Nový Spark
venku od 2. května
Čtvrtý singl JUDAS PRIEST ztvárňuje divoký souboj prastarých sil a kontrastů

Čtvrtý singl JUDAS PRIEST ztvárňuje divoký souboj prastarých sil a kontrastů

Britské heavymetalové legendy JUDAS PRIEST nadělují již čtvrtý singl z očekávaného alba. Mrkněte na lyric video ke skladbě „The Serpent and the King“ a zkraťte si čekání na 8. březen, kdy deska „Invincible Shield“ vychází!

Zpěvák Rob Halford o novém siglu řekl: JUDAS PRIEST hrají heavy metal už více než 50 let. Vášeň, síla, láska, oddanost a všechna další slova, která kapelu charakterizují, křičíme právě v této písni. Jedná se o další definici našeho stylu – intenzivního, neúnavného, neústupného a neporazitelného přístupu. A lásky, kterou chováme k této konkrétní písni. Mluvili jsme už o spoustě věcí. Ale nikdy ne o tom, jaké by to bylo, kdyby se Bůh a ďábel dostali do boxerského ringu. Promlouváme o prastaré věci, která se děje od počátku vesmíru. Je to Bůh, je to ďábel, je to černé i bílé, pozitivní i negativní, dobro a zlo, je to láska i nenávist. Jsou to všechny tyto různé textury zabalené do jedné divoké skladby ‚The Serpent And The King‘.“

Kapela dříve představila skladby „Panic Attack“, „Trial by Fire“ a „Crown of Horns“. Album „Invincible Shield“ dorazí 8. března. Objednávejte na Sparkshopu!

JUDAS PRIEST můžete vidět naživo už 29. března v pražské O2 areně společně se SAXON a URIAH HEEP. Ale nejedná se o jediné letošní vystoupení této ikonické kapely v Česku – vystoupí také na festivalu Masters of Rock!

Nový Spark
venku od 2. května
Kalendář akcí
01.05. MARDUK, ORIGIN, DOODSWENS
03.05. PROTHEUS, KOMUNÁL
04.05. PROTHEUS, KOMUNÁL
10.05. VENDED
11.05. RAMMSTEIN
12.05. WOLFHEART
12.05. RAMMSTEIN
15.05. 30 SECONDS TO MARS
16.05. CALIGULA'S HORSE
18.05. KING GIZZARD AND LIZARD WIZZARD
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace