Imt Smile

piesne (259)

  texty (215) / preklady (0)
  akordy (154) / taby (26)
  noty (0) / slideshow (2)

články (455)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Imt Smile:
Skupina IMT Smile sa spojila s Ondrejom Kandráčom a spoločne nahrali pieseň
k filmu Čiara.
- ... - livemusic.sk


Imt Smile:
Spojili sa s Ondrejom Kandráčom - IMT Smile sú na hudobnej scéne už viac ako 20 rokov. Za toto obdobie vydali 10 radový... - M.Kucera


Imt Smile:
Zaspomínali na koncerty hiSTORY - Veľkolepé koncerty IMT Smile, počas ktorých skupina oslávila svoje dvadsiate naroden... - M.Kucera


Imt Smile:
Skupina IMT Smile si v dvoch live videách zaspomínala na svoje narodeninové
koncerty hiSTORY.
- ... - livemusic.sk


Imt Smile:
Vydali záznam z narodeninových koncertov hiSTORY. - Kapela IMT Smile oslavila v roku 2016 svoje 20. narodeniny. Pri tejto príležitosti brat... - M.Kučera


Celeste Buckingham:
Celeste Buckingham potešila všetkých fanúšikov: Jej prevedenie skladby od
IMT Smile je famózne!
- Napísal Diana - nov 7, 2016907 ZDIEĽAŤ NA FACEBOOK ZDIEĽAŤ NA TWITTER Je mladá,... - slovakwoman.sk


Imt Smile:
Príbeh príbehov: IMT Smile bilancujú - ... - korzar.sme.sk


Imt Smile:
Vydali rozsiahlu výberovku hiSTORY. - Kapela IMT Smile oslavuje tento rok 20. výročie svojej existencie a pri tejto príleži... - M. Štefánik


Imt Smile:
IMT Smile oslavujú 20 rokov na scéne, takto sa dali dokopy - včera Topstar.sk Hudba EMBED KÓD BRATISLAVA / Keď sa povie IMT Smile, každému s... - noviny.sk


Imt Smile:
Príbeh príbehov - Kapela IMT Smile tento rok oslavuje svoje 20. narodeniny a oslava to bude veľkolepá. ... - M.Kučera


 

Imt Smile

Fanúšikov: 116



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Imt Smile:
Diskografia - Imt Smile:
2010 album 2010 ODYSEA LIVE
2010 album 2010: ODYSEA DVA
2008 album Hlava Ma Sedem Otvorov
2008 album Nej Slovenske Hity Vsech
2008 album Jarove Pesnicky
2007 album Live
2006 album NieÄŤo s nami je
2006 album Okey Piánko 4
2005 album SK Hity 2
2005 album Diamant
2004 album SK SUPERHITY
2004 album EXOTICA '2004 (CD & DVD)
2003 album I.M.T. SMILE 2003
2000 album Nech sa páči / bonusy
1999 album Valec Extra
1997 album Klik-klak

dvd:
2013 dvd CESKE A SLOVENSKE HITY
2006 dvd Karavan Ĺ ou

kompilacia:
2009 kompilacia BEST OF '2009 (2CD+DVD) limited
2008 kompilacia SK HITY 2008
2008 kompilacia 15 Naj Sk Hitov
2007 kompilacia Sk Hity 6
2007 kompilacia Music Box Hity 3
2007 kompilacia LASKA MOJA
2007 kompilacia BOOM HITY 1
2007 kompilacia SK HITY 5
2006 kompilacia SK HITY 4
2006 kompilacia SK HITY 3
2006 kompilacia TOP FUN HITY vol.5
2006 kompilacia Ivan Tásler uvádza Karavána Šou
2005 kompilacia SK HITY 1 /FIRST RELEASE/
2004 kompilacia Co Bolo, Bolo ...
2001 kompilacia Top 20 .sk
2000 kompilacia Koniec Dobry,vsetko Dobre 2

a môžte aj Pridať album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
20163xCDIMT SMILEHISTORY14.99 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
6
DVD Karaoke Ceske a slovenske hity
DVD Ceske a
slovenske hity
CD Tasler Ivan Karavan sou soundtrack
CD Karavan sou
soundtrack
CD I.m.t.smile Klik-klak
CD Klik-klak

»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

I.M.T. Smile - Cesty II. triedy

IMT Smile - Najkrajsie Vianoce

Imt Smile- Ned sa ujst

IMT SMILE - Duch loveka

IMT Smile - Opri sa o ma

Ivan Tasler, I.M.T. Smile - Viac

Imt smile-vyvedeny z miery

Imt Smile- Ta ktorej niet (ona).wmv

IMT Smile - Nepoznm
»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:


čaute, neviete mi poradiť niaku pesničku ktora
sa hrava na opijačkach, pr... viac


čaute, neviete mi poradiť niaku pesničku ktora
sa hrava na opijačkach, pr... viac


hej kto uz bol na koncerte? Viete mi poslat
playlist?... viac


Výborna kapela,hravam od nich na gitare,tak sa
drž Ivan :-)... viac


Základ melódie piesne IMT Smile-Viac bol
ukradnutý z piesne Tracy Chapman-... viac


Základ melódie piesne IMT Smile-Viac bol
ukradnutý z piesne Tracy Chapman-... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Cesty II. triedy - akordy a text

Cesty II.triedy - akordy a text

Nepoznám - akordy a text

Cesty II. triedy - text

Opri sa o mňa - akordy a text

Nedá sa ujsť - akordy a text

Bozk - akordy a text

Ľudia nie sú zlí - akordy a text

Mám krásny sen (Hawai) - akordy a text

Myslím že môže byť - akordy a text

Kapela - akordy a text

Duch človeka - akordy a text

Najkrajšie Vianoce - text

Viac - akordy a text

Veselá pesnička - akordy a text

Exotica - akordy a text

Kym stupa dym (spravne) - akordy a text

Mam krasny sen - akordy a text

Tá, ktorej niet (Ona) - akordy a text

Veľa lásky - akordy a text

viac




home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia

TOPlist