Imt Smile

piesne (256)

  texty (215) / preklady (0)
  akordy (154) / taby (23)
  noty (0) / slideshow (2)

články (455)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Imt Smile:
Vydali záznam z narodeninových koncertov hiSTORY. - Kapela IMT Smile oslavila v roku 2016 svoje 20. narodeniny. Pri tejto príležitosti bratia... - M.Kučera


Celeste Buckingham:
Celeste Buckingham potešila všetkých fanúšikov: Jej prevedenie skladby od IMT
Smile je famózne!
- Napísal Diana - nov 7, 2016907 ZDIEĽAŤ NA FACEBOOK ZDIEĽAŤ NA TWITTER Je mladá, krásn... - slovakwoman.sk


Imt Smile:
Príbeh príbehov: IMT Smile bilancujú - ... - korzar.sme.sk


Imt Smile:
Vydali rozsiahlu výberovku hiSTORY. - Kapela IMT Smile oslavuje tento rok 20. výročie svojej existencie a pri tejto príležitost... - M. Štefánik


Imt Smile:
IMT Smile oslavujú 20 rokov na scéne, takto sa dali dokopy - včera Topstar.sk Hudba EMBED KÓD BRATISLAVA / Keď sa povie IMT Smile, každému sa hne... - noviny.sk


Imt Smile:
Príbeh príbehov - Kapela IMT Smile tento rok oslavuje svoje 20. narodeniny a oslava to bude veľkolepá. Ok... - M.Kučera


Imt Smile:
Kapela IMT Smile tento rok oslavuje svoje 20. narodeniny - ... - livemusic.sk


Imt Smile:
Opri sa o mňa konečne dostalo videoklip - „Človeku je vtedy dobre, keď sa má o koho oprieť,“ tak znie refrén dnes už legendárnej pi... - umusic


Imt Smile:
Hit kapely IMT Smile „Opri sa o mňa“ má konečne svoj oficiálny videoklip. - ... - livemusic.sk


Chiki Liki Tu-a:
Osudy albumov z letných recenzií - V každom čísle týždenníka Prešovské noviny nájdete v lete novú recenziu. Rubrika recen... - frenky.sk


 

Imt Smile

Fanúšikov: 112



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Imt Smile:
Diskografia - Imt Smile:
2010 album 2010 ODYSEA LIVE
2010 album 2010: ODYSEA DVA
2008 album Hlava Ma Sedem Otvorov
2008 album Nej Slovenske Hity Vsech
2008 album Jarove Pesnicky
2007 album Live
2006 album NieÄŤo s nami je
2006 album Okey Piánko 4
2005 album SK Hity 2
2005 album Diamant
2004 album SK SUPERHITY
2004 album Exotica (CD+DVD)
2003 album I.M.T. SMILE 2003
2000 album Nech sa páči / bonusy
1999 album Valec Extra
1997 album Klik-klak

dvd:
2013 dvd CESKE A SLOVENSKE HITY
2006 dvd Karavan Ĺ ou

kompilacia:
2009 kompilacia Best Of - Limited Edition (2CD+DVD)
2008 kompilacia SK HITY 2008
2008 kompilacia 15 Naj Sk Hitov
2007 kompilacia Sk Hity 6
2007 kompilacia Music Box Hity 3
2007 kompilacia LASKA MOJA
2007 kompilacia BOOM HITY 1
2007 kompilacia SK HITY 5
2006 kompilacia SK HITY 4
2006 kompilacia SK HITY 3
2006 kompilacia TOP FUN HITY vol.5
2006 kompilacia Ivan Tásler uvádza Karavána Šou
2005 kompilacia SK HITY 1 /FIRST RELEASE/
2004 kompilacia Co Bolo, Bolo ...
2001 kompilacia Top 20 .sk
2000 kompilacia Koniec Dobry,vsetko Dobre 2

a môžte aj Pridať album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
20163xCDIMT SMILEHISTORY16.83 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
DVD Karaoke Ceske a slovenske hity
DVD Ceske a
slovenske hity
CD Tasler Ivan Karavan sou soundtrack
CD Karavan sou
soundtrack
CD I.m.t.smile Klik-klak
CD Klik-klak

»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

I.M.T. Smile - Cesty II. triedy

IMT Smile - Najkrajsie Vianoce

Imt Smile- Nedá sa ujst

IMT SMILE - Duch človeka

IMT Smile - Opri sa o mňa

Ivan Tasler, I.M.T. Smile - Viac

Imt smile-vyvedeny z miery

Imt Smile- Ta ktorej niet (ona).wmv

IMT Smile - Nepoznám
»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:


čaute, neviete mi poradiť niaku pesničku ktora sa
hrava na opijačkach, pri oh... viac


čaute, neviete mi poradiť niaku pesničku ktora sa
hrava na opijačkach, pri oh... viac


hej kto uz bol na koncerte? Viete mi poslat
playlist?... viac


Výborna kapela,hravam od nich na gitare,tak sa drž
Ivan :-)... viac


Základ melódie piesne IMT Smile-Viac bol ukradnutý
z piesne Tracy Chapman-Bab... viac


Základ melódie piesne IMT Smile-Viac bol ukradnutý
z piesne Tracy Chapman-Bab... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Cesty II. triedy - akordy a text

Cesty II.triedy - akordy a text

Cesty II. triedy - text

Nepoznám - akordy a text

Opri sa o mňa - akordy a text

Bozk - akordy a text

Nedá sa ujsť - akordy a text

Ľudia nie sú zlí - akordy a text

Mám krásny sen (Hawai) - akordy a text

Myslím že môže byť - akordy a text

viac




home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia
Copyright © Pavol Bacigál, 2000-2015. Všetky práva vyhradené.
TOPlist