Horkýže Slíže

piesne (675)

  texty (356) / preklady (2)
  akordy (235) / taby (242)
  noty (0) / slideshow (0)

články (450)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Horkýže Slíže:
Bubeník Horkýže Slíže mal poskytnúť štúdio fašistickej kapele - var pianoVariables = { mode : "init_cookie",... - sme.sk


Horkýže Slíže:
„Bude ako ešte nebolo“ Tvrdí organizátor obľúbeného Beša Music Festu 2016! - Beša Music Fest je v Levickom kraji jeden z najväčších festivalov, ktorý ľudia neoficiá... - music-zone.eu


Chinaski:
Hudobníci budú na TOPFEST-e skladať rockovú maturitu. V porote sú aj Zuzana
Smatanová, či Polemic!
- Published by MUSIC ZONE on 24. marca 2016 | Komentáre vypnuté na Hudobníci budú na TOPFES... - music-zone.eu


Horkýže Slíže:
Horkýže Slíže mieria do stredoveku - Pošli na FacebookPošli na TwitterPošli na GoogleVytlačiť Zdroj: © Server.sk, redaktor:... - server.sk


Horkýže Slíže:
Horkýže Slíže to na festivale v Pasohlávkach roztočia, návštevníci zažijú rock
and roll aj stredovek!
- ... - livemusic.sk


Horkýže Slíže:
Objavia sa na Rock for People - Na český festival Rock for People príde aj slovenská kapela Horkýže Slíže. Organizátori p...


Horkýže Slíže:
Horkýže slíže na exkluzívnom turné so Sestrami aj operačným stolom! - ... - livemusic.sk


Horkýže Slíže:
Terchovský budzogáň opäť po roku - Terchovský budzogáň sa po ročnej pauze opäť usadí v lone nádhernej prírody a slovenskej t... - Pro:messa


Horkýže Slíže:
Horkýže Slíže a Pipes and Pints vyrazia na spoločné turné - Slovenská kapela Horkýže Slíže a pražská formácia Pipes and Pints vyrazia v októbri na sp...


Chinaski:
Pražskému Majálesu opět kralovali osvědčení interpreti, programová skladba však
postrádala nápad
- Pražský festival Majáles, který proběhl jako již tradičně 30. dubna, představil své sta... - musicweb.cz


 

Horkýže Slíže

Fanúšikov: 199



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Horkýže Slíže:
Diskografia - Horkýže Slíže:
2013 album BRATIA & SESTRY
2012 album St.Mary Huana Ganja [DIGIPACK]
2010 album BEST OF '2011
2009 album 54 Dolu Hlavou
2008 album Smaragdové Oči [kniha+cd]
2008 album Nej Slovenske Hity Vsech
2007 album Cz Superhity 2007/2
2007 album Music Box Hity 7
2007 album Ukáž Tu Tvoju Zoo
2006 album Festival Chorobná/Kýže Slíž
2005 album Živák
2004 album SK SUPERHITY
2004 album Ritero Xaperle Bax
2003 album Alibaba a 40 krátkych songov
2002 album Kýže sliz
2002 album Festival Chorobná
2001 album Best Uff
2000 album Ja chaÄŤu tebja
1998 album Vo štvorici po opici
1996 album PLATINUM COLLECTION '2013 (3CD)
1996 album V rámci oného

dvd:
2010 dvd WANTED OR ALIVE
2005 dvd Živák
2003 dvd CZ Rock History / Vol. 2

kompilacia:
2012 kompilacia ČESKO-SLOVENSKÉ KARAOKE HITY I.
2008 kompilacia Top20.cz 2008/1
2007 kompilacia SK HITY 5
2005 kompilacia SK HITY 1 /FIRST RELEASE/
2005 kompilacia MUSIC BOX HITY 2
2005 kompilacia SK HITY 1 /2.VERZIA/
2005 kompilacia Punk Rock Made In Slovakia 4
2005 kompilacia CZ Superhity 2005/1
2004 kompilacia Co Bolo, Bolo ...
2004 kompilacia MUSIC BOX HITY 1

tricko:
2002 tricko Tričko HORKÝŽE SLÍŽE - L
2002 tricko Tričko HORKÝŽE SLÍŽE - M
2002 tricko Tričko HORKÝŽE SLÍŽE - XL

a môžte aj Pridať album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
20133xCDHORKÝŽE SLÍŽEPLATINUM COLLECTION '2013 (3CD)23.08 EUR
2012CDHORKYZE SLIZEST. MARY HUANA GANJA18.43 EUR
2010DVDHORKYZE SLIZENECENZUROVANE4.98 EUR
2007CDHORKYZE SLIZEUKAZ TU TVOJU ZOO8.95 EUR
2004CDHORKYZE SLIZERITERO XAPERLE BAX8.95 EUR
2003CDHORKYZE SLIZEALIBABA A 40 KRATKYCH8.95 EUR
02xCDHORKYZE SLIZEFESTIVAL CHOROBNA/KYZE SLIZ10.95 EUR
0KAZETAHORKYZE SLIZEALIBABA A 40 KRATKYCH... 200312.30 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
3xCD HorkÝŽe SlÍŽe Platinum collection '2013 (3cd)
3xCD Platinum
collection '2013
(3cd)
CD Horkyze Slize St. mary huana ganja
CD St. mary huana
ganja
DVD Horkyze Slize Necenzurovane
DVD Necenzurovane
CD Horkyze Slize Ukaz tu tvoju zoo
CD Ukaz tu tvoju
zoo
CD Horkyze Slize Ritero xaperle bax
CD Ritero xaperle
bax
CD Horkyze Slize Alibaba a 40 kratkych
CD Alibaba a 40
kratkych

»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

Horkyze Slize - Mam v pici na lehatku -

Horkýže Slíže - L.A.G. Song

Horkýže Slíže - Atómovy kryt

HORKÝŽE SLÍŽE-NAZDAR!!! (OFICIÁLNY VIDEO

Horkyze slize - Silny refren

Kuko HS (Horkýže Slíže) - Horná Dolná (p
»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:

Wazupp

o poltona podladene
gitary: začiatok: E5,G5,E5,H5 E5,G5,E5,E5 (o
oktávu... viac

Vlado

Zdravím. náhodou - nemá dakto k dispozícií akordy
na pesničku Terárium ? ... viac


Paragraph writing namely too a pastime whether you
be familiar with after tha... viac


Hi there kid you all have to watch funny
movies,however take into account tha... viac

architect

Alena Pajtinkova a taktiez Zita Rigondeaux... viac

K

normalne jim napis.kontakt najdes na href="http://www.horkyzeslize.sk"
... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Horná Dolná - akordy

Nazdar - text

Mám v pi*i na lehátku - text

Nazdar - správně - akordy a text

Horkýže Slíže - Horna Dolna Správne! - akordy a text

L. A. G. song - akordy a text

Horna Dolna Správne! - akordy a text

Mam v p*** na lehatku 100% - akordy

Horná Dolná - akordy a text

Malá Žužu - akordy a text

viac




home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia
Copyright © Pavol Bacigál, 2000-2015. Všetky práva vyhradené.
TOPlist