Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nick Carter (40) z Backstreet Boys byl svého času idolem miliónů dívčích srdcí po celém světě. V Show Andyho Cohena, kam s kolegy ze skupiny zavítal, na sebe nyní prásknul jedno velmi peprné tajemství. Moderátor se v rámci hry zeptal, jestli někdo z nich měl někdy erekci při vystoupení. A Nick byl jediný, komu se to stalo. Nebo jediný, kdo se k tomu přiznal.

V pořadu bohužel nebyl prostor k tomu, aby zpěvák objasnil, za jakých okolností nebo kdy k tomu došlo. Není tedy jasné, jestli ho například takhle rozparádil vlastní zpěv či nějaké sexy fanynky v publiku, ale jak je vidět, může se to stát i těm nejlepším z nás.

Idolové 90. let jsou momentálně uprostřed světového turné. Měsíc únor stráví převážně koncertováním po Mexiku. Navíc ohlásili další turné pro USA. Tam v rámci proma loni vydaného alba DNA odehrají od července do října celkem 45 koncertů. Nezbývá než doufat, že Nicka během nich nepotká nějaká další nehoda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám