Britney Spears je čistá

Britney Spears e1686637257582

Britney Spears je čistá, nebo to o sobě alespoň tvrdí. Reagovala na tvrzení o drogách a své závislosti: „láme mi to srdce“ a pokračuje „Fakt, že lidé tvrdí věci, které nejsou pravdivé, je velmi smutný.” Vše odstartovaly údajné rozhovory s jejím bývalým partnerem s bulvárními novináři. Tyto fámy tvrdí, že její rodina je znepokojena tím, že zpěvačka má problémy s drogami. Britský bulvární deník The Sun tento víkend zveřejnil článek, v němž dokládal, že bývalý manžel Spearsové Kevin Federline řekl, že Britney je „na pervitinu“.

„Modlil jsem se, aby to někdo zveřejnil a aby se probudila… Je to děsivé,“ prohlásil podle The Sun Federline a dodal, že plánoval nějaký zásah, kterým by exmanželce pomohl. Federlineovy domnělé komentáře se staly virálními a nakonec se dostaly ke Spears, která se v neděli rozhodla poskytnou své prohlášení fanouškům prostřednictvím Instagramu. Logicky tvrzení popřela. „Skutečnost, že lidé tvrdí věci, které nejsou pravdivé, je tak smutná,“ řekla Spears. „Nedává mi žádný smysl, proč by to měli říkat.“ V posledních měsících bylo hlášeno, že Federline a dva synové, které sdílí s Britney, Jayden a Preston, plánovali přestěhovat se na Havaj, což by je ještě více odcizilo od Spears. Spears údajně neviděli více než rok.

Potenciální bitvě o opatrovnictví kvůli přesunu bylo zabráněno, když Spears dala souhlas s jejich přesunem. „Je mi z toho smutno, protože jsem se tak moc snažila, abych vám poskytla to nejlepší, ale nikdy to nebylo dost dobré. Takže jděte a za mými zády si o mně říkejte, co chcete … trhá mi to srdce a je to nízké…,“ dodala Spears. Vzápětí vydal Federline prohlášení pro TMZ, v němž připustil, že ačkoli poskytl The Sun rozhovor, neučinil tvrzení o pervitinu. „Naši rodinu mrzí, že se Daphne Barak a Erbil Gunasti z The Sun rozhodli vymýšlet si lži,“ prohlásil.

Než se situace vyjasní, poslechněme si písničku, kterou nedávno Spears natočila s Eltonem Johnem „Hold Me Closer“

Sponzorováno
banner 1000x250 V3.jpg

Související články

MILOŠ DOLEŽAL Jr. Lidé můžou zářit prakticky kdykoli, když jsou šťastní v tom, co dělají

Rodák z Vysočiny, který se po vzoru svého otce rozhodl zasvětit život hudbě. Absolvent hry na kontrabas v Kroměříži, ale i dvou semestrů baskytary na prestižní americké hudební škole. Učitel několika oborů na dvou základních uměleckých školách v Jihočeském kraji, jenž dokáže vidět a rozvinout ve svých žácích skrytý potenciál. Talentovaný baskytarista s vybroušeným stylem hry, který si zakládá na morálce, disciplíně…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

MATĚJ HOMOLA Když nemám zrovna nápad na originální sochu, jdu a vyřezávám zvířata, to je pro mě škola

Když se řekne Wohnout, vybaví se hudebním fandům pravděpodobně tvář jejího nejvýraznějšího člena, zpěváka a kytaristy Matěje Homoly. Stejně jako jeho mladší bratr Honza se i Matěj zhlédl ve výtvarné tvorbě. V době lockdownu objevil souhrou okolností řezbářství a od té doby podle vlastních slov prakticky nepustil motorovou pilu z ruky. Na kontě má na tři stovky soch zvířat, postav…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

rockandpop Aktuální vydání pro registrované ZDARMA REGISTRACE
Mám registraci/členství - PŘIHLÁSIT Výhody členství INFO. ZDE