Hlavní obsah

Bolek na síti. Divadlo Bolka Polívky hraje online

Novinky, Stanislav Dvořák

Divadlo Bolka Polívky se podobně jako další soubory rozhodlo hrát online prostřednictvím sociálních sítí. Začínají v pátek.

Foto: Divadlo Bolka Polívky

Představení souboru MALÉhRY Barbory Seidlové a Nikoly a Daniely Zbytovských.

Článek

Na Facebooku divadla je možné sledovat představení z domova. Premiéra se koná v pátek 18:30, půjde o scénické čtení fejetonů s názvem Čtení ke kafi v podání Divadla MALÉhRY – Barbory Seidlové a Nikoly a Daniely Zbytovských.

„Vysílání z divadla bude pokračovat každou středu a pátek v 18:30. Těšit se můžete nejen na pokračování Čtení ke kafi, ale do vysílání se zapojí i další umělci spojení s Divadlem Bolka Polívky – Pavol Seriš, Mariana Chmelařová, Ondřej Klíč, Michal Chovanec, Chantal Poullain a samozřejmě také principál Bolek Polívka,“ popsala za pořadatele Vladana Drvotová.

Drtivý dopad koronaviru na hudebníky, ztráty odhadují na 5 miliard dolarů

Koronavirus

„Žijeme ve zvláštní, pro nás úplně neznámé, situaci. Divadlo Bolka Polívky, jindy nabité lidmi, dobrou náladou a přátelskou atmosférou, zeje nyní prázdnotou. Nechceme si stěžovat, protože jsme všichni na jedné lodi. Držme se a spojme síly, pojďme se navzdory všemu vidět alespoň online, když už nemůžeme divadelní zážitky sdílet naživo. Nejen pro nás, kteří v divadle pracujeme, začíná nová doba,“ dodal ředitel divadla Ondřej Chalupský.

Vanua2 natočili píseň s Tonyou Graves v bislámštině

Kultura

Diváci mohou Divadlo Bolka Polívky podpořit ve sbírce na platformě Donio.cz, kde má svůj vlastní profil www.donio.cz/DivadloBolkaPolivky.

Reklama

Výběr článků

Načítám