Valentýn není letos v showbyznysu jen o chlubení se párovými fotkami, ale celkově i o rodině. Nejenže Monika Bagárová (25) si tento den vybrala pro oznámení pohlaví svého nenarozeného miminka, ale další česká zpěvačka zase trochu zamotala hlavu svým fanouškům na sociální síti.

Farna totiž sdílela krásnou fotku s těhotenským bříškem, a jelikož ke snímku napsala text v první řadě v polštině (jelikož pochází z Těšína, mluví polsky i česky a kariéru rozjela v obou zemích) a teprve poté v češtině, někoho tím zmátla. Měli totiž za to, že se jedná o obrázek ze současnosti, tím pádem by byla Ewa těhotná již podruhé. „Už zase? Gratulace!“ napsal kdosi v komentářích a podobných reakcí by se jistě našlo i více.

Jenže jednalo se o rok starý snímek, což posléze vysvětlila i sama brunetka. Všem zmateným gratulantům doporučila, aby si její příspěvky pečlivě četli. Především z polského popisku „rok temu... kiedy jeszcze nikt nie wiedzial“ se dalo leccos vyčíst, ovšem v češtině překlad klíčové informace („tedy před rokem ... když to nikdo nevěděl“) chybí. Není tedy divu, že došlo ke zmatkům.

Z pokračování příspěvku totiž už nebylo nic moc k poznání.Jsem obrovsky šťastná, ne kvůli slávě či penězům, ale díky lásce, které dávám naprostou přednost před vším ostatním,“ rozplývala se totiž interpretka Měls mě vůbec rád či Boky jako skříň. „A nikdy jsem nelitovala. Právě lásku Vám všem přeju, má různé podoby. Oslavujme ji každodenně,“ dodala zpěvačka, která se už od loňského června s manželem Martinem Chobotem raduje z chlapečka jménem Artuś, česky Artur.

VIDEO: Ewa Farna: Rozprodávám své oblečení, na webu mám sekáč!

Video
Video se připravuje ...

Ewa Farna: Rozprodávám své oblečení, na webu mám sekáč! David Turek

Fotogalerie
93 fotografií