Právě vysíláme

Kapela 5 SECONDS OF SUMMER vydává nový videoklip a láká na svou čtvrtou desku!

18. února 2020 8:00
Kapela 5 SECONDS OF SUMMER vydává nový videoklip a láká na svou čtvrtou desku!

Australská pop-rocková kapela 5 Seconds Of Summer vydává v pořadí čtvrté album Calm, které vyjde 27. března 2020.

Z alba již světlo světa spatřily singly No Shame, Easier a Teeth, které si celkem připsaly přes 100 milionů zhlédnutí jen na YouTube. Easier Billboard zařadil mezi 100 nejlepších skladeb roku 2019 a Teeth do nebe vychválil renomovaný magazín Rolling Stone. Deska, na které se bude v základní verzi nacházet 12 skladeb, bude dostupná jako CD, LP, kazeta i jako deluxe fanouškovská edice.

„Nahrát čtyři alba není pro kapelu žádná hračka. Musíte se neustále vyvíjet a překračovat vlastní hranice v hudbě i v textech. Podařilo se nám ale nahrát nové skladby, na které jsme neuvěřitelně pyšní, a které v nás vzbuzují hrdost, “ komentuje novou desku kapela. „Album je projížďkou duší mladého muže. Všichni jsme jenom lidé, kteří dělají chyby, občas ubližují těm, co milují a nevyhnutelně pak ubližují i sami sobě. Díky Calm jsme jako kapela mnohem šťastnější, pospolitější a naše mysli jsou klidné a připravené na další roky nahrávání dalších a dalších alb.”

5 Seconds Of Summer se stali první kapelou v hudební historii, které se podařilo všechna tři alba umístit na první příčku žebříčku Billboard 200. 5SOS celkem prodali přes 9 milionů desek, jejich koncerty navštívily přes 2 miliony diváků a celkem na svém kontě mají přes 7 miliard streamů. Získali American Music Award, People’s Choice Award, osmkrát MTV European Award a mnoho dalších. Mezi jejich největší hity patří Don’t Stop, Amnesia, She’s Kinda Hot nebo She Looks So Perfect. 5 Seconds Of Summer vystoupí 1. června 2020 v pražské O2 areně.

 

Zdroj: Universal Music Czech Republic 

Články, které by tě mohly zajímat