Kabát

piesne (537)

  texty (262) / preklady (0)
  akordy (174) / taby (243)
  noty (0) / slideshow (0)

články (317)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Kabát:
Skupina Kabat na Topfeste! - ... - livemusic.sk


Kabát:
ROCK POD KAMEŇOM PODPORUJE ČESKO-SLOVENSKÚ ROCKOVÚ SCÉNU - Kompletný line-up nabitý svetovými rockermi s výbornou muzikou uzatvárajú zoskupenia rock... - P.Dráb


Accept:
Report z Metalfest Open Air 2016 v Plzni - Pamatujete na rok 2010, kdy se Metalfest Open Air konal poprvé? Tenkrát byl součástí sé... - rockmag.cz


Kabát:
Kabát prý prodal nejvíce desek, cenu na Andělech ale nevyhraje - Kabát prý prodal nejvíce desek, cenu na Andělech ale nevyhraje Nové desky pro 14. tý... - musicserver.cz


Adele:
Pětadvacátý ročník hudebních cen Anděl zná své výherce - Pětadvacátý ročník hudebních cen Anděl zná své výherce Video: Slza v novém klipu k p... - musicserver.cz


Kabát:
Kabát tvrdí, že je nespravedlivě vyřazen z boje o nejprodávanější album - Skupina Kabát tvrdí, že byla vyřazena z boje o nejprodávanější album loňského roku. Stalo... - novinky.cz


Kabát:
Kabát vyhlásil bojkot cenám Anděl! Podle rockerů jsou výsledky zmanipulované! - Skupina Kabát letošní ceny Anděl bude bojkotovat. Podle ní jsou výsledky zmanipulované. ... - blesk.cz


Kabát:
Spokojený rocker Pepa Vojtek: Vyvedl těhotnou manželku na nákupy - Šťastný rocker Pepa Vojtek vyvedl těhotnou manželku. Pepa Vojtek s manželkou Jovankou vy... - blesk.cz


Chinaski:
Hudobníci budú na TOPFEST-e skladať rockovú maturitu. V porote sú aj Zuzana
Smatanová, či Polemic!
- Published by MUSIC ZONE on 24. marca 2016 | Komentáre vypnuté na Hudobníci budú na TOPFES... - music-zone.eu


Kabát:
Na 13-tom ročníku festivalu TOPFEST to roztočia kapely Kabát, Puddle of Mudd a
UK Subs!
- ... - livemusic.sk


 

Kabát

Fanúšikov: 178



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Kabát:
Diskografia - Kabát:
V obchode
V obchode
20164xDVDKABAT2013-2015 LIVE VYPICH 2014 + O2 ARENA [3DVD+CD]19.22 EUR
20164xCDKABATORIGINAL ALBUMS 4CD VOL.1 [MJM,DTTZ,COLORADO,ZPT]16.40 EUR
20153xVINYLKABATSUMA SUMARUM [VINYL]51.60 EUR
2015CDKabátDo pekla do nebe 12.12 EUR
20133xCD+DVDKABATSUMA SUMARUM 2013 REMASTERED13.46 EUR
20112xDVDKABATBANDITI DI PRAGA TURNE 20119.42 EUR
20112xCDKABATBANDITI DI PRAGA TURNE 20118.95 EUR
2010CDKABATBANDITI DI PRAGA12.26 EUR
20092xDVDKABATPO CERTECH VELKEJ KONCERT12.90 EUR
2008DVDKABATCORRIDA 2007 LIVE7.27 EUR
20078xCDKABATBOX/2007 [8CD]36.74 EUR
2007CDKABATCORRIDA12.26 EUR
2003CDKABATDOLE V DOLE9.28 EUR
2000CDKABATGO SATANE GO9.28 EUR
1999CDKABATMEGAHU9.28 EUR
1997CDKABATCERT NA KOZE JEL9.28 EUR
1995CDKABATZEME PLNA TRPASLIKU9.28 EUR
1994CDKABATCOLORADO9.28 EUR
1993CDKABATDEVKY TY TO ZNAJ9.28 EUR
1992CDKABATZIVE !8.95 EUR
1992CDKABATMA JI MOTOROVOU9.28 EUR
02xCD+DVDKABATSUMA SUMARUM 2013 REMASTERED (2CD/1DVD)17.87 EUR
04xDVDKABATBANDITI DI PRAGA TURNE 201147.50 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
4xDVD Kabat 2013-2015 live vypich 2014 + o2 arena [3dvd+cd]
4xDVD 2013-2015 live
vypich 2014 + o2
arena [3dvd+cd]
4xCD Kabat Original albums 4cd vol.1 [mjm,dttz,colorado,zpt]
4xCD Original albums
4cd vol.1
[mjm,dttz,colora
do,zpt]
3xVINYL Kabat Suma sumarum [vinyl]
3xVINYL Suma sumarum
[vinyl]
CD Kabát Do pekla do nebe
CD Do pekla do nebe
3xCD+DVD Kabat Suma sumarum 2013 remastered
3xCD+DVD Suma sumarum
2013 remastered
2xCD Kabat Banditi di praga turne 2011
2xCD Banditi di praga
turne 2011

»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

Kabát - Corrida

Kabát-Šaman

Kabat - Mala Dama

Kabát - Bára

Kabát - Burlaci

Kabat - Pohoda
»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:


Kabáti jedém: href="http://www.yutoobpisnicky.cz/video/kabat-bur
laci/"... viac


Z akého českého filmu bol natočený klip k pesničke
Houby Magický? ... viac


V článku není zmíněné album Corrida :(... viac


hodte tam uz niekto PROTI PROUDIU... viac

vrana

kabaty su najlepsi,ine piesnicky nepocuvam len ich... viac


nech sa im dari a keby som bola mladsia tak by som
nevahala ani jatamar... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Malá dáma - akordy a text

Houby magický - akordy a text

Pohoda - akordy a text

Western Boogie - akordy

Kdoví jestli - akordy a text

Burlaci - akordy a text

Brousíme nože - akordy a text

Corrida - akordy a text

Malá Dáma ver.2 - akordy a text

Schody - akordy a text

viac




home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia
Copyright © Pavol Bacigál, 2000-2017. Všetky práva vyhradené.
TOPlist