Desmod

piesne (284)

  texty (200) / preklady (0)
  akordy (111) / taby (49)
  noty (0) / slideshow (3)

články (595)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Chinaski:
Hudobníci budú na TOPFEST-e skladať rockovú maturitu. V porote sú aj Zuzana
Smatanová, či Polemic!
- Published by MUSIC ZONE on 24. marca 2016 | Komentáre vypnuté na Hudobníci budú na TOPFES... - music-zone.eu


Desmod:
Kuly z Desmodu sa prekecol: Vieme, či sa jeho manželke narodí syn, alebo dcéra! - 27. septembra 2015 14:00 / Slovenský šoubiznis NAJNOVŠIE D oktorka Pallová po prebuden... - vipstory.sk


Desmod:
Chalani z Desmodu nemajú o ženy núdzu: Ďalší člen kapely je už v chomúte! - Chalani z Desmodu nemajú o ženy núdzu: Ďalší člen kapely je už v chomúte!" style="display... - cas.sk


Desmod:
Kulyho svadba pod dohľadom: Na spevákov veľký deň dohliadali ostrí chlapci! - Kulyho svadba pod dohľadom: Na spevákov veľký deň dohliadali ostrí chlapci!" style="displ... - cas.sk


Desmod:
Kuly z Desmodu sa po druhý raz oženil - Spevák slovenskej kapely Desmod Mário "Kuly" Kollár sa v sobotu oženil. Jeho manželkou sa...


Desmod:
Neskutočný úspech: Mário „Kuly“ Kollár s Desmodom si zahrá s Johnym Deppom! - Neskutočný úspech: Mário „Kuly“ Kollár s Desmodom si zahrá s Johnym Deppom!" style="displ... - cas.sk


Desmod:
Bubeník kapely Desmod sa zasnúbil s priateľkou Katkou - Svadba by sa mala konať na budúci rok BRATISLAVA 30. augusta (SITA) – Bubeník kapely Des...


Call Me Steve:
Na Rock Show Vráble 2014 vystúpi aj Call Me Steve a Porta Inferi - 4. Máj 2014 | Komentáre sú deaktivované Rock Show Vráble 2014 sa už pomaly ale isto... - music-zone.eu


Desmod:
Skupiny DESmod a IMT Smile idú na spoločné turné - ... - spravy.pozri.sk


Desmod:
DESmod v Bratislave s príjemným vianočným darčekom - ... - spravy.pozri.sk


 

Desmod

Fanúšikov: 142



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Desmod:
Diskografia - Desmod:
V obchode
V obchode
20132xCDDESMODVYBEROVKA13.87 EUR
2012CDDESMODINY ROZMER /REEDICIA8.95 EUR
2012CDDESMODJAVOROVY ALBUM - AKUSTICKY VYBER11.95 EUR
2011CDDESMODINY ROZMER8.95 EUR
2010CDDESMODVITAJTE NA KONCI SVETA8.95 EUR
20092xdcdDESMODSYMPHOMUSIQ TOUR13.08 EUR
2007DVDDESMODLIVE IN GARAGE17.27 EUR
2000CDDESMODDESMOD8.95 EUR
0KAZETADESMOD001 20009.98 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
2xCD Desmod Vyberovka
2xCD Vyberovka
CD Desmod Javorovy album - akusticky vyber
CD Javorovy album -
akusticky vyber
CD Desmod Iny rozmer /reedicia
CD Iny rozmer
/reedicia
CD Desmod Iny rozmer
CD Iny rozmer
DVD Karaoke Ceske a slovenske hity
DVD Ceske a
slovenske hity
CD Desmod Vitajte na konci sveta
CD Vitajte na konci
sveta

»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

Desmod-Som na tebe závislý

Zostane ticho - DESmod

Desmod - Za tebou

Desmod - Zober ma domov

Desmod - Na Tebe Zavisly

Desmod - Posledna
»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:


SU PE R PE SNIčKI... viac

emilly115

áno je to tak, ja som tento Kulyho rozhovor videla
a je to naozaj o smutne za... viac


Javorový album je výborný, týmto si ma Desmod
získal. :-)... viac

PLAZK

SPEV FANUšIK... viac

PLAZK

SPEV... viac

john

najlepsia sk skupina je ELAN,na nich nema
nikto. ELAN BEST FOREVER!... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Chýbanie - akordy

Vyrobená pre mňa - akordy a text

Chýbanie - akordy

Pár Dní - akordy a text

Na tebe závislý - akordy a text

Chýbanie - akordy

V dolinách - akordy a text

Anjel - akordy

Niekto ti to povie skôr než ja - akordy a text

Vyrobená pre mňa - akordy

viac




home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia
Copyright © Pavol Bacigál, 2000-2015. Všetky práva vyhradené.
TOPlist