:
Elán v Plzni: Živé je nedostanou! - Vydáno včera V rámci Elán tour 2016 Živých nás nedostanú! přijela populární sloven... - ireport.cz


Elán:
Joža Ráža prekvapil obdivovateľ z Guatemaly: Elán mi uľahčil život a otvoril
mnohé dvere!
- 04.10.2016 (39/2016) Vesmír to zariadil. Život číslo 30 a v ňom tesne za sebou príbeh Mig... - cas.sk


Elán:
Elán láká fanoušky na podzimní turné bohatou dvajalbovou reedicí "Živých nás
nedostanú"
- Vydáno: 07.10.2016 10:00 v sekci Recenze - Milan Menčík Elán nachystal pro své fanoušky ... - musicserver.cz


Elán:
Splnený sen: U Joža Ráža sa odohralo nezabudnuteľné stretnutie! Kto ho
navštívil?
- 28.09.2016 (39/2016) V deň D bol Jožo, ako vždy, v pohode. Zato Miguel, hoci sa na stretn... - cas.sk


Elán:
Elánisti vyhodili gitaristu Tótha cez mail. Ťažké srdce nemá: Jožo je bos! - 20. jún 2016, 09:002 ➡ Tip redakcii Elánisti dali svojmu gitaristovi padáka prost... - pluska.sk


 

Elán

Fanúšikov: 138



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Elán:
Diskografia - Elán:
V obchode
V obchode
20162xCDELANZIVYCH NAS NEDOSTANU (2CD)14.32 EUR
2016VINYLELANZIVYCH NAS NEDOSTANU [VINYL]20.37 EUR
20156xCDELANKAMARATI24.50 EUR
2015CDELANHODINA NEHY8.95 EUR
2014CDELANZIVYCH NAS NEDOSTANU13.73 EUR
2013DVDELANELAN V DIVADLE15.87 EUR
20112xCDELANNEXT 2 LAST22.70 EUR
20102xCD PPBOXELANOSMY SVETADIEL / DETEKTIVKA8.95 EUR
2010CDELANDETEKTIVKA/SLIDEPACK4.49 EUR
2010CDELANNIE SME ZLI/SLIDEPACK4.49 EUR
2010CDELANHODINA ZAMILOVANYCH (POSETKA)3.84 EUR
2010CDELANKOMPLET 2 (POSETKA)3.84 EUR
2009CDELANKOMPLET 1 (POSETKA)3.84 EUR
20092xCDELANLASKOHITY12.21 EUR
2007CDELANZE MI JE LUTO-ZLATE HITY8.95 EUR
2006CDELANBEST OF13.15 EUR
2006CDELANOSMY SVETADIEL5.28 EUR
2006CDELANCHCEL BY SOM TI SEPKAT /BEST/5.28 EUR
2006CDELANNEBEZPECNY NAKLAD5.28 EUR
2006CDELANCHCEL BY SOM TI SEPKAT /BEST/8.95 EUR
2006CDELANNIE SME ZLI5.28 EUR
2006CDELANRABAKA5.28 EUR
2006CDELANHODINA SLOVENCINY5.28 EUR
20062xCDELANKAMIKADZE LOVER & NIGHTSHIFT9.60 EUR
20052xCDELANSCHOOL PARTY & MISSING9.60 EUR
20012xCDELANNEVIEM BYT SAM9.60 EUR
2001vhsELANWORLD TOUR ELAN 2001 200113.52 EUR
2000CDELANLEGENDA 55.28 EUR
1998CDELANLEGENDA 4 - TAK, AKO ICH NEPOZNATE11.10 EUR
1998CDELANLEGENDA 45.31 EUR
1997CDELANLEGENDA 35.28 EUR
1992CDELANELAN 35.28 EUR
1992CDELANLEGENDA 15.28 EUR
1992CDELANLEGENDA 25.28 EUR
1992CDELANDETEKTIVKA5.28 EUR
1991CDELANNETVOR Z CIERNEJ HVIEZDY QE75.28 EUR
1990CDElanTogether As One (Usa)29.70 EUR
0CDELANZE MI JE LUTO8.95 EUR
0CDELANIMPULSO VITAL19.92 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
VINYL Elan Zivych nas nedostanu [vinyl]
VINYL Zivych nas
nedostanu
[vinyl]
2xCD Elan Zivych nas nedostanu (2cd)
2xCD Zivych nas
nedostanu (2cd)
CD Elan Hodina nehy
CD Hodina nehy
6xCD Elan Kamarati
6xCD Kamarati
CD Elan Zivych nas nedostanu
CD Zivych nas
nedostanu
DVD Elan Elan v divadle
DVD Elan v divadle

»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

Elán - Kde si

ELAN - Jedenaste prikazanie

Elan - Neviem byt sam /videoclip/

Elán - Kočka

ELAN - ZE MI JE LUTO

Elán - Amnestia na neveru
»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:


Je to pravda, čo hovorí Zdeno. Niekedy kapely
nemali žiadneho lídra, nikto sa... viac


Vo februári som si kúpila CD Živých nás
nedostanú, je úžasné, .Stále som ve... viac


jožo raži nelibi se tvoje platna ... viac

diviak

dakujeeem... viac

looool

cau je to piesen : kaskader bez penazi... viac

diviak

dobry den chcem vas poprosit o radu,zhanam piesen
od elanu kde sa spominaju v... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Láska moja - akordy a text

Neodchádzaj - text

Voda čo ma drží nad vodou - akordy a text

Bosorka - akordy a text

Ak nie si moja - akordy a text

Neviem byť sám - akordy a text

Kde si - akordy a text

Zanedbaný sex - akordy a text

Ryšavá - text

Kráľovná bielych tenisiek - akordy

viac




home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia
Copyright © Pavol Bacigál, 2000-2017. Všetky práva vyhradené.
TOPlist