Chinaski

piesne (314)

  texty (266) / preklady (1)
  akordy (195) / taby (25)
  noty (0) / slideshow (1)

články (398)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Chinaski:
Chinaski si dávají v létě pauzu. Na koncerty se vrátí až na podzim do
hal, kde předvedou největší turné ve své historii
- Chinaski si dávají v létě pauzu. Na koncerty se vrátí až na podzim do hal, kde p... - musicserver.cz


Chinaski:
Rockový slunovrat přivítá Tata Bojs, Dubioza Kolektiv i Prague Conspiracy - Festival Rockový slunovrat přivítá 3. června téměř dvacítku hudebních souborů,...


Chinaski:
Český albový žebříček už bere v potaz digitální trh, bodují v něm
Paulie Garand nebo Zrní
- Vydáno 12.04.2017 | autor: Josef Martínek Domácí albová hitparáda přišla s... - ireport.cz


Chinaski:
Singel z nového albumu a jesenné turné - Jedna z najúspešnejších českých skupín, Chinaski, vydáva na jar nový album. Nahr... - Brain Zone Promotion


Chinaski:
Chinaski přestanou na rok koncertovat. Připravují nové album - AKTUALIZOVÁNO 3. 10. 2016 Kapela Chinaski Kapela Chinaski | Foto: ČTK Chinaski si da...


Chinaski:
ŽEBŘÍKÁNÍ: Chinaski hráli i v bordelu, Tomáš Klus se chystá zpět na
pódia
- Vydáno 14.03.2016 | autor: redakce Facebook122 Twitter0 Google+0 Ani letos vás nem... - ireport.cz


Chinaski:
Hudobníci budú na TOPFEST-e skladať rockovú maturitu. V porote sú aj Zuzana
Smatanová, či Polemic!
- Published by MUSIC ZONE on 24. marca 2016 | Komentáre vypnuté na Hudobníci budú na TO... - music-zone.eu


Chinaski:
Vlasta Redl nám skvěle vařil a my hráli, přiznal Malátný - 24. září 2015 18:47 Neuvěřitelné spojení se stalo skutečností. Legendární hu... - idnes.cz


Chinaski:
Chinaski hráli akusticky. Vznikl záznam a vyjde album - Skupina Chinaski odehrála v pondělí v pražské Retro Music Hall akustický koncert ... - novinky.cz


Buty:
Nejznámější šumavský festival proběhne již v sobotu - Festival Šumava Rocks se letos přehoupne do dvaadvacátého ročníku a návštěvníky... - musicserver.cz


 

Chinaski

Fanúšikov: 97



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Chinaski:
Diskografia - Chinaski:
2017 album NENI NAM DO PLACE [VINYL] [VINYL]
2017 album NENĂŤ NĂ?M DO PLĂ?ÄŚE
2016 album PISNICKY DOKTORA NOTICKY [DIGIPACK]
2016 album G2 ACOUSTIC STAGE [CD+DVD]
2014 album ROCKFIELD [DELUXE] [BOX- CD, KNIHA, PLAG
2014 album ROCKFIELD
2013 album 20 LET V SITI/DIGIPACK LIM [DIGIPACK]
2013 album 20 LET V SITI
2010 album NENI NA CO
2010 album DLOUHEJ KOUR/SLIDEPACK
2010 album NENI NA CO CEKAT
2008 album Autopohadky 2
2008 album KDYŽ CHINASKI,TAK NAŽIVO '2008/+DVD
2008 album Cz Superhity 1/2008
2008 album Sp Valentyn Hity 2008
2008 album Dlouhej Kour (bm00952)
2007 album 07
2006 album Movie Bar [CD+DVD]
2005 album ORIGINAL /2002/[+2 VIDEOBONUS
2005 album Music Bar
2004 album SK SUPERHITY
2004 album Autopohádky
2003 album Premium (Best Of… 1993-2003)
2002 album Originál
2000 album Na na na a jiné popjevky
1999 album První signální
1995 album Chinaski

dvd:
2009 dvd Ă“ÄŤko hity 006
2004 dvd Docela vydařenej den
2003 dvd CZ Rock History / Vol. 2
1980 dvd 26 NEJVÄšTĹ ĂŤCH HĹ?ĂŤCHĹ® '11 sl...

ine:
2010 ine Hity 2004
2009 ine KdyĹľ Chinaski tak NaĹľivo
2009 ine Che Guevara 38mm Badge Pack
1989 ine PISNICKY Z AUTOPOHADEK/SLIDEPACK

kniha:
2013 kniha Chinaski poprvé [CZE]

kompilacia:
2015 kompilacia MEGAHITS BEST OF 2015
2015 kompilacia TOP20.CZ 2015/2
2015 kompilacia NEJ TELEVIZNI HITY
2015 kompilacia TOP20.CZ 2015/1
2014 kompilacia NEJ HITY BALADY MILENIA
2014 kompilacia NEJ HITY BALADY MILENIA
2013 kompilacia TOP20.CZ 2013-1/2CD
2011 kompilacia SUPER HITY CZ ÉTERU 4 '2011
2009 kompilacia Box
2009 kompilacia Top20.cz 2009/2
2009 kompilacia Nej Duety Vsech Dob
2008 kompilacia Top20.cz 2008/2
2008 kompilacia Cesky Slavik 2008
2008 kompilacia Top20.cz 2008/1
2007 kompilacia Nejlepsi Vyber 90.let...
2006 kompilacia TOP20.CZ 2006/2
2006 kompilacia CZ & SK Hity [DVD]
2006 kompilacia CZ Superhity 2006
2006 kompilacia Bravo Hits 2006/2
2006 kompilacia TOP FUN HITY vol.5
2005 kompilacia Česká dvanáctka 2005
2005 kompilacia Hit-paráda 90. let
2005 kompilacia CZ Superhity 2005/1
2001 kompilacia Top 20 .sk

a môžte aj Pridať album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
2017CDCHINASKINENI NAM DO PLACE12.61 EUR
2017VINYLCHINASKINENI NAM DO PLACE [VINYL]31.57 EUR
2016VINYLCHINASKIGHOST RIDER [VINYL]15.56 EUR
20162xCDDCHINASKIPISNICKY DOKTORA NOTICKY9.88 EUR
2016CDCHINASKIG2 ACOUSTIC STAGE12.61 EUR
2015VINYLCHINASKIVIDEO DEAD [VINYL]15.56 EUR
2014CDCHINASKIROCKFIELD [DELUXE] [BOX- CD, KNIHA, PLAGAT..]42.01 EUR
20132xCDCHINASKI20 LET V SITI12.21 EUR
2012VINYLCHINASKIROCKFIELD [VINYL]26.18 EUR
2011DSLCHINASKI26 NEJVETSICH HRICHU /HZ SLIDEPACK14.74 EUR
2010CDCHINASKINENI NA CO CEKAT8.42 EUR
20102xCD+DVDCHINASKINENI NA CO CEKAT12.34 EUR
20097xCDCHINASKISEKEC & MAZEC -BOX-32.94 EUR
20082xCD+DVDCHINASKIKDYZ CHINASKI TAK NAZIVO12.34 EUR
20082xCDCHINASKIAUTOPOHADKY 212.34 EUR
2007CDCHINASKI078.42 EUR
2005CDCHINASKIORIGINAL7.85 EUR
2005CDCHINASKIMUSIC BAR7.85 EUR
2003CDCHINASKIPREMIUM - BEST OF8.42 EUR
2002CDCHINASKIORIGINAL15.89 EUR
0VINYLCHINASKIRIVERS EDGE [VINYL]14.09 EUR
0KAZETACHINASKIORIGINAL 200211.31 EUR
0CDChinaskiyou might like this better than me11.46 EUR
0CDChinaskimegaton robotic apple pie11.46 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
6
CD Chinaski Neni nam do place
CD Neni nam do
place
CD Chinaski G2 acoustic stage
CD G2 acoustic
stage
2xCDD Chinaski Pisnicky doktora noticky
2xCDD Pisnicky doktora
noticky
CD Chinaski Rockfield [deluxe] [box- cd, kniha, plagat..]
CD Rockfield
[deluxe] [box-
cd, kniha,
plagat..]
CD Chinaski Rockfield
CD Rockfield
2xCD Chinaski 20 let v siti
2xCD 20 let v siti

»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

CHINASKI - Kad rno (oficiln videokl

CHINASKI - Vno (oficiln videoklip)

Chinaski - Hlavolam

Chinaski - Due z gumy (oficiln videok

Chinaski - Stiznost

Chinaski - Dobrak od kosti
»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:


Hi, I desire to subscribe for this web site to
obtain latest updates, therefo... viac

tetuwiei

You are my inspiration, I possess few web logs and
rarely run out from to bra... viac

tetuwiei

Mudbox is a software for 3D sculpting and painting
which is developed by Auto... viac

Shakk

Jaj ako mam stahowat hudbu pls... viac

cicimyska

14.octobra 2010 budounat koncert v Praze.... viac

ciza

Máj... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Každý ráno - akordy a text

Vinaři (PB) - akordy a text

Slovenský klín - akordy

Hlavolam - akordy a text

Vinaři - akordy a text

Stížnost - akordy a text

1.signální - akordy

Tabáček - akordy a text

1.signální - akordy a text

Slovenský klín - akordy

Hlavolam (akordy správně) - akordy a text

Klára - akordy a text

Duše z gumy - akordy a text

Klára - akordy a text

Hvězdy nad hlavou - akordy a text

Vinaři - text

Drobná Paralela - akordy a text

Dobrák od kosti - akordy a text

Hlavolam - pro začátečníky - akordy a text

Dobrák od kosti - akordy a text

viac




home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia

TOPlist