Olympic

piesne (311)

  texty (232) / preklady (1)
  akordy (242) / taby (24)
  noty (1) / slideshow (0)

články (149)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Petr Janda:
Boris Hybner v novém klipu Olympicu k písni "Amoleta" symbolizuje smíření - Vydáno: 11.06.2016 16:25 v sekci Video - Milan Menčík SDÍLET: Olympic v posledn... - musicserver.cz


Elán:
Gott, Olympic aj Elán na megakoncerte pripomenú 50. výročie Bratislavskej lýry - včera o 11:10 | redakcia Približne 30 hitov Bratislavskej lýry zaznie opäť naživo poča... - zoznam.sk


Martin Chodúr:
Bratislavská lýra oslávi 50. Pozrite si tváre, ktoré jej kraľovali - BRATISLAVA - V Bratislave sa 9. júna 1966 začal v Športovej hale na Pasienkoch Medzinár... - atlas.sk


Ľubo Belák:
Mainstream socializmu: Vďaka Bratislavskej lýre nás spoznal aj Západ - BRATISLAVA – Najikonickejšia súťaž populárnej hudby v Československu oslavuje 50. výročie... - atlas.sk


Petr Janda:
Petr Janda: Smrt syna je trauma na celý život | (8:07) | video: Playtvak.cz - Nevadí vám mít rodinu a práci pod jednou střechou? Naopak, jsem rád, že můžu mít všechn... - idnes.cz


Olympic:
Dnes vydáva nový album - Česká kapela Olympic dnes uviedla na trh nový album s názvom Souhvězdí romantiků, ktorý j...


Olympic:
Olympic vydáva nový album Souhvězdí romantiků - ... - livemusic.sk


Petr Janda:
S Petrem Jandou si v Karlíně zahrálo 58 kytaristů. Rekord nakonec nepadl - Praha - Akustické, elektrické i plastové. Na Karlínském Lyčkově náměstí se v sobotu sešli... - denik.cz


Petr Janda:
Jandu zadržali na letisku a okamžite vykázali z USA, rodina bola v šoku: Nikdy
som ich nevidel tak plakať!
- Jandu zadržali na letisku a okamžite vykázali z USA, rodina bola v šoku: Nikdy som ich ne... - cas.sk


Arakain:
Czech Blade hitparáda pokračuje. Druhý týden opět patřil Kabaretu Dr. Caligariho - Druhý týden Czech Blade hitparády máme za sebou. Do dalšího kola postupuje pouze devět kl... - musicserver.cz


 

Olympic

Fanúšikov: 45



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Olympic:
Diskografia - Olympic:
2015 album SOUHVEZDI ROMANTIKU
2014 album SOUHVEZDI DRSNAKU /VINYL/ [VINYL]
2014 album SOUHVEZDI DRSNAKU /CD/
2013 album SOUHVEZDI SILENCU /VINYL/ [VINYL]
2013 album SOUHVEZDI SILENCU
2012 album 50 / HITY - SINGLY - RARITY
2010 album ZLATA EDICE KOMPLET
2010 album O, JÉ + 20 bonusů - Zlatá edice 12
2009 album BIGBIT [R] [E] [ZLATA ED.10]
2009 album Kdyz Sviti Zelena [r] [e] - Zlatá edice 11
2008 album Jasna Zprava? Jedeme Dal
2008 album Kanagom - Zlatá Edice
2008 album Hvezdy Jako Hvezdy
2008 album Laborator [zlata Edice 8]
2007 album Nejlepsi Vyber 80.let
2007 album Sopka
2007 album Ulice - Zlatá edice 7
2007 album 1973-1983
2007 album Zpěvník OLYMPIC - 112 písní [+CD]
2007 album Prázdniny na Zemi / Zlatá edice 6
2006 album Legendy Čs. Popu 70.léta
2006 album Trilogy [3CD]
2006 album Best of - 43 jasných hitových zpráv
2006 album To nejlepší z Olympicu 1
2006 album Marathón - Zlatá edice 5
2005 album Jedeme, Jedeme (Zlatá edice)
2004 album Stejskání
2004 album želva
2003 album DAM SI TE KLONOVAT /VELKOST M/
2003 album Dám si Tě klonovat
2000 album To nejlepší z Olympicu 2
1999 album Karavana
1995 album Unplugged
1994 album Dávno
1993 album Best of Olympic
1990 album Pták Rosomák
1973 album Olympic 4 - Zlatá edice

dvd:
2007 dvd 1963-1973
2007 dvd Trilogy Tour 2006
2002 dvd Olympic slaví 40 let
2001 dvd Olympic III. díl - Prázdniny na Zemi, Ulice
1978 dvd 50 '2012 (4DVD)

ine:
2016 ine SOUHVEZDI ROMANTIKU [VINYL]
2013 ine TRILOGY TOUR 2006 (POSETKA)
2009 ine Trilogy Tour 2006

kompilacia:
2016 kompilacia RETRO-STEREO PARTY 70.LETA
2016 kompilacia RETRO-STEREO PARTY 70.LETA
2016 kompilacia RETRO-STEREO PARTY 80.LETA
2015 kompilacia DUETY
2015 kompilacia RETRO-STEREO PARTY
2014 kompilacia NEJ HITY BALADY MILENIA
2014 kompilacia NEJ HITY BALADY MILENIA
2013 kompilacia 80.LETA-50 DUVODU PRO MIT
2008 kompilacia Cesky Slavik 2008
2007 kompilacia Ak Nie Si Moja
2007 kompilacia Je jaká je
2006 kompilacia Legendy Čs. Popu 60.léta
2006 kompilacia Legendy Čs. Popu 80.léta
2005 kompilacia HIT-PARÁDA 70. LÉTA

a môžte aj Pridať album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
2016VINYLOLYMPICSOUHVEZDI ROMANTIKU [VINYL]14.27 EUR
2015CDOLYMPICSOUHVEZDI ROMANTIKU C. 312.22 EUR
2014CDOLYMPICSOUHVEZDI DRSNAKU11.72 EUR
2014VINYLOLYMPICSOUHVEZDI DRSNAKU [VINYL]14.27 EUR
2013CDOLYMPICSOUHVEZDI SILENCU11.72 EUR
2013VINYLOLYMPICSOUHVEZDI SILENCU /VINYL/14.27 EUR
20125xCDOLYMPIC50 / HITY - SINGLY - RARITY22.08 EUR
2012VINYLOLYMPICZELVA [VINYL]29.00 EUR
201014xCDOLYMPICOLYMPIC - ZLATA EDICE 14 CD54.52 EUR
2010CDOLYMPICO, JE / ZLATA EDICE 129.18 EUR
2009CDOLYMPICBIGBIT [R,E] [ZLATA EDICE 10]8.95 EUR
2009CDOLYMPICKDYZ TI SVITI ZELENA [R,E] [ZLATA EDICE 11]9.50 EUR
2008CDOLYMPICLABORATOR / ZLATA EDICE 88.95 EUR
2008CDOLYMPICZLATA EDICE 9 KANAGOM8.95 EUR
2007CDOLYMPICSOPKA8.95 EUR
2007CDOLYMPICPRAZDNINY NA ZEMI / ZLATA EDICE8.95 EUR
2007CDOLYMPICULICE / ZLATA EDICE 78.95 EUR
2006CDOLYMPICMARATHON / ZLATA EDICE 58.95 EUR
2006CDOLYMPIC4 / ZLATA EDICE8.95 EUR
20062xCDOLYMPICBEST OF /43 JASNYCH HITU11.38 EUR
2005CDOLYMPICJEDEME, JEDEME / ZLATA EDICE8.95 EUR
2004CDOLYMPICPTAK ROSOMAK /ZLATA EDICE8.95 EUR
2004CDOLYMPICZELVA / ZLATA EDICE8.95 EUR
2003TROLYMPICDAM SI TE KLONOVAT /VELKOST M/8.14 EUR
0CDOLYMPICBEST OF /43 JASNYCH HITU12.96 EUR
0CDOLYMPICTO NEJLEPSI Z OLYMPICU 210.43 EUR
03xCDOlympicZlatá kolekce16.20 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
VINYL Olympic Souhvezdi romantiku [vinyl]
VINYL Souhvezdi
romantiku
[vinyl]
CD Olympic Souhvezdi romantiku c. 3
CD Souhvezdi
romantiku c. 3
5xCD Gott Karel Duety
5xCD Duety
VINYL Olympic Souhvezdi drsnaku [vinyl]
VINYL Souhvezdi
drsnaku [vinyl]
CD Olympic Souhvezdi drsnaku
CD Souhvezdi
drsnaku
VINYL Olympic Souhvezdi silencu /vinyl/
VINYL Souhvezdi
silencu /vinyl/

»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

TuTiTu Olympic Games

Decathlon (Rémi GAILLARD)

Usain Bolt Wins Olympic 100m Gold - Lond

Call Me Maybe - 2012 USA Olympic Swimmin

Spice Girls London 2012 Performance

USA v Nigeria - USA Break Olympic Points
»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:


Bez Olympiku by som nezbalil ani jednu... viac

zoloza

Zelva,Ptak Rosomak,Jedeme,jedeme... viac

eopres

pozri texty.Eopres... viac

Lucia

V Terchovej ste boli úžasnííí.... viac

Darkmatch

Cau nemohl by nekdo udelat TABY na pisnicku
Olympic Černovláska VIDEO: ... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Slzy tvý mámy - akordy a text

Jasná Zpráva -100% presne - akordy a text

Jasná zpráva - akordy a text

Slzy tvý mámy (Správně) - akordy

Okno mé lásky - akordy a text

Dej mi víc své lásky - akordy a text

Jasná zpráva - akordy a text

Bon Soir Mademoiselle Paris - akordy

Osmý den - akordy a text

Bonsoir mademoiselle Paris - akordy a text

viac




home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia
Copyright © Pavol Bacigál, 2000-2017. Všetky práva vyhradené.
TOPlist