Daniel Landa

piesne (305)

  texty (216) / preklady (15)
  akordy (129) / taby (50)
  noty (4) / slideshow (0)

články (184)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Daniel Landa:
Daniel Landa vydal Všeník, který napsal během civilizačního půstu - Zpěvák, skladatel, textař a herec Daniel Landa pokřtil v pondělí svou knihu Všeník. Jedná...


Daniel Landa:
VIDEO: Daniel Landa zpívá s muslimem píseň o árijcích - Vydáno před 17 hodinami | autor: redakce Facebook68 Twitter0 Google+0 Daniel Landa do... - ireport.cz


Daniel Landa:
Recenze: Daniel Landa - Žito - Právě se mi z domácí hifi sestavy linou tóny nového alba interpreta, kterého jsem coby ... - rockmag.cz


Daniel Landa:
Po úspešnej šnúre koncertov Žito tour 2014, sa Daniel Landa opäť vráti na
Slovensko v budúcom roku.
- ... - livemusic.sk


Daniel Landa:
RECENZE: Daniel Landa na albu Žito vlastenecky vyučuje dějepis - 21. 09. 2015 | redakce Nahrávka Žito vychází šest let od Landovy poslední studiovky N... - ireport.cz


Daniel Landa:
Daniel Landa odjede do Afghánistánu. Za rok se ale jako Žito vrátí - /**/ více tiscali.cz ... - IREPORT


Daniel Landa:
V sobotu se v pražských Letňanech rozezní největší hity Daniela Landy. - Přípravy na Velekoncert Daniela Landy, který se uskuteční 12. září 2015, vrcholí. Od pon...


Daniel Landa:
Daniel Landa dokončil album 'Žito'. Fanouškům ho představí v den svého
Velekoncertu
- Daniel Landa dokončil album "Žito". Fanouškům ho představí v den svého Velekoncertu ... - musicserver.cz


Daniel Landa:
Vandal poškodil auto Daniela Landu - Česká polícia pátra po mužovi, ktorý koncom júla poškodil auto speváka Daniela Landu. K i...


Daniel Landa:
Daniel Landa vydá nový album už v septembri - Nový štúdiový album Daniela Landy po 6 rokoch vyjde v polovici septembra. Posledným sólov...


 

Daniel Landa

Fanúšikov: 86



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Daniel Landa:
Diskografia - Daniel Landa:
V obchode
V obchode
2015CDLANDA DANIELZITO14.88 EUR
2013CDLANDA DANIELBEST OF 313.11 EUR
20122xCD+DVDLANDA DANIELVOZOVA HRADBA TOUR 201115.51 EUR
2011CDLANDA DANIELNIGREDO [DIGI]10.02 EUR
2011CDLANDA DANIELNEOFOLK [DIGI]10.29 EUR
2011CDLANDA DANIELVALCIK [DIGI]10.02 EUR
2011CDLANDA DANIELKONEC [DIGI]10.02 EUR
2011CDLANDA DANIEL9MM ARGUMENTU [DIGI]9.90 EUR
2011CDLANDA DANIELCHCIPLY DOBRY VILY [DIGI]10.02 EUR
20112xCDLANDA DANIELCESKOSLOVENSKO TOUR 2008 (CD+DVD)10.95 EUR
20103xCD+DVDLANDA DANIELDANIEL LANDA [2CD+1DVD]10.95 EUR
2010CDLANDA DANIELPLATINUM COLLECTION17.03 EUR
2004CDLANDA DANIELPOZDRAV Z FRONTY/DIGIPACK10.57 EUR
2004CDLANDA DANIELBEST OF 29.94 EUR
2004KAZETALANDA DANIELNEOFOLK14.97 EUR
2000CDLANDA DANIELBEST OF 110.29 EUR
19982xCDLANDA DANIELKRYSAR/KOMPLET10.95 EUR
1995CDLANDA DANIELCHCIPLY DOBRY VILY8.95 EUR
0CDLANDA DANIELKLIC KRALU13.11 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
CD Landa Daniel Zito
CD Zito
CD Landa Daniel Best of 3
CD Best of 3
2xCD+DVD Landa Daniel Vozova hradba tour 2011
2xCD+DVD Vozova hradba
tour 2011
CD Landa Daniel A Jini Smrtihlav [digi]
CD Smrtihlav [digi]
CD Landa Daniel Chciply dobry vily [digi]
CD Chciply dobry
vily [digi]
CD Landa Daniel Konec [digi]
CD Konec [digi]

»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

Daniel Landa - Bílá Hora

Daniel Landa - Morituri Te Salutant!

Daniel Landa - Pozdrav z fronty

Daniel Landa - Třista z místa

Daniel Landa-Touha

Daniel Landa - Nejlepší písničky
»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:


Landa?Zradil sam seba.Nechal sa navabit na par
penazi.Kamo ake to je?Jedneho ... viac


Orlik Mecha zije vecne... viac

Panx

jee že ja si toho nevšiml dřív :(... viac

zuzka

predam 4 listky na koncert v prahe 25.11. cena
jedneho je 15 €/370 Kc, su v s... viac

Niekto

Mylím, priateľu že to máš popletené . Hnutie
skinheads bolo vždy punk´s and s... viac

Lukin

Prosím vás,nemáte náhodou někdo taby k songu
Daniel Landa-Ona Díky moc za po... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Touha - akordy a text

Morituri te salutant - akordy a text

Tajemství - akordy a text

Bílá Hora - akordy a text

Tacho - akordy a text

Malá díra v hlavě - akordy a text

Touha - správně - akordy

1938 - akordy a text

Šmouha - akordy

Pozdrav z fronty - akordy a text

viac




home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia
Copyright © Pavol Bacigál, 2000-2015. Všetky práva vyhradené.
TOPlist