TOP 5 videoklipů týdne: Giudi poskládala song z reakcí fanoušků, Lenny zpívá o konci vztahu, Kali si užívá života

Vydáno 11.07.2022 | autor: Kateřina Nováková

Letní sezona pro muzikanty neznamená prázdniny, díky festivalům jde o nejnabitější část roku. Někteří z nich i tak stíhají točit klipy. Zpěvačka Lenny ho pořídila během focení s Benediktem Renčem, Giudi klip postavila na svojí unikátní osobnosti. Kali vzal kameru ke grilovačce u bazénu. Ze zahraničí se s novinkami hlásí (konečně!) The 1975 a taky norský producent Kygo. 

TOP 5 videoklipů týdne: Giudi poskládala song z reakcí fanoušků, Lenny zpívá o konci vztahu, Kali si užívá života TOP 5 videoklipů týdne: Giudi poskládala song z reakcí fanoušků, Lenny zpívá o konci vztahu, Kali si užívá života

Lenny si pro téma nového singlu zvolila konec lásky

Celkem krátce po přechozím songu live.laugh.cry přichází Lenny s dalším počinem opět z dílny Ondřeje Kudyna. Song Plastic Flowers vypráví o páru, který je čerstvě po rozchodu. S námětem videoklipu přišla přímo zpěvačka. Vizuál vznikal během focení ve studiu s renomovaným Benediktem Renčem. 

Giudi vytvořila song inspirovaný reakcemi fanoušků

Zpěvačka Giudi představuje nový singl TASTE! Má být poděkováním všem jejím fanouškům, konkrétně drag komunitě, která podle slov zpěvačky zábavnou formou ohýbá genderové role a je v tom pro ni inspirací. Giudi by měla na podzim letošního roku vydat svoji debutovou desku Chemical Wedding. Samotný klip vznikl ve spolupráci s filmařem Jaromírem Motyčkou a fashion brandem Tobias equipment.

Kali ladí letní pohodičku

Kali je zavedeným jménem slovenské hip hopové scény. U nás v Čechách si vybudoval početnou základnu fanoušků, proto ho můžete během léta vidět v line upu mnoha tuzemských festivalů. Novinkový singl Náhody je opět z produkce Petra Panna. Doprovází ho jednoduchý videoklip, který je jen rodinným videem z jedné odpolední letní válečky u bazénu.

Kapela The 1975 se probouzí ze spánku

Předzvěstí nového alba The 1975 je singl Part Of The Band. Celé album má vyjít 14. října a ponese název Being Funny In A Foreign Language. Černobílý videoklip k songu vám nejspíš připomene Coldplay a jejich období Viva La Vida a překvapí vás určitě i svým soundem. Máme se v říjnu na co těšit. 

Kygo servíruje svoji další letní hitovku 

Že nevíte kdo je Dean Lewis, který je v songu Lost Without You s ním? Možná si ale vzpomenete na hit Waves tohohle australského zpěváka z roku 2016. Jméno Kygo není potřeba představovat, jde o jednoho z nejproduktivnějších a zároveň nejslavnějších hudebních tvůrců současnosti. Dá se tedy čekat, že i tenhle song budete chytat v každém mainstreamovém rádiu a na každé letní párty. Videoklip natočil Johannes Lovund, který pro Kyga natočil už přes desítku videoklipů. 

Text: Kateřina Nováková, foto: Benedikt Renč
Témata: Kali, Giudi, Lenny, The 1975, Kygo

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít