O loňské šedesátce, kterou Petr Kotvald oslavil konkrétně osmého července, neměl zpěvák až do teď moc prostoru přemýšlet. Už dva roky před ní totiž svou mysl naplno zaměstnal přípravami velkého narozeninového koncertu a vydáním alba. Teď, když má konečně trochu klidu, Petr připouští, že je kulaté číslo se šestkou na začátku přece jen jistý mezník. Zpěvák se navíc smířil s tím, že některé věci už v životě prostě nestihne.

Konkrétní věci, které už se zpěvákovi nepodaří stihnout, ale jmenovat nechce. „Ve třiceti měl člověk pocit, že je nesmrtelný a může všechno. Někdo by řekl, že i v šedesáti člověk může cokoli, ale to už není pravda. Čas strašně rychle chvátá,“ vysvětlil Petr Kotvald svůj pohled na věc. Přesto ale na svém věku zpěvák jednu velkou výhodu shledává.  

„Začal jsem si víc vážit času. Řekl jsem si jednoduše, že jsou věci, které už dělat nebudu, protože nechci,“ svěřil Petr Kotvald, který tohle své odhodlání promítnul nejen do pracovní, ale především i osobní sféry. „Potkávám se s lidmi, kteří mě baví, kteří mě nějaký způsobem nakopnou směrem ke správným věcem. V tomhle mě ten věk trochu změnil. A možná ještě změní. Uvidíme,“ uzavřel zamyšlení o věku zpěvák.

VIDEO: Co se Petr Kotvald bojí, že už nestihne? 

Video
Video se připravuje ...

Petr Kotvald Kisa Císařová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
42 fotografií