Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě před zahájením další chemoterapie stihla Anna Slováčková (28) se svojí kapelou natočit videoklip ke zbrusu nové písničce. Ve snovém líčení a zlatém modelu vypadala překrásně.

„Jsem tam taková bohyně léta. Takže jsme volili všechno ve zlaté, ještě budu mít takové bílé šaty. Chtěli jsme, aby to bylo esteticky krásné, na pohled příjemné a něčím jiné. A v klipu nebudu jenom já, ale celá moje kapela,“ upřesnila.

„Sice jsem se zařekla, že už nic točit nebudu a budu šetřit, třeba na dovolenou. Ale tahle písnička si to zaslouží a říkali jsme si, že si uděláme radost a natočíme ještě jeden klip. A i moje kapela slyšela tuhle písničku jen předem. Je taková radostná, o létě, lásce, milování a užívání si života,“ vysvětlovala.

Natočit písničku ve studiu vyjde dráž než dovolená v Karibiku. „Tohle je fakt za docela hodně peněz, v řádech statisíců. Platí se studio, máme stylistu, maskérku, scénografku. I technika stojí randál. Chtěla jsem, aby to bylo waw. A je to něco, co tady bude nadosmrti a ještě dál. Umělecký počin nikdy nezmizí, zatímco z dovolené zůstanou jen vzpomínky,“ míní.

Další články

Načítám