Coldplay

piesne (388)

  texty (215) / preklady (121)
  akordy (91) / taby (26)
  noty (0) / slideshow (1)

články (389)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Ac/dc:
Proč na Grammy soupeří ve stejné kategorii hvězdy jako Beyoncé a Rihanna proti
neznámým jménům?
- Proč na Grammy soupeří ve stejné kategorii hvězdy jako Beyoncé a Rihanna proti neznámým j... - musicserver.cz


Coldplay:
Coldplay - Coldplay sú už po 9-mesačnom turné A Head Full Of Dreams, počas ktorej odohrali vypredané... - zst


Coldplay:
Coldplay predstavili novú vianočnú skladbu - Coldplay pripravili vianočné prekvapenie pre fanúšikov. Nahrali vianočnú skladbu, ako vžd... - zst


:
Nové desky pro 49. týden - Nové desky pro 49. týden Nominacím na Grammy vévodí Beyoncé, Drake, Rihanna a Kanye ... - musicserver.cz


Coldplay:
Coldplay plánujú novú hudbu na rok 2017 - Prostredníctvom Twitteru oznámili členovia kapely Coldplay, že pracujú na novej hudbe. Na... - zst


Coldplay:
Predčasné Vianoce pre všetkých fanúšikov Coldplay: Kapela bude koncertovať v
našich končinách!
- Napísal Slavka - okt 3, 2016223 ZDIEĽAŤ NA FACEBOOK ZDIEĽAŤ NA TWITTER Vidieť a počuť... - slovakwoman.sk


:
Poslední prázdninový XPlaylist je chudší pouze množstvím nabízených desek.
Nikoli kvalitou
- window.onload=function() { document.getElementById(' b... - musicserver.cz


Coldplay:
Coldplay zverejnili video k Head Full Of Dreams - Coldplay uviedli svoj najnovší klip. Skladba A Head Full Of Dreams je štvrtým singlom z i... - zst


Aerosmith:
Slzy, útoky, vyznania. Tieto hity hudobníci napísali pre iných - SVET - Svetové hviezdy v centre inšpirácie iných hudobníkov a hudobníčok. Mnohé osobnosti... - atlas.sk


Coldplay:
Chris Martin sa vyjadril o budúcnosti kapely - Po vydaní veľmi úspešného, siedmeho albumu v poradí, A Head Full Of Dreams krátko pred Vi... - zst


 

Coldplay

Fanúšikov: 131



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Coldplay:
Diskografia - Coldplay:
V obchode
V obchode
20162xCDCOLDPLAYGHOST STORIES/ X & Y19.02 EUR
20164xCDCOLDPLAYMYLO XYLOTO -COLL. ED-36.99 EUR
20152xCDCOLDPLAYMylo xyloto and viva la vida18.31 EUR
2015CDCOLDPLAYA HEAD FULL OF DREAMS+bonus32.90 EUR
2015CDCOLDPLAYHEAD FULL OF DREAMS15.97 EUR
20152xVINYLCOLDPLAYA HEAD FULL OF DREAMS LP31.63 EUR
20142xCD+DVDCOLDPLAYGHOST STORIES - LIVE 2014 (CD+DVD IN CD16.85 EUR
20142xCDCOLDPLAYA rush of blood to the head live 2018.31 EUR
2014CDCOLDPLAYXandy parachutes18.31 EUR
20142xDVDCOLDPLAYGHOST STORIES LIVE-DVD+CD16.47 EUR
2014LP5"COLDPLAYRSD - MIDNIGHT8.42 EUR
20142xVINYLCOLDPLAYX & Y (2 LP) [VINYL]35.11 EUR
2014CDCOLDPLAYGHOST STORIES11.10 EUR
20142xBRCCOLDPLAYGHOST STORIES LIVE 201420.32 EUR
2013DVDCOLDPLAYALL YELLOW6.98 EUR
2013VINYLCOLDPLAYGHOST STORIES [VINYL]34.66 EUR
20122xDVD&CDCOLDPLAYLIVE 201210.96 EUR
2012CD COLDPLAYLIVE 2012 (CD+DVD)14.85 EUR
20124xCDCOLDPLAYCATALOGUE SET 4CD17.38 EUR
20122xCDCOLDPLAYLive 2012 (CD + DVD)10.95 EUR
2012CD COLDPLAYPARACHUTES27.22 EUR
2012CD COLDPLAYBROTHERS & SISTERS (EP)16.80 EUR
20122xBRCCOLDPLAYLIVE 2012 [BLURAY + CD]16.66 EUR
2011T-SHIRCOLDPLAYLOGO12.59 EUR
2011DVDCOLDPLAYUP CLOSE & PERSONAL6.69 EUR
2011HRNČEKCOLDPLAYLOGO - COFFEE MUG8.85 EUR
2011HRNČEKCOLDPLAYBICYCLE6.73 EUR
2011CD COLDPLAYEVERY TEARDROP IS A WATERFALL9.15 EUR
2011VINYLCOLDPLAYMYLO XYLOTO [VINYL]28.46 EUR
2011VINYLCOLDPLAYEVERY TEARDROP IS A WATERFALL [VINYL]9.15 EUR
2011HRNČEKCOLDPLAYEVERY TEARDROP /WHITE7.64 EUR
2011HRNČEKCOLDPLAYVIVA LA VIDA6.73 EUR
2011HRNČEKCOLDPLAYCOLDPLAY COLOUR9.86 EUR
2011DVDCOLDPLAYNEW DIMENSIONS24.00 EUR
2011DVDCOLDPLAYTIME'S ARROW16.68 EUR
2010CDCOLDPLAYMYLO XYLOTO8.95 EUR
2010MERCHCOLDPLAYLOGO3.41 EUR
2009TS COLDPLAYSTUDIO (SIZE: L)31.43 EUR
2008CD COLDPLAYLOWDOWN25.99 EUR
2008VINYLCOLDPLAYVIVA LA VIDA OR DEATH.. [VINYL]26.14 EUR
20082xCDCOLDPLAYVIVA LA VIDA - PROSPEKT S MARCH EP10.96 EUR
2008CDCOLDPLAYVIVA LA VIDA20.73 EUR
2008CDCOLDPLAYViva la vida8.95 EUR
2008DVDCOLDPLAYDVD COLLECTORS BOX16.68 EUR
2008CD COLDPLAYLIVE 2003 (CD+DVD)14.85 EUR
2008CDCOLDPLAYVIVA LA VIDA8.95 EUR
2008CDCOLDPLAYVIVA LA VIDA (EE VERSION)8.95 EUR
2008CDCOLDPLAYVIVA LA VIDA17.55 EUR
2007VINYLCOLDPLAYPROSPEKT S MARCH [VINYL]26.42 EUR
20073xCDCOLDPLAYGIFT PACK -CD+DVD-17.80 EUR
2006DVDCOLDPLAYCOLDPLAY - LOVE ACTUALLY16.68 EUR
2005CDCOLDPLAYXandY8.95 EUR
2005CDCOLDPLAYX and Y8.95 EUR
2004DVDCOLDPLAYCOLDPLAY:BACK TO THE START6.69 EUR
20032xDVDCOLDPLAYLIVE (DVD+BONUS CD) - DVD BOX22.04 EUR
2003DVDCOLDPLAYLive 20038.55 EUR
2002VINYLCOLDPLAYA RUSH OF BLOOD TO THE [VINYL]26.56 EUR
2002CDCOLDPLAYMAXIMUM COLDPLAY12.28 EUR
2002CDCOLDPLAYA rush of blood to the head8.95 EUR
2002CDCOLDPLAYA RUSH OF BLOOD TO THE HE34.56 EUR
2002VINYLCOLDPLAYA RUSH OF BLOOD TO THE HEAD [VINYL]38.09 EUR
2000CDCOLDPLAYPARACHUTES8.95 EUR
2000VINYLCOLDPLAYPARACHUTES [VINYL]26.90 EUR
02xCDCOLDPLAYGHOST STORIES LIVE 201412.59 EUR
0CDCOLDPLAYGhost Stories12.59 EUR
0CDCOLDPLAYA Rush Of Blood To The Head16.66 EUR
0CDCOLDPLAYMylo Xyloto16.66 EUR
0CDColdplayViva la Vida14.62 EUR
0CD COLDPLAY4 CD CATALOGUE SET71.56 EUR
0CD COLDPLAYLIVE 2003 (BONUS DVD)37.28 EUR
0CD COLDPLAYVIVA LA VIDA27.01 EUR
02xCDCOLDPLAYVIVA LA VIDA PROSPEKT S MARCH13.55 EUR
0BR COLDPLAYCOLDPLAY LIVE 201244.17 EUR
0DVDCOLDPLAYALL YELLOW MUSIC IN REVIEW8.55 EUR
0CD COLDPLAYVIVA LA VIDA OR DEATH & ALL HIS FRIENDS34.31 EUR
0VINYLCOLDPLAYMYLO XYLOTO [VINYL]39.52 EUR
0CD COLDPLAYVIVA LA VIDA / PROSPEKT'S MARCH (LTD)39.52 EUR
0VINYLCOLDPLAYVIVA LA VIDA OR DEATH & ALL HIS FRIENDS [VINYL]47.39 EUR
0DVDCOLDPLAYPHENOMENON26.42 EUR
0CD COLDPLAYMYLO XYLOTO26.37 EUR
0CD COLDPLAYLIVE 2003 (LTD) (JPN)46.83 EUR
0CD COLDPLAYPARACHUTES/A RUSH OF BLOOD TO THE HEAD/X56.95 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
2xCD Coldplay Ghost stories/ x & y
2xCD Ghost stories/ x
& y
4xCD Coldplay Mylo xyloto -coll. ed-
4xCD Mylo xyloto
-coll. ed-
CD Coldplay A head full of dreams+bonus
CD A head full of
dreams+bonus
CD Coldplay Head full of dreams
CD Head full of
dreams
2xVINYL Coldplay A head full of dreams lp
2xVINYL A head full of
dreams lp
2xDVD Coldplay- Live stories -dvd-
2xDVD Live stories
-dvd-

»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

Coldplay - Paradise

Coldplay - Viva La Vida

Coldplay - Princess Of China ft. Rihanna

Coldplay - A Sky Full Of Stars (Official

Coldplay - The Scientist

"Fallen Kingdom" - A Minecraft Parody of
»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:

ochrasy

Ahojte, predám lístok na septembrových Coldplay v
Prahe. Státie, 1 200 kačiek... viac

jurino

prosím povedzte mi ako sa vola ten song, kde ide
chlapík po ulici,po meste a ... viac

lenočka

24.10.2011!... viac

w.

No, presne to nevie zatial asi nikto :-) Zrejme v
septembri-oktobri. Ale ter... viac

keanu

uz sa nan tesim,nevies presne kedy ma vyst? uz nan
cakame dost dlho :D... viac

w

Ahojte, chodi sem este niekto? blizi sa novy
album, co myslite, kedy bude... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Paradise - preklad

The Scientist - preklad

The Scientist - akordy a text

Fix you - preklad

Paradise - akordy a text

A Sky Full Of Stars - akordy

Hymn For The Weekend (feat. Beyoncé) - text

Paradise - text

Up & Up - preklad

Every Teardrop Is A Waterfall - preklad

viac




home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia
Copyright © Pavol Bacigál, 2000-2015. Všetky práva vyhradené.
TOPlist