Kolaudace restaurace - úvodní slovo, které jsem četl jako Mrázek ústředna :D
Vážení a milí,
dneska jsme se shromáždili
abychom se rozloučili
definitivně v tento den,
se Sportelinim Fabiem.
Restaurace má už kabát nový,
jak to bude dál kdo ví..
Už nejsme Italská restaurace,
jedem světové kuchařské práce.
Občas na denním menu bude legrace.
Ta bloncka za barem je naše šéfová,
tak si budem pamatovat,
že Žaneta jí budem říkat,
kdo to splete bude pykat.
David je šéf kuchyně
za den se nalítá jak svině.
Poloviční polo bez špenátu,
žádný prášek, všecko natur
Kačenka s polévkou ke stolu letí,
hodí se na zahrádku a má ráda děti.
Robert křičí, že chce ticho,
mimčo čeká každým dnem, ikdyž nemá břicho.
Z myčky pára stoupá,
když se nad ní houpá
ta co kolem vodu stříká...
mladá paní Angelika.
A kdo na všechno dohlíží?
Hlídá zloděje v noci - by nešli do spíží?
Přece vrátný! Pepík náš,
co tady byl, je a bude až...
A málem bych zapoměl na picaře Jeníka,
kterého nepotkala žádná klika.
V metru píše texty a tak dál,
2 telefony už nemá, když nad verši usínal.
A my všichni co jsme v práci,
zveme Vás na kolaudaci,
když otvíráme restauraci.
Tato akce je nejvíce
o jídle a pití při muzice
na ostrově zvaném Štvanice.
Doba skládání:
16:50 - 17:10 v metru, dne 5.2.2011. Jan Nic