Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušci Elis Mraz (29) se konečně dočkali. Po třech letech je potěšila novou písničkou a novým klipem. A konečně si přijdou na své i ti, kteří neumí jazyky. Elis totiž písničku nazpívala česky.

Natáčení klipu k písni s názvem Za Tebou ale doprovázelo nemalé drama. „Natáčení mého pozitivního letního songu nebylo úplně přáno. Pár dnů před ním začalo sněžit a na Pustevnách napadlo půl metru sněhu. Což by bylo možná hezké na koledy, ale ne na letní klip. Před natáčením jsem tak chytla zápal plic, byla jsem několik dní bez spánku. V den natáčení jsem byla úplně vyčerpaná, s kruhy pod očima, nateklá, zničená,“ svěřila se Elis Super.cz.

Oblíbená zrzka je ale vekou bojovnicí a klip přece jen natočila. „Naštěstí i přes všechny překážky to dopadlo skvěle a z výsledku jsem nadšená. Myslím si, že i když se člověk cítí příšerně, tak když má kolem sebe ty správné lidi, dá se zvládnout všechno, a i s úsměvem,“ doplnila optimisticky Elis Mraz.

Další články

Načítám