Karel Kryl

piesne (266)

  texty (222) / preklady (11)
  akordy (194) / taby (19)
  noty (6) / slideshow (0)

články (65)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Karel Kryl:
TV tip: Dva koncerty Karla Kryla - Karel Kryl pro studenty autor: Česká televize zvětšit obrázek Koncert pro všec... - scena.cz


Karel Kryl:
RECENZE: Karel Kryl na pomoc Polsku - RECENZE: Karel Kryl na pomoc Polsku Karla Kryla zná každý zejména díky jeho nejsla... - ireport.cz


Karel Kryl:
Kýč, humor i hloubka: odkaz Karla Kryla v osmi coververzích - Kýč, humor i hloubka: odkaz Karla Kryla v osmi coververzích ... - ireport.cz


Karel Kryl:
Nohavica hral a spieval Kryla. K jeho nedožitým sedemdesiatinám - Nohavica hral a spieval Kryla. K jeho nedožitým sedemdesiatinám P ri počúvaní... - sme.sk


Karel Kryl:
Čo zostalo po Karlovi Krylovi - Čo zostalo po Karlovi Krylovi Tento mesiac uplynulo dvadsať rokov od jeho smrti,... - sme.sk


Karel Kryl:
Bývalý režim nedovolil Karlovi Krylovi prísť na otcov pohreb - Dvadsaťtri rokov po Nežnej revolúcii zavládlo v mnohých ľuďoch sklamanie. K tým n... - sme.sk


Karel Kryl:
Bývalý režim nedovolil Karlovi Krylovi prísť na otcov pohreb - Dvadsaťtri rokov po Nežnej revolúcii zavládlo v mnohých ľuďoch sklamanie. K tým n... - sme.sk


Karel Kryl:
Supraphon vydáva Rapošov film o Karlovi Krylovi z roku 1993 - České vydavateľstvo Supraphon vydá 16. novembra dokumentárny film o zosnulom hudobn...


Karel Kryl:
Supraphon vydáva Rapošov film o Karlovi Krylovi z roku 1993 - České vydavateľstvo Supraphon vydá 16. novembra dokumentárny film o zosnulom hudobn...


Karel Kryl:
Poslední dokument, v němž účinkoval Karel Kryl, vyjde na DVD - vydáno: 05.11.2012, 15:42 | aktualizace: 05.11.2012 15:49 1 ... - ceskenoviny.cz


 

Karel Kryl

Fanúšikov: 98



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Karel Kryl:
Diskografia - Karel Kryl:
2015 album BRATRICKU, ZAVIREJ VRATKA
2015 album BRATRICKU, ZAVIREJ VRATKA [VINYL]
2014 album NEVYDANY KONCERT
2010 album ZAS PADA LISTI.. /BASNE 62-91 [AUDIOKNIH
2009 album Živě, Československo 1969
2009 album To Nejlepsi
2008 album AKORDY
2008 album Plavacek Live Bonus
2007 album Milacku [best..]
2007 album Ocelárna
2007 album Karavana mrakĹŻ + bonusy
2006 album Bratříčku, zavírej vrátka [2...
2006 album Live
2004 album Austrálske momentky
2003 album Rakovina
1998 album To nejlepší 2
1996 album Jedufky
1993 album To nejlepší 1
1988 album Dopisy
1981 album Zas padá listí...
1970 album Maškary
1969 album Bratricku, zavirej vratka

dvd:
2012 dvd Kdo jsem? [DVD+CD] [DIGIPACK]
2011 dvd KONCERTY 1989/1990 edice '2011 [VINYL]
2004 dvd Kdo jsem?

kniha:
2016 kniha Krylogie [CZE]
2013 kniha Rýmované komentáře [CZE]
2010 kniha Texty pĂ­snĂ­
2010 kniha Básně
2010 kniha Pochyby
2010 kniha Akorát, že mi zabili tátu
2004 kniha K Nedozitym Sedesatinam ...
1988 kniha ZemÄ› Lhostejnost [CZE]

kompilacia:
2016 kompilacia GALAKONCERT BRATISLAVSKA LYRA 1969
2014 kompilacia KAREL KRYL 70 - KONCERT - PRAZSKA LUCERN [DI...
2008 kompilacia Bez Domu, Ivane!
2005 kompilacia Šuplíky / Mé nejmilejši písn...

a môžte aj Pridať album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
2015CDKRYL KARELBRATRICKU, ZAVIREJ VRATKA8.82 EUR
2015VINYLKRYL KARELBRATRICKU, ZAVIREJ VRATKA [VINYL]12.21 EUR
20142xCD+DVDKRYL KARELKAREL KRYL 70 - KONCERT - PRAZSKA LUCERNA12.21 EUR
20142xCDKRYL KARELNEVYDANY KONCERT - Solidarita (Mnichov 1982)10.27 EUR
2012CDKRYL KARELARCHIVY... 19898.19 EUR
20122xCD+DVDKRYL KARELKDO JSEM…? POSLEDNI ZPOVED CD+DVD13.70 EUR
2011DVDKRYL KARELKONCERTY 1989/199012.21 EUR
2009CDKRYL KARELTO NEJLEPSI8.82 EUR
2009CDKRYL KARELOSTRAVA 1967-19698.82 EUR
2008CDKRYL KARELPLAVACEK + LIVE BONUS10.82 EUR
2008CDKRYL KARELAKORDY8.82 EUR
2007CDKRYL KARELMILACKU8.82 EUR
20062xCDKRYL KARELLIVE!10.27 EUR
2005DVSKRYL KARELKTO JSEM...?8.82 EUR
1910CDKRYL KARELZAS PADA LISTI / BASNE 1962 1991 AU10.82 EUR
1909CDKRYL KARELZIVE V CESKOSLOVENSKU 196910.82 EUR
1907CDKRYL KARELKARAVANA MRAKU + BONUSY10.82 EUR
19062xCDKRYL KARELBRATRICKU, ZAVIREJ VRATKA [LTD]12.93 EUR
1905CDKRYL KARELSUPLIKY ME NEJMILEJSI PISNE10.82 EUR
0CDKAREL KRYLTO NEJLEPSI11.63 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
6
CD Kryl Karel Bratricku, zavirej vratka
CD Bratricku,
zavirej vratka
VINYL Kryl Karel Bratricku, zavirej vratka [vinyl]
VINYL Bratricku,
zavirej vratka
[vinyl]
CD+DVD Kryl Karel Karel kryl 70 - koncert - prazska luc
CD+DVD Karel kryl 70 -
koncert -
prazska luc
DVD Kryl Karel Kdo jsem?
DVD Kdo jsem?
2xCD Kryl Karel Nevydany koncert - solidarita (mnichov 1982)
2xCD Nevydany koncert
- solidarita
(mnichov 1982)
CD Kryl Karel Kdo jsem...? - posledni zpoved
CD Kdo jsem...? -
posledni zpoved

»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

Daniel Landa - KRL A KLAUN (Oficiln F

Karel Kryl - Velienstvo kat

Karel Kryl-Andl

Karel Kryl Karavana mrak (album)

Karel Kryl - Dkuji

Karel Kryl Salome
»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:


je tam kopu textových nezmyslov.... viac

vilik synokryl

anděl rytmus-kytara- dam ta da dá dá dam tam
tá dá- a modří už věd... viac


rytmus andel-dam ta da dá dam tam tá dá. a
modří už vědí.... viac

Bard

Je mi to moc líto,ale musím opravit jednu
chybnou informaci.Text písně M... viac

guuitare

AK mate zaujem o albumy KARLA KRYLA tak chodte na
tuto stranku (su tam adresy... viac

Neviem

Super!... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne



home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia

TOPlist