Žádnou speciální romantiku letos na Valentýna Marta Jandová neočekává. Zpěvačka se totiž nadšeně usmívá nad tím, že jí manžel nosí domů květiny téměř denně. „U nás doma není Valentýn dnem, kdy bych si řekla, že si koupím pěknou podprsenku a krajkové kalhotky a manžel mi koupil kytku a briliant,“ svěřila Blesk TV Marta Jandová.

A aby dokázala, že co říká, je pravda, zpěvačka se pyšně pochlubila tím, jakou krásnou kytku dostala od manžela Miroslava před týdnem. A obdarovaná byla nejen Marta. „Mně i naší dceři, protože je to taky holka, koupil manžel kaktus ve tvaru srdce. Navíc jsme každá dostala ještě i puget tulipánů,“ pochlubila se zpěvačka s radostí nad tím, že si s manželem dokazují lásku v průběhu roku. Na druhou stranu ale Marta nepatří mezi ty, kteří svátek svatého Valentýna záměrně sabotují.

„Líbí se mi, že existuje. Je totiž spousta mužů, kteří svým ženám nepřinesou kytku, jak je rok dlouhý. Tak aspoň že existuje ten jeden den, během kterého to na ně odevšad křičí: Valentýn, Valentýn, a oni tím pádem pro své partnerky udělají něco hezkého,“ myslí si Marta Jandová.

VIDEO: Marta Jandová nemá důvod slavit Valentýna.. 

Video
Video se připravuje ...

Marta Jandová, o valentýnu Kisa Císařova, Aleš Brunclík

Fotogalerie
43 fotografií