Nový Spark
venku od 3. června
Marilyn Manson bude za flusanec zametat chodníky

Marilyn Manson bude za flusanec zametat chodníky

Po sérii obvinění z nejrůznějších sexuálních deliktů, které vypluly na veřejnost před třemi lety, o Marilynu Mansonovi není prakticky slyšet. Rozhodně ne v souvislost s muzikou. Magazín WMUR nyní připomíná další jeho přečin, kterého se dopustil ještě coby koncertující umělec během vystoupení v roce 2019 v New Hampshire.

Kameramanka, která tehdy koncert zaznamenávala na objednávku organizátorů, Mansona obvinila z toho, že ji poplival a „posoplil“. V dokumentaci je doslova zmiňován „obří chrchel“, kterým zpěvák dokumentaristce potřísnil nejen aparát, ale i obě ruce, aby se vzápětí k jejímu místu vrátil a vyfrknul jejím směrem, jak se někdy říká, tzv. „zednickou“. Ani tentokrát se prý nemýlil a dotyčná schytala druhý přesný zásah.

„Za třicet let, co se v branži pohybuju, jsem nic tak ponižujícího nezažila. Byla to ta nejhnusnější věc, co kdy kdo udělal. Je mi jasné, že nejde o žádný zločin, jen jsem doufala, že obžalovaný bude potrestán tak, aby si příště rozmyslel, jestli něco takového udělá znovu,“ vypověděla před soudem postižená.

Manson nakonec od soudu odešel s pokutou ve výši 1200 dolarů, něco málo přes 27 tisíc korun, a veřejně prospěšnými pracemi v objemu 20 hodin. Uvidíme kontroverzního divočáka zametat chodníky?

Nový Spark
venku od 3. června
Kalendář akcí
04.06. HIGH ON FIRE
04.06. STING
06.06. NICKELBACK
07.06. DOOL
10.06. MACHINE HEAD
12.06. ROCK FOR PEOPLE
13.06. BRUJERIA
13.06. CZECH DEATH FEST
13.06. FIT FOR A KING, SHADOW OF INTENT
14.06. BRUJERIA, ABORTION, ATTACK OF RAGE
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace