Rapper Kanye West a architektka Bianca Censori byli spatřeni neobvykle oblečeni a v ponuré náladě na své poslední vycházce městem. Tuto proměnu způsobil incident, při kterém Kanye udeřil muže, jenž měl údajně osahávat jeho ženu v losangeleském hotelu Chateau Marmont.

Bianca, obvykle známá svým necudným stylem, vypadala neobvykle rezervovaně. Zdá se, že tuto změnu mohla způsobit traumatická zkušenost, kdy jí dával nevhodné návrhy místní zvrhlý restauratér.

Podle zpráv magazínu TMZ údajně Kanye zasadil ránu násilníkovi během potyčky, která se odehrála ve slavném hotelu Chateau Marmont. Kanye měl údajně udeřit buď Marka Houstona, nebo Jonnieho Houstona – dvojčata a zároveň slavné vlastníky místní restaurace. Avšak není jasné, kterému z bratrů úder skutečně uštědřil.

Dotyčný údajně „dal ruce pod její šaty, přímo na její tělo, chytil ji za pas, otočil ji a poté jí posílal vzdušné polibky." Což slavného rappera pobídlo k rytířskému chování.

Restaurace ale tvrdí, že opravdu došlo k nedorozumění. Podnik byl v té době plný, mohlo dojít k náhodnému kontaktu a slova o sexuálním napadení jsou údajně nepravdivá. West se měl dokonce podle ní postavit omylem druhému dvojčeti, které nebylo v žádné interakci s Biancou. Rapper si nicméně stojí za svým slovem. „Byla napadena a sexuálně obtěžována," trval na svém reprezentant Westa.

Statistika říká, že sexuální obtěžování nebo napadení zažije každá třetí žena. Jen čas ukáže, jestli v tomto konfliktu hrála roli právě tato smutná pravděpodobnost, nebo nedorozumění. Škoda jen, že rapper nejspíš nedovolil, aby se ke všemu vyjádřila jeho manželka.

Video
Video se připravuje ...

Kanye West s Biancou opět budí pohoršení Profimedia

Fotogalerie
35 fotografií