Chinaski

piesne (306)

  texty (262) / preklady (1)
  akordy (190) / taby (25)
  noty (0) / slideshow (1)

články (398)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Chinaski:
Singel z nového albumu a jesenné turné - Jedna z najúspešnejších českých skupín, Chinaski, vydáva na jar nový album. Nahrávku, kto... - Brain Zone Promotion


Chinaski:
Chinaski přestanou na rok koncertovat. Připravují nové album - AKTUALIZOVÁNO 3. 10. 2016 Kapela Chinaski Kapela Chinaski | Foto: ČTK Chinaski si dají...


Chinaski:
ŽEBŘÍKÁNÍ: Chinaski hráli i v bordelu, Tomáš Klus se chystá zpět na pódia - Vydáno 14.03.2016 | autor: redakce Facebook122 Twitter0 Google+0 Ani letos vás nemůže... - ireport.cz


Chinaski:
Hudobníci budú na TOPFEST-e skladať rockovú maturitu. V porote sú aj Zuzana
Smatanová, či Polemic!
- Published by MUSIC ZONE on 24. marca 2016 | Komentáre vypnuté na Hudobníci budú na TOPFES... - music-zone.eu


Chinaski:
Vlasta Redl nám skvěle vařil a my hráli, přiznal Malátný - 24. září 2015 18:47 Neuvěřitelné spojení se stalo skutečností. Legendární hudebník Vlas... - idnes.cz


Chinaski:
Chinaski hráli akusticky. Vznikl záznam a vyjde album - Skupina Chinaski odehrála v pondělí v pražské Retro Music Hall akustický koncert v rámc... - novinky.cz


Buty:
Nejznámější šumavský festival proběhne již v sobotu - Festival Šumava Rocks se letos přehoupne do dvaadvacátého ročníku a návštěvníky přivítá n... - musicserver.cz


Chinaski:
Vystúpia s No Name v Pezinku - V pezinskom amfiteátri sa 27. augusta uskutoční dvojkoncert českej kapely Chinaski a slov...


Chinaski:
Chinaski zverejnili video k piesni Každý ráno - Česká kapela Chinaski zverejnila videoklip ku skladbe Každý ráno. Členovia zoskupenia na ...


Chinaski:
Zahrajte si před Chinaski. Kapela shání čtrnáct předkapel na turné - /**/ více tiscali.cz ... - IREPORT


 

Chinaski

Fanúšikov: 97



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Chinaski:
Diskografia - Chinaski:
2014 album ROCKFIELD [DELUXE] [BOX- CD, KNIHA, PLAG
2014 album ROCKFIELD
2013 album 20 LET V SITI/DIGIPACK LIM [DIGIPACK]
2013 album 20 LET V SITI
2010 album NENI NA CO
2010 album DLOUHEJ KOUR/SLIDEPACK
2010 album NENI NA CO CEKAT
2008 album Autopohadky 2
2008 album KdyĹľ CHINASKI tak naĹľivo
2008 album Cz Superhity 1/2008
2008 album Sp Valentyn Hity 2008
2008 album Dlouhej Kour (bm00952)
2007 album 07
2006 album Movie Bar [CD+DVD]
2005 album ORIGINAL /2002/[+2 VIDEOBONUS
2005 album Music Bar
2004 album SK SUPERHITY
2004 album Autopohádky
2003 album Premium (Best Of… 1993-2003)
2002 album Originál
2000 album Na na na a jiné popjevky
1999 album První signální
1995 album Chinaski

dvd:
2009 dvd Ă“ÄŤko hity 006
2004 dvd Docela vydařenej den
2003 dvd CZ Rock History / Vol. 2
1980 dvd 26 NEJVETSICH HRICHU/SLIDE

ine:
2010 ine Hity 2004
2009 ine KdyĹľ Chinaski tak NaĹľivo
2009 ine Che Guevara 38mm Badge Pack
1989 ine PISNICKY Z AUTOPOHADEK/SLIDEPACK

kniha:
2013 kniha Chinaski poprvé [CZE]

kompilacia:
2015 kompilacia MEGAHITS BEST OF 2015
2015 kompilacia TOP20.CZ 2015/2
2015 kompilacia NEJ TELEVIZNI HITY
2015 kompilacia TOP20.CZ 2015/1
2014 kompilacia NEJ HITY BALADY MILENIA
2014 kompilacia NEJ HITY BALADY MILENIA
2013 kompilacia TOP20.CZ 2013-1/2CD
2011 kompilacia SUPER HITY CZ ÉTERU 4 '2011
2009 kompilacia Box
2009 kompilacia Top20.cz 2009/2
2009 kompilacia Nej Duety Vsech Dob
2008 kompilacia Top20.cz 2008/2
2008 kompilacia Cesky Slavik 2008
2008 kompilacia Top20.cz 2008/1
2007 kompilacia Nejlepsi Vyber 90.let...
2006 kompilacia TOP20.CZ 2006/2
2006 kompilacia CZ & SK Hity [DVD]
2006 kompilacia CZ Superhity 2006
2006 kompilacia Bravo Hits 2006/2
2006 kompilacia TOP FUN HITY vol.5
2005 kompilacia Česká dvanáctka 2005
2005 kompilacia Hit-paráda 90. let
2005 kompilacia CZ Superhity 2005/1
2001 kompilacia Top 20 .sk

a môžte aj Pridať album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
2015VINYLCHINASKIVIDEO DEAD [VINYL]18.31 EUR
2014CDCHINASKIROCKFIELD10.96 EUR
20132xCDCHINASKI20 LET V SITI11.89 EUR
2011DSLCHINASKI26 NEJVETSICH HRICHU /HZ SLIDEPACK14.74 EUR
20102xCDCHINASKINENI NA CO CEKAT/DVD11.98 EUR
2010CDCHINASKINENI NA CO CEKAT8.95 EUR
20097xCDCHINASKIBOX32.01 EUR
20082xDVDCHINASKIKDYZ CHINASKI TAK NAZIVO11.98 EUR
20082xCDCHINASKIAUTOPOHADKY 1+211.98 EUR
2007CDCHINASKI078.95 EUR
2005CDCHINASKIMUSIC BAR8.95 EUR
2005CDCHINASKIORIGINAL8.95 EUR
2003CDCHINASKIPREMIUM - BEST OF8.95 EUR
2002CDCHINASKIORIGINAL17.27 EUR
2000CDCHINASKINA,NA,NA A JINE POPIEVKY8.95 EUR
1998CDCHINASKICHINASKI10.70 EUR
0CDChinaskiyou might like this better than me13.48 EUR
0CDChinaskimegaton robotic apple pie13.48 EUR
0KAZETACHINASKIORIGINAL 200212.30 EUR
0VINYLCHINASKIRIVERS EDGE [VINYL]16.58 EUR
0CDCHINASKIROCKFIELD9.37 EUR
0CDCHINASKINENI NA CO CEKAT8.95 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
CD Chinaski Rockfield
CD Rockfield
2xCD Chinaski 20 let v siti
2xCD 20 let v siti
DSL Chinaski 26 nejvetsich hrichu /hz slidepack
DSL 26 nejvetsich
hrichu /hz
slidepack
2xCD Chinaski Neni na co cekat/dvd
2xCD Neni na co
cekat/dvd
CD Chinaski Neni na co cekat
CD Neni na co cekat
7xCD Chinaski Box
7xCD Box

»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

CHINASKI - Každý ráno (oficiální videokl

CHINASKI - Víno (oficiální videoklip)

Chinaski - Hlavolam

Chinaski - Duše z gumy (oficiální videok

Chinaski - Stiznost

Chinaski - Dobrak od kosti
»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:


Hi, I desire to subscribe for this web site to
obtain latest updates, therefo... viac

tetuwiei

You are my inspiration, I possess few web logs and
rarely run out from to bra... viac

tetuwiei

Mudbox is a software for 3D sculpting and painting
which is developed by Auto... viac

Shakk

Jaj ako mam stahowat hudbu pls... viac

cicimyska

14.octobra 2010 budounat koncert v Praze.... viac

ciza

Máj... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Každý ráno - akordy a text

Vinaři (PB) - akordy a text

Slovenský klín - akordy

Hlavolam - akordy a text

Vinaři - akordy a text

Stížnost - akordy a text

1.signální - akordy

Tabáček - akordy a text

1.signální - akordy a text

Slovenský klín - akordy

viac




home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia
Copyright © Pavol Bacigál, 2000-2017. Všetky práva vyhradené.
TOPlist