Coldplay

piesne (388)

  texty (215) / preklady (121)
  akordy (91) / taby (26)
  noty (0) / slideshow (1)

články (389)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Coldplay:
Chris Martin oslávil 40-ku s celebritami - Chris Martin zo skupiny Coldplay oslávil svoje okrúhle narodeniny na vile na Malibu. Priz... - zst


Coldplay:
V júni vydajú EP Kaleidoscope - Päťskladbovú kolekciu dnes nečakane uvádzajú Coldplay zverejnením pesničky Hypnotised. ... - R.Tomášová


Ac/dc:
Proč na Grammy soupeří ve stejné kategorii hvězdy jako Beyoncé a Rihanna proti
neznámým jménům?
- Proč na Grammy soupeří ve stejné kategorii hvězdy jako Beyoncé a Rihanna proti neznámým j... - musicserver.cz


Coldplay:
Coldplay - Coldplay sú už po 9-mesačnom turné A Head Full Of Dreams, počas ktorej odohrali vypredané... - zst


Coldplay:
Coldplay predstavili novú vianočnú skladbu - Coldplay pripravili vianočné prekvapenie pre fanúšikov. Nahrali vianočnú skladbu, ako vžd... - zst


:
Nové desky pro 49. týden - Nové desky pro 49. týden Nominacím na Grammy vévodí Beyoncé, Drake, Rihanna a Kanye ... - musicserver.cz


Coldplay:
Coldplay plánujú novú hudbu na rok 2017 - Prostredníctvom Twitteru oznámili členovia kapely Coldplay, že pracujú na novej hudbe. Na... - zst


Coldplay:
Predčasné Vianoce pre všetkých fanúšikov Coldplay: Kapela bude koncertovať v
našich končinách!
- Napísal Slavka - okt 3, 2016223 ZDIEĽAŤ NA FACEBOOK ZDIEĽAŤ NA TWITTER Vidieť a počuť... - slovakwoman.sk


:
Poslední prázdninový XPlaylist je chudší pouze množstvím nabízených desek.
Nikoli kvalitou
- window.onload=function() { document.getElementById(' b... - musicserver.cz


Coldplay:
Coldplay zverejnili video k Head Full Of Dreams - Coldplay uviedli svoj najnovší klip. Skladba A Head Full Of Dreams je štvrtým singlom z i... - zst


 

Coldplay

Fanúšikov: 132



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Coldplay:
Diskografia - Coldplay:
2017 album A HEAD FULL.. -BONUS TR-
2016 album GHOST STORIES/ X
2015 album A HEAD FULL OF DREAMS LP [VINYL]
2015 album A HEAD FULL OF DREAMS BONUS
2015 album A HEAD FULL OF DREAMS
2014 album GHOST STORIES - LIVE 2014 (CD DVD IN DVD BOX...
2014 album GHOST STORIES - LIVE 2014 (CD BLU-RAY IN BLU...
2014 album GHOST STORIES - LIVE 2014 (CD DVD IN CD BOX)
2014 album GHOST STORIES /LP+Download/ [VINYL]
2014 album Ghost Stories /CD/
2013 album 7-COLLECTION [VINYL]
2013 album LOGO -L- BLACK
2013 album LOGO -M- BLACK
2013 album LOGO -XL- BLACK
2012 album LIVE 2012 / DVD SIZE
2011 album MYLO XYLOTO '2011
2010 album VIVA LA VIDA/X & Y
2010 album BEST OF THE BANDS 2
2009 album RUSHOF BLOOD../PARACHUTES
2009 album Live 2003
2008 album Viva La Musica + Book
2008 album Calendar 2009
2008 album Viva La Vida Or Death/s.edice
2008 album Viva La Vida Or Death/s.edice
2008 album Now 71
2008 album Viva La Vida Or Death/limited
2008 album Viva La Vida Or Death/limited
2008 album Viva La Vida Or Death/ee
2007 album Alternative Album Box Set
2007 album Gift Pack
2007 album RUSH OF BLOOD TO THE HEAD
2006 album Parachutes / Rusch Of Blood
2005 album X & Y/non Copy
2005 album Calendar 2006
2002 album MAXIMUM...
2000 album Parachutes
1987 album VIVA LA VIDA/PROSPEKT'S MARCH (2CD)
1977 album VIVA LA VIDA OR DEATH '2008

dvd:
2015 dvd LIVE STORIES / MUSIC DOCUMENTARY
2013 dvd ALL YELLOW-MUSIC IN..
2012 dvd LIVE 2012 [BLURAY+CD] [BLURAY]
2011 dvd UP CLOSE & PERSONAL
2011 dvd VIOLET HILL
2010 dvd BACK TO THE START
2008 dvd Phenomenon
2005 dvd Live 8
2004 dvd LIVE 2003
2003 dvd Live 2003
1989 dvd LIVE '2003
1981 dvd LIVE '2003
1974 dvd IN CONCERT/EARLY YEARS '2011

ine:
2014 ine X & Y -180GR- [VINYL]
2012 ine FUZZY MAN [HRNČEK]
2012 ine LIVE 2012 / CD SIZE
2011 ine NEW LOGO [HRNČEK]
2011 ine COLDPLAY/VIVA LA VIDA OR DEATH [HRNČEK]
2011 ine LOGO [HRNČEK]
2011 ine NEW DIMENSIONS
2010 ine RUSH OF BLOOD TO THE HEAD '2002 eu [VINYL]
2009 ine 2010 (295X420)
2000 ine PARACHUTES [VINYL]
1987 ine MYLO XYLOTO BOXSET '2011 (CD+LP) [VINYL]
1986 ine VIVA LA VIDA OR DEATH '2008 [VINYL]
1984 ine KALENDÁŘ 2013/HUDBA(297 mm x 420 mm)
1977 ine MYLO XYLOTO '2011/'2013 limited [VINYL]
1975 ine LIVE '2003 (DVD+CD)
1972 ine EVERY TEARDROP [HRNČEK]

kniha:
2009 kniha Complete Chord Songbook

kompilacia:
2017 kompilacia NOW 96
2016 kompilacia JUST DANCE 2016
2016 kompilacia HOT PARADE SUMMER 2016
2016 kompilacia SKY RADIO SUMMER 2016
2016 kompilacia NOW 93
2015 kompilacia HITZONE 76
2015 kompilacia BEST OF BRITISH
2015 kompilacia KUSCHELROCK 28
2014 kompilacia FUTURE TRANCE 69
2013 kompilacia NOW THAT'S WHAT I CALL..
2013 kompilacia BRAVO THE HITS 2012
2013 kompilacia 2013 GRAMMY NOMINEES/LTD
2012 kompilacia HITZONE 64
2012 kompilacia NOW 81
2012 kompilacia BRAVO HITS 2012/1
2011 kompilacia BRAVO HITS 76
2011 kompilacia HITZONE 60
2011 kompilacia KUSCHELROCK 25
2011 kompilacia SUPER HITY CZ ÉTERU 4 '2011
2011 kompilacia BRAVO HITS VOL.74
2009 kompilacia Best Of The Bands
2009 kompilacia Kanikuly 2009
2009 kompilacia Bravo Hits 64
2008 kompilacia Bravo Hits 63 [VINYL]
2008 kompilacia Now 70 - That\'s What I Call Music [VINYL]
2008 kompilacia Now 62 - Now Thats What I Call Music
2007 kompilacia Kuschel Rock 17
2005 kompilacia Just The Best 53

singel:
2014 singel A SKY FULL OF STARS
2011 singel EVERY TEARDROP US A..
2008 singel VIVA LA VIDA -2TR-
2005 singel Talk
2005 singel Fix you

tricko:
2011 tricko BLURRED MAN -M- BLACK
2011 tricko BLURRED MAN -L- BLACK
2010 tricko STUDIO/BLK/L
2010 tricko STUDIO/ČERNÉ/VELIKOST (M)
2010 tricko STUDIO/BLK/S
1993 tricko VIVA LA VIDA -M-
1987 tricko EVERY TEARDROP -S- GIRLIE
1987 tricko EVERY TEARDROP -XL- WHITE

a môžte aj Pridať album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
20172xCDCOLDPLAYA HEAD FULL.. -BONUS TR-32.12 EUR
2015CDCOLDPLAYA HEAD FULL OF DREAMS+bonus28.45 EUR
2015CDCOLDPLAYMYLO XYLOTO AND VIVA LA VIDA26.60 EUR
20152xVINYLCOLDPLAYA HEAD FULL OF DREAMS LP35.39 EUR
2015CDCOLDPLAYA HEAD FULL OF DREAMS15.12 EUR
2014LP5"COLDPLAYRSD - MIDNIGHT8.53 EUR
2014CDCOLDPLAYXANDY PARACHUTES25.94 EUR
20142xVINYLCOLDPLAYX & Y (2 LP) [VINYL]35.60 EUR
20142xBRCCOLDPLAYGHOST STORIES LIVE 201420.86 EUR
20142xCDCOLDPLAYGHOST STORIES LIVE 201412.35 EUR
2014CDCOLDPLAYGHOST STORIES12.66 EUR
2014CDCOLDPLAYA RUSH OF BLOOD TO THE HEAD LIVE 2026.60 EUR
20142xCD+DVDCOLDPLAYGHOST STORIES-LIVE 2014 [CD+DVD IN DVD CASE]14.70 EUR
2013DVDCOLDPLAYALL YELLOW5.70 EUR
2013VINYLCOLDPLAYGHOST STORIES [VINYL]26.70 EUR
20122xDVDCOLDPLAYLIVE 2012 (DVD+CD) - LIMITED8.53 EUR
20122xCDCOLDPLAYLIVE 2012 -CD+DVD-11.70 EUR
2012CDCOLDPLAYPARACHUTES29.76 EUR
20122xCDCOLDPLAYLive 2012 (CD + DVD)9.40 EUR
20122xBRCCOLDPLAYLIVE 2012 [BLURAY + CD]20.86 EUR
2012CDCOLDPLAYBROTHERS & SISTERS (EP)15.32 EUR
20122xCDCOLDPLAYVIVA LA VIDA & X&Y14.88 EUR
20124xCDCOLDPLAY4CD CATALOGUE SET [PARACHUTE/A RUSH../X&Y/VIVA LA16.72 EUR
2011DVDCOLDPLAYUP CLOSE & PERSONAL4.68 EUR
2011CMCOLDPLAYEVERY TEARDROP US A..13.50 EUR
2011VINYLCOLDPLAYMYLO XYLOTO [VINYL]19.58 EUR
2011HRNČEKCOLDPLAYVIVA LA VIDA6.91 EUR
2011HRNČEKCOLDPLAYBICYCLE6.91 EUR
2011HRNČEKCOLDPLAYLOGO - COFFEE MUG9.70 EUR
2011HRNČEKCOLDPLAYCOLDPLAY COLOUR9.70 EUR
2011VINYLCOLDPLAYEVERY TEARDROP IS A WATERFALL [VINYL]8.01 EUR
2011HRNČEKCOLDPLAYEVERY TEARDROP /WHITE7.84 EUR
2011DVDCOLDPLAYNEW DIMENSIONS20.23 EUR
2011DVDCOLDPLAYTIME'S ARROW4.68 EUR
20112xCDLCOLDPLAYMYLO XYLOTO/POP UP EDITION81.60 EUR
2010HRNČEKCOLDPLAYLOGO6.91 EUR
2010CDCOLDPLAYMYLO XYLOTO8.95 EUR
20082xCDCOLDPLAYVIVA LA VIDA PROSPEKT S MARCH11.06 EUR
2008CDCOLDPLAYVIVA LA VIDA19.27 EUR
20082xCDCOLDPLAYLIVE 2003 (CD+DVD)8.95 EUR
2008CDCOLDPLAYViva la vida or death and all his f8.88 EUR
2008DVDCOLDPLAYDVD COLLECTORS BOX14.06 EUR
2008VINYLCOLDPLAYVIVA LA VIDA OR DEATH.. [VINYL]25.70 EUR
2008CDCOLDPLAYVIVA LA VIDA (EE VERSION)8.95 EUR
2007VINYLCOLDPLAYPROSPEKT'S MARCH EP [VINYL]29.90 EUR
2006DVDCOLDPLAYCOLDPLAY - LOVE ACTUALLY14.06 EUR
2005CDCOLDPLAYXandY8.95 EUR
2005CDCOLDPLAYX and Y8.95 EUR
20053xCDCOLDPLAYParachutes - A Rush of Blood to the17.34 EUR
2004DVDCOLDPLAYCOLDPLAY:BACK TO THE START4.68 EUR
2003DVDCOLDPLAYLive 20036.98 EUR
20032xCDCOLDPLAYLIVE 200324.35 EUR
2002CDCOLDPLAYMAXIMUM COLDPLAY10.35 EUR
2002CDCOLDPLAYA RUSH OF BLOOD TO THE HE31.55 EUR
2002CDCOLDPLAYA rush of blood to the head8.95 EUR
2002VINYLCOLDPLAYA RUSH OF BLOOD TO THE [VINYL]29.30 EUR
2000VINYLCOLDPLAYPARACHUTES [VINYL]18.82 EUR
2000CDCOLDPLAYPARACHUTES8.95 EUR
0CDCOLDPLAYLIVE 2012 CD/DVD31.01 EUR
0CDCOLDPLAYA HEAD FULL OF DREAMS25.17 EUR
0CDCOLDPLAYHEAD FULL OF DREAMS (AUSTRALIAN TOUR EDI36.16 EUR
0CDCOLDPLAYX & Y24.64 EUR
02xCDCOLDPLAYLive 2003 (CD+DVD)10.60 EUR
0CDCOLDPLAYPARACHUTES24.64 EUR
02xDVDCOLDPLAYLive 20129.58 EUR
0CDCOLDPLAYGhost Stories11.43 EUR
0CDCOLDPLAYPARACHUTES/A RUSH OF BLOOD TO THE HEAD/X57.74 EUR
02xCDCOLDPLAYGHOST STORIES LIVE 20148.95 EUR
0CDCOLDPLAYLIVE 2003 (LTD) (JPN)47.27 EUR
0CDCOLDPLAYMYLO XYLOTO25.16 EUR
0VINYLCOLDPLAYVIVA LA VIDA OR DEATH & ALL HIS FRIENDS [VINYL]48.31 EUR
0CDCOLDPLAYVIVA LA VIDA / PROSPEKT'S MARCH (LTD)31.91 EUR
0VINYLCOLDPLAYMYLO XYLOTO [VINYL]40.47 EUR
0VINYLCOLDPLAYEVERY TEARDROP IS A WATERFALL [VINYL]27.80 EUR
0CDCOLDPLAYVIVA LA VIDA OR DEATH & ALL HIS FRIENDS30.00 EUR
0CDCOLDPLAYLIVE 2003 (BONUS DVD)38.28 EUR
0BRCOLDPLAYCOLDPLAY LIVE 201244.85 EUR
0DVDCOLDPLAYALL YELLOW MUSIC IN REVIEW6.44 EUR
0CDCOLDPLAYVIVA LA VIDA28.91 EUR
0CDCOLDPLAYVIVA LA VIDA OR DEATH AND ALL HIS FRIEND25.81 EUR
0CDCOLDPLAYVIVA LA VIDA OR DEATH AND ALL HIS FRIEND25.81 EUR
0CDColdplayViva la Vida18.63 EUR
0CDCOLDPLAYA Rush Of Blood To The Head15.12 EUR
0CDCOLDPLAYMylo Xyloto15.12 EUR
0CDCOLDPLAY4 CD CATALOGUE SET72.38 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
CD Coldplay A head full of dreams+bonus
CD A head full of
dreams+bonus
2xVINYL Coldplay A head full of dreams lp
2xVINYL A head full of
dreams lp
CD Coldplay A head full of dreams
CD A head full of
dreams
2xDVD Coldplay- Live stories -dvd-
2xDVD Live stories
-dvd-
2xCD Coldplay Ghost stories live 2014
2xCD Ghost stories
live 2014
2xCD+DVD Coldplay Ghost stories-live 2014 [cd+dvd in dvd case]
2xCD+DVD Ghost
stories-live
2014 [cd+dvd in
dvd case]

»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

Coldplay - Paradise

Coldplay - Viva La Vida

Coldplay - Princess Of China ft. Rihanna

Coldplay - A Sky Full Of Stars (Official

Coldplay - The Scientist

"Fallen Kingdom" - A Minecraft Parody of
»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:

ochrasy

Ahojte, predám lístok na septembrových Coldplay v
Prahe. Státie, 1 200 kačiek... viac

jurino

prosím povedzte mi ako sa vola ten song, kde ide
chlapík po ulici,po meste a ... viac

lenočka

24.10.2011!... viac

w.

No, presne to nevie zatial asi nikto :-) Zrejme v
septembri-oktobri. Ale ter... viac

keanu

uz sa nan tesim,nevies presne kedy ma vyst? uz nan
cakame dost dlho :D... viac

w

Ahojte, chodi sem este niekto? blizi sa novy
album, co myslite, kedy bude... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Paradise - preklad

The Scientist - preklad

The Scientist - akordy a text

Fix you - preklad

Paradise - akordy a text

A Sky Full Of Stars - akordy

Paradise - text

Hymn For The Weekend (feat. Beyoncé) - text

Up & Up - preklad

Every Teardrop Is A Waterfall - preklad

viac




home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia
Copyright © Pavol Bacigál, 2000-2017. Všetky práva vyhradené.
TOPlist