Beyonce Knowles


piesne (389)

  texty (220)
  akordy (6)
  taby (0)
  preklady (161)


články (914)
Fotky (255)
diskografia
v obchode
odkazy




pridaj vlastný článok

Beyonce Knowles:
Beyoncé: Strážcovia hudobného priemyslu nie sú nadšení ohýbaním
žánrov černošským umelcom
- Keď Beyoncé oznámila svoj zámer, vydať country album, zdvihla sa popri vlne podpory ... - zoznam.sk


Beyonce Knowles:
Zayn Malik vydá country album. Nechce však byť porovnávaný s Beyoncé - Očakávaný album Zayna Malika sa vychádza už zajtra 17. mája. Nahrávka Room Under t... - zoznam.sk


Beyonce Knowles:
Taylor Swift dosiahla obrovský úspech a pokorila tak aj Beyoncé. Jej nový
album mal za 24 hodín 300 miliónov prehratí
- Zisti, koho predbehla a vypočuj si najstreamovanejšiu skladbu z tohto albumu... - expres.sk


Beyonce Knowles:
Hitparáda Evropa 2 Music Chart nabídne tento týden mimo pořadí třeba nový
singl Beyoncé a Miley Cyrus!
- Každý čtvrtek a neděli od 18:00 do 20:00 hodin Tě na Evropě 2 čeká nejprestižně... - evropa2.cz


Beyonce Knowles:
Mezi rappery se do české albové top desítky vetřela countryová Beyoncé - Dua Lipa opouští vedoucí postavení v našich rádiích, její hit Houdini tentokrát ... - musicserver.cz


ACT:
RECENZE: Beyoncé dosáhla svého. Countryové album Act II: Cowboy Carter je
další ukázkou jejího perfekcionismu
- V minulosti jedna z mnoha zpěvaček, dnes ta kralující. Co Beyoncé vydá, to vzbudí ... - musicserver.cz


Beyonce Knowles:
Nová alba: Beyoncé, Sheryl Crow, Sum 41 a Billy Barman - S novinkami přišla v posledních dnech významná jména světové hudební scény. Ne... - novinky.cz


Beyonce Knowles:
Nové desky 13/2024 - od Beyoncé přes Sum 41 po Sheryl Crow - Vedle westernového alba od Beyoncé vypadají všechny ostatní novinky nějak menší, ... - musicserver.cz


Beyonce Knowles:
Z toho budeš mít husí kůži. Popové královny Beyoncé a Miley Cyrus
spojily síly a vydaly duet
- Tenhle duet rozhodně stojí za poslech! Miley Cyrus a Beyoncé spojily síly a nahrály ... - evropa2.cz


Beyonce Knowles:
Hit Dolly Parton má ďalšiu verziu. Beyoncé zaradila Jolene na svoj nový
album
- Populárny hit Jolene oslávil vo februári 50. výročie. Presne pred pol storočím obs... - zoznam.sk


 

Beyonce Knowles

Fanúšikov: 1



A B C D E F G H CH I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z



ako:
Diskografia - Beyonce Knowles:
Diskografia - Beyonce Knowles:
2016 album LEMONADE -CD DVD-
2014 album BEYONCE / PLATINUM EDIT.
2014 album BEYONCE [2LP+DVD] [VINYL]
2014 album I AM SASHA FIERCE
2014 album BEYONCE -CD+BLURAY- [BLURAY]
2013 album Beyoncé
2013 album 4

Album:
2010 Album I AM...WORLD TOUR '2010 (CD+DVD)

album:
2010 album DANGEROUSLY IN LOVE + 1
2010 album LIVE AT WEMBLEY (CD+DVD COMBO)
2009 album I Am...yours /an Intimate Perf.. 2cd+dvd
2009 album I AM...SASHA FIERCE + DVD
2009 album I AM..YOURS INTIMATE...'09(2CD+DVD)
2009 album Halo -2tr-
2008 album I Am... Sasha Fierce
2008 album Dangerously In Love + Dvd
2008 album I Am...sasha Fierce (deluxe Edition)
2008 album B'day Deluxe Edition (Repackage)
2008 album Live At Wembley (repackage)
2003 album MAXIMUM
2003 album DANGEROUSLY IN LOVE + 3
2003 album DANGEROUSLY IN LOVE
1978 album 4 '2011 (2CD) deluxe version
1978 album 4 '2011

dvd:
2016 dvd THE COMPLETE STORY (DVD CD)
2016 dvd HOLD YOU
2014 dvd GIRL TALK
2013 dvd LIFE IS BUT A DREAM [BLURAY]
2011 dvd BEYOND THE GLAM
2010 dvd I AM... WORLD TOUR
2009 dvd I Am...yours:an Intimate.
2008 dvd B\'day Anthology Video Album
1982 dvd LIVE AT ROSELAND
1972 dvd LIVE AT ROSELAND: ELEMENTS OF 4
1970 dvd ULTIMATE PERFORMER

ine:
2014 ine KALENDÁŘ 2015/HUDBA(305 mm x 305 mm)
2014 ine KALENDÁŘ 2015/HUDBA(297 x 420 mm) A3
2013 ine LIFE IS BUT A DREAM
2013 ine KALENDÁŘ 2014/HUDBA(297 mm x 420 mm)
2013 ine KALENDÁŘ 2014/HUDBA(297 x 420 mm) A3
2011 ine CALENDAR 2012
2010 ine CALENDAR 2011
2009 ine 2010 BEYONCE (295X420)

kompilacia:
2015 kompilacia HITZONE 76
2015 kompilacia NOW 92
2015 kompilacia KUSCHELROCK 29
2015 kompilacia KUSCHELROCK 28
2011 kompilacia KUSCHELROCK 25
2011 kompilacia NOW 79
2010 kompilacia DANCE PARTY 2010 -CD+DVD-
2010 kompilacia Bravo Hits Vol.69 [DIGIPACK]
2009 kompilacia Now 74
2009 kompilacia Bravo Hits 2009
2009 kompilacia Now 73

singel:
2011 singel BEST THING I NEVER HAD
2010 singel DEJA VU
2009 singel HALO/PREMIUM
2009 singel BROKEN HEARTED GIRL
2009 singel Sweet Dreams -2tr-
2009 singel Single Ladies -2tr-
2008 singel IF I WERE A BOY
2008 singel If I Were A Boy -2tr-
2007 singel LISTEN -2TR-
1995 singel RUN THE WORLD/GIRLS '2011

a môžte aj Pridat album (ak tu chyba)

V obchode
V obchode
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

»
Tvoje obľúbené piesne
Tvoje obľúbené piesne
»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
I Was Here - preklad

A Woman Like Me - preklad

Sandcastles - preklad

If I Were A Boy - akordy

Best Thing I Never Had - preklad

Listen - akordy a text

Disappear - preklad

Feat Kendrick Lamar - Freedom - preklad

All Night - preklad

Get Me Bodied - preklad

Partition - text

Heaven - preklad

Blue - text

***flawless - text

Halo - preklad

Halo - akordy a text

Crazy In Love -Sofia Karlberg - text

Best Thing I Never Had - text

Sorry - preklad

Love On Top - preklad

viac

»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta



home | interpreti | nové piesne | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia
(C) 2002 - Pavol Bacigál - kontakt: info@supermusic.sk