Bronzová kapela Kryštof na Českém slavíkovi 2023

Bronzová kapela Kryštof na Českém slavíkovi 2023 | foto: Jakub Stadler, MAFRA

Kapela Kryštof si dá koncertní pauzu, začne chystat nové album

  • 10
Česká hudební scéna bude muset na nějakou dobu vydržet bez skupiny Kryštof. Kapela totiž chystá nové album, a proto se rozhodla dát si pauzu. Její členové zároveň uvedli, že plánují poslední Kryštof kemp a pak zmizí z koncertních pódií.

Skupina má v plánu vyrazit ještě na dvě turné a v létě uskuteční Kryštof kemp s podtitulem „Poslední výstřel“ ve Strážnici, na Konopišti a v Lokti.

„Pak zmizíme z koncertních pódií. Odpočineme si a pak začneme pracovat na úplně novém repertoáru. Hrajeme nepřetržitě od skončení covidu a objeli jsme několikrát celé Česko, dvakrát jsme vyprodali O2 arenu a máme toho za sebou skutečně moc. Při takovém zápřahu jsme neměli čas na tvorbu nových věcí. Řekli jsme si, že letos nastane pravý okamžik na pauzu,“ uvedl Richard Krajčo pro server PrahaIN.cz.

Krajčo ale ubezpečil všechny fanoušky, že se po pauze rozhodně vrátí.„Nezmizíme úplně z hudební scény. Po skončení kempu se ale budeme na pódiích vyskytovat skutečně jen velmi sporadicky. Těším se na nový repertoár. Pokud všechno půjde dobře, tak předpokládám, že bychom mohli do roka mít materiál i na nové CD,“ prohlásil.

StarDance je o další pár chudší. Soutěž opustil favorit Richard Krajčo

Zpěvák a herec Richard Krajčo se na televizních obrazovkách nedávno blýskl v soutěži StarDance, přesto že byl považován za favorita, tak odešel už v začátku listopadu.

24. dubna 2023