Právě vysíláme

VOJTĚCH DYK vyjede na koncertní turné D.Y.K.! Podívejte se na nový videoklip k písničce If I Lose

14. února 2020 8:10
VOJTĚCH DYK vyjede na koncertní turné D.Y.K.! Podívejte se na nový videoklip k písničce If I Lose

Zpěvák Vojtěch Dyk představil v závěru loňského roku projekt D.Y.K. Album, na němž autorsky spolupracoval s držitelem Grammy Ondřejem Pivcem a americkou zpěvačkou Kennedy. V závěru května a v červnu se společně s kapelou představí domácímu publiku na sérii živých koncertů po celé České republice.

Velkolepé turné

D.Y.K. Tour odstartuje 28. května koncertem Mladé Boleslavi, další koncerty se uskuteční v Rožnově pod Radhoštěm, Pardubicích, Praze, Olomouci a turné vyvrcholí dvěma koncerty v brněnském Sono Centru. První vystoupení však koncertní kapelu čeká již 31.března, kdy se poprvé v Česku objeví na slavnostním večeru při předávání hudebních cen Anděl.

Nahrávání ve Spojených státech přestavovalo pro Vojtěcha Dyka novou zkušenost. „Já byl od začátku upřímně dost nervózní, přeci jen nejsem v téhle zemi denně a nevím, jak to ve studiích chodí, ale nakonec jsem díky OndroviStephanie – mé lektorce zpěvu a výslovnosti – a do velký míry i Jakeovi Lummusovi, který se staral o sound engineering, ztratil všechny pochybnosti…prostě jsem si to začal všechno užívat…tak doufám, že to na té desce je aspoň trochu poznat,“  říká zpěvák. Atmosféru natáčení přibližuje i promo video k písničce If I Lose.

Zatímco v New Yorku byl spíše hostem on, v Česku se naopak stane hostitelem. „Upřímně se momentálně nejvíc těším na to, až všichni americký holky a kluci přijedou, my Češi si vezmeme kroje, chleba se solí, půjdeme je přivítat na letiště,  a pak se zavřeme do zkušebny a budeme zkoušet jak mourovatý …než 28.5 vyjedeme na tour… No a pak už jen aby přišli posluchači  a já budu šťastnej jak blecha…možná si i blahem poskočím…“ přeje si Vojtěch Dyk.

Pokud chcete vidět Vojtěcha Dyka v akci se svými americkými kolegy, přijďte na jeden z koncertů v rámci D.Y.K. Tour! Seznam všech koncertů si můžete přečíst níže.

D.Y.K Tour 2020

28.5. Mladá Boleslav – Škoda muzeum

29.5. Rožnov pod Radhoštěm

30.5. Pardubice – Ideon

31.5. Praha – Fórum Karlín

2.6. Olomouc – Výstaviště Flóra, Pavilon A

3.6. Brno – Sono centrum

4.6. Brno – Sono centrum

Zdroj: Universal Music, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat