Michal David

piesne (207)

  texty (196) / preklady (0)
  akordy (63) / taby (8)
  noty (0) / slideshow (0)

články (178)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Michal David:
Michal David vydá 24. júna album Písně z filmu Decibely lásky - včera o 14:00 | redakcia Koncom júna vychádza album piesní a hudby Michala Davida z di... - zoznam.sk


Michal David:
Vychádzajú piesne z filmu DECIBELY LÁSKY - 24. júna vychádza album piesní a hudby Michala Davida z divácky úspešného filmu Decibely ... - supraphon


Michal David:
Muzikál Děti ráje v novom šate - Pošli na FacebookPošli na TwitterPošli na GoogleVytlačiť Zdroj: © Server.sk, redaktor:... - server.sk


Michal David:
Michal David točí milióny: Kupuje dom na exotickom ostrove - 04. máj 2016, 00:001 ➡ Tip redakcii Legendárny Michal David víkendoval na Štrbsko... - pluska.sk


Michal David:
Známé písně z notoricky známých filmů! - 22. 3. 2016 10:15 – autor: Redakce Osobnosti.cz Jistě se vám už někdy stalo, že při pos... - osobnosti.cz


Michal David:
‚Pro mě je důležitá návštěvnost,' reaguje na kritiku Decibelů lásky Michal David - 402 Nový český muzikál Decibely lásky | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy NOVÝ Č... - lidovky.cz


Michal David:
Davidův muzikál Decibely lásky láká na Vondráčkovou i tancujícího Horvátha - včera Trailer k filmu Decibely lásky Trailer k filmu Decibely lásky | Video: Falcon ... - aktualne.cz


Michal David:
Michal David vystúpi 25. júna v Holíči - Český hudobník Michal David vystúpi 25. júna v Holíči. Interpret sa predstaví na tamojšom...


Michal David:
Pripravuje film Decibely lásky - Český hudobník Michal David pripravuje film Decibely lásky. V snímke, ktorú spevák charak...


Michal David:
Vystúpi vo Zvolene - Po úspešnom turné, ktoré český spevák absolvoval koncom minulého roka, sa Michal David op...


 

Michal David

Fanúšikov: 15



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Michal David:
Diskografia - Michal David:
2016 album BLAZNIVA NOC (O2 ARENA LIVE)
2016 album DECIBELY LASKY (PISNE Z FILMU)
2015 album CLASSIC - REEDICE 2015
2012 album LUCERNA
2011 album HOGO FOGO
2010 album MICHAL DAVID 50 [2CD+DVD]
2010 album BABY DISCO PARTY 2
2010 album BABY DISCO PARTY 1
2009 album Mona Lisa
2008 album Greatest Hits.. -deluxe-
2008 album Disco 2008
2008 album Jasna Zprava? Jedeme Dal
2007 album Greatest Hits
2007 album Nejlepsi Vyber 80.let
2007 album Platinum Collection
2007 album Severni Vitr
2006 album LOVE SONGS - Největší hity
2006 album Den, kdy se vrátí láska
2005 album Hity z české diskotéky
2002 album Abnormální hic
2002 album 20 největších hitů & Kroky Františka Ja...
2001 album Non stop/I´d love to live
1999 album Discopříběh
1997 album 20 největších hitů II
1994 album Pár přátel stačí mít
1989 album Super noc
1984 album CAS VITEZSTVI
1982 album NenapovĂ­dej
1980 album CLASSIC '2012 [DIGIPACK]

dvd:
2016 dvd Bláznivá noc [DVD] (O2 ARENA LIVE)
2013 dvd CESKE A SLOVENSKE HITY
2012 dvd LUCERNA
2010 dvd NEJVETSI Z NALEZU A ZTRAT
2009 dvd Komplet Muzikaly Divadel Broadway & Hybernia
2007 dvd Discopribeh /aha/
1998 dvd MEJDAN ROKU/LIVE 50 '2010

ine:
2012 ine TO TI NIKDY NESLIBIM
2010 ine MEJDAN ROKU

kniha:
2013 kniha Největší z mých nálezů a ztrát
1994 kniha Michal David Život nonstop

kompilacia:
2016 kompilacia RETRO-STEREO PARTY 80.LETA
2015 kompilacia NEJ TELEVIZNI HITY
2015 kompilacia DUETY
2013 kompilacia MATA HARI
2013 kompilacia 80.LETA-50 DUVODU PRO MIT
2013 kompilacia HRDINOVE CESKEHO MUZIKALU
2012 kompilacia ČESKO-SLOVENSKÉ KARAOKE HITY I.
2010 kompilacia NEJ FILMOVE HITY VSECH DOB
2010 kompilacia NEJ PISNICKY PRO DETI VSEC
2009 kompilacia Muzikalove Balady
2009 kompilacia Muzikalove Balady
2008 kompilacia Nej Diskoteka Vsech Dob
2007 kompilacia Hity z českých filmů a pohádek 1+2
2007 kompilacia 40 největších hitů z filmů a TV [2CD]
2007 kompilacia Miluj
2006 kompilacia OKEY VIANOCE 1
2005 kompilacia MADE IN ITALY [NEJVETSI ITALSKE HITY CESKY]
2005 kompilacia Hej Pane DiskĹľokej
1999 kompilacia 55 Kroku Frantiska Janecka

a môžte aj Pridať album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
20162xCDDAVID MICHALBLAZNIVA NOC (2CD) (O2 ARENA LIVE)10.95 EUR
2016CDDAVID MICHALDECIBELY LASKY (PISNE Z FILMU)8.95 EUR
2016DVDDAVID MICHALBLAZNIVA NOC [DVD] (O2 ARENA LIVE)12.54 EUR
2015CDMICHAL DAVID50 - 2 CD+DVD25.38 EUR
2015CDDAVID MICHALCLASSIC8.95 EUR
2010DVDMICHAL DAVIDNEJVĚTŠÍ Z NÁLEZŮ A ZTRÁT - HITY 80.LET, DVD17.69 EUR
2010DVDDAVID MICHALLUCERNA11.59 EUR
2010DVDDAVID MICHALMEJDAN ROKU7.04 EUR
20102xCDDAVID MICHALMEJDAN ROKU [2CD]10.95 EUR
20103xCDDAVID MICHALMICHAL DAVID 5021.91 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
DVD David Michal Blazniva noc [dvd] (o2 arena live)
DVD Blazniva noc
[dvd] (o2 arena
live)
2xCD David Michal Blazniva noc (2cd) (o2 arena live)
2xCD Blazniva noc
(2cd) (o2 arena
live)
CD David Michal Decibely lasky (pisne z filmu)
CD Decibely lasky
(pisne z filmu)
5xCD Gott Karel Duety
5xCD Duety
CD David Michal Classic
CD Classic
CD Muzikal Mata hari
CD Mata hari

»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

Michal David - Byla to laska

Michal David - Vidim Te Vsude (Discoprib

Michal David-Nesnáším loučení

Michal David - Je to blízko (Discopribeh

Michal David - Děti ráje

Michal David - Ruská Máša
»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:

mXA3g7E8

v presove nic take nie je. vsade "vyzaduju"
metlnany postih. mimo presovskeho... viac

Aneta

Ahoj ja mam tie mp3 pesnicky... viac


ahoj si moj idol a dobry spevak ktoreho uznavam a
vazim si.... viac


ahoj si moj idol a dobry spevak ktoreho uznavam a
vazim si.... viac

Špunt

Náhodou Michal je borec má úžasnej hlas a báječný
texty a rytmus písniček... viac

Tomislav

Michal o dcére nikdy nenaspieval maš blbe
informácie a sam to povedal O dcerk... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Šmoulí song - text

Nonstop - akordy a text

Nejhezčí dárek - text

Každý mi tě lásko závidí - akordy a text

Pár přátel - akordy a text

Diskopříběh - akordy a text

Vidím tě všude - akordy a text

Pár přátel - akordy a text

Céčka - akordy a text

Děti ráje - akordy a text

viac




home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia
Copyright © Pavol Bacigál, 2000-2015. Všetky práva vyhradené.
TOPlist