Minulý týden si Lucie Bílá tak trochu vystřelila nejen ze svého partnera Radka Filipiho (36), ale i z fanoušků, když si nasadila tak důvěryhodně vypadající paruku, že si mnozí nebyli jistí, jestli jde opravdu jen o doplněk, nebo se zlatá slavice skutečně rozhodla s věkem začít svoji kštici zkracovat.

Po přečtení komentářů od jejích sledujících na instagramu bylo jasné, že se oblíbená pěnice stříhat nemá. Lidé zkrátka mají rádi „starou dobrou Lucku“, takže by většina z nich Bílé nový účes jen tak neodpustila. „Sluší, ale nenechávejte se ostříhat, s dlouhými vlasy vám to sluší víc,“ zněla v různých obdobách většina názorů.

I když se krátké vlasy s ofinkou viditelně líbily partnerovi Radkovi, zpěvačka asi dala spíš na hlas většiny (a vlastní pocit) a učinila jasné rozhodnutí. Všem nyní, o pár dní později, ukázala, že žádná radikální proměna se nekoná. „S nůžkami na mě nechoďte...,“ napsala Lucie Bílá k fotce s rošťáckým rozcuchem dlouhých tmavých vlasů a ubezpečila tak všechny, že si své pověstné dlouhé vlasy plánuje ještě ponechat.

VIDEO: Lucie Bílá popírá botox nebo plastiku: Můj obličej je mapa mého života!

Video
Video se připravuje ...

Lucie Bílá popírá botox nebo plastiku: Můj obličej je mapa mého života! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
59 fotografií