TOP 5 videoklipů týdne: Tři sestry děkují hospodským, Rybičky 48 mají o dva členy více a Jonas Brothers s Marshmello zpívají o vztahu na jednu noc

Vydáno 02.06.2021 | autor: Andrea Štipčáková

Až na video formace Jonas Brothers a Marshmello, kteří v novém singlu zpívají o vztahu na jednu noc, je aktuální přehled nejlepších vizuálů uplynulého týdne ryze český. Kapela Tři sestry obsadila do klipu Aleše Hámu a poděkovala hospodským, barmanům i výčepním za to, jak zvládli obtížnou situaci spojenou s pandemií koronaviru, kluci z Rybičky 48 oslavili příchod svých potomků humorným songem Ty vole, já budu táta, a novinky představili i Leeloo a Neon Eye.

TOP 5 videoklipů týdne: Tři sestry děkují hospodským, Rybičky 48 mají o dva členy více a Jonas Brothers s Marshmello zpívají o vztahu na jednu noc TOP 5 videoklipů týdne: Tři sestry děkují hospodským, Rybičky 48 mají o dva členy více a Jonas Brothers s Marshmello zpívají o vztahu na jednu noc

Tři sestry děkují hospodským, barmanům i výčepním

 Tři sestry vydávají singl Já jsem Aleš. Vedle členů formace si v něm zahrál Aleš Háma a v roce 1986 také Eva Holubová. Nechybí v něm pak ani takzvaní „Bábisti“ – letití štamgasti Hostince U Báby v pražském Braníku. „Jak řekla Supice, bylo to jako sraz třídy po mnoha letech. Ožily staré vzpomínky, ta hospoda u Báby je zázračně dochovaná téměř ve stejném stavu. Máme parádní památkový klip!" uvedl Lou Fanánek Hagen.

RECENZE: Tři sestry na novém albu odkrývají punkové kořeny. Nostalgie v jejich podání znamená Sex drógy rokenról

Rybičky 48 mají o dva členy více

Kapela Rybičky 48 se rozrostla hned o dva členy - děti Kuby Ryby a Ondřeje Štorka. I proto si právě oni zahráli hlavní role ve videoklipu Ty vole, já budu táta, kterým formace tematicky navázala na před dvěma měsíci vydanou Svatební hymnu. „Námět na písničku vznikl hned druhý den po tom, co mi manželka oznámila, že čekáme miminko. Vrátil jsem se zrovna z koncertu v Jihlavě a zjistil jsem tuhle parádní novinu,“ říká frontman kapely.

Ty vole, já budu táta, zpívají Rybičky 48. Singlem oslavují nové přírůstky do rodiny

Odejdu, než se do mě zamiluješ, zpívají Jonas Brothers a Marshmello

Leave Before You Love Me - tak se jmenuje nový singl Jonas Brothers a Marshmello, ve kterém trio ve spolupráci s producentem zpívá o vztahu na jednu noc. Píseň bude součástí chystaného alba formace, jež by mělo vyjít v polovině července. Poté Jonas Brothers vyrazí na turné po Spojených státech amerických.

Leeloo si jde za svým snem

Po dvou měsících od první skladby Boticelli Girl vydává zpěvačka Leeloo singl Bridge to Those Times. Za ztvárněním černobílého klipu stojí její sestra Františka Koptová, která s Leeloo hraje i v kapele. "Od Botticelli Girl se liší náladou, kterou jsme se v klipu snažili zachytit. K tomu nám pomohlo nejen prostředí, počasí a večerní hodiny, ale i rozhodnutí udělat celý videoklip černobíle. Že vydáme Bridge to Those Times, jako druhý singl jsme se rozhodly asi před měsícem, a ten stejný den jsme dotočily scény v interiéru. Hodně nás to bavilo a rozhodně to není naše poslední sesterská hudebně filmová spolupráce,“ říká zpěvačka.

Neon Eye prolíná moderní sound s osmdesátkami

Indierocková kapela Neon Eye přichází s novinkou White Snow, kterou představuje svůj odlišný hudební projev poctivého zvuku basy, bicích a kytary. Melodické tóny se šmrncem osmdesátých let oblékli do vizuálního šatu ve videoklipu s nadhledem a městským duchem.

Text: Andrea Štipčákováfoto: promo
Témata: Tři sestry, Leeloo, Neon Eye, Rybičky 48, Jonas Brothers, Marshmello

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít