Právě vysíláme

Fanoušci TAYLOR SWIFT opět zuří kvůli KANYE WESTOVI! Může za to nově zveřejněné video

24. března 2020 11:10
Fanoušci TAYLOR SWIFT opět zuří kvůli KANYE WESTOVI! Může za to nově zveřejněné video

Fanoušci Taylor Swift a Kanye Westa se opět do sebe pouští! Může za to nově publikované video, v němž oba hudebníci po telefonu rozebírají kontroverzní text písničky Famous.

Hádka pokračuje

Dlouholetý spor mezi rapperem Kanye Westem a zpěvačkou Taylor Swift nabral nových rozměrů. Na internetu se totiž zveřejnilo zhruba dvaceti minutové video, které dokumentuje konverzaci mezi těmito dvěma hudebníky z roku 2016, kdy West vydal singl Famous.

Rapper se ve videu ptá, zda by Taylor nevadil text k písničce, v němž jí vzkazuje, že ji udělal slavnou. Autorka hitu Blank Space mu následně odpovídá, že chce, aby jí West poslal celý text ke kontrole.

Po sdílení videa se fanoušci Taylor Swift za zpěvačku postavili. Takzvaní „Swifties“ vyčítají Kanyemu, že v hovoru s Taylor nezmínil vulgarizmy v textu k písničce Famous, včetně poznámky týkající se intimního styku. Fanoušci rovněž uvádí, že Kanye nikdy text k této písničce neposlal (což tvrdila i sama zpěvačka). Příznivci Kanyeho tato tvrzení na sociálních sítích ovšem popírají.

Zdá se, že hádka mezi Kanye Westem a Taylor Swift jen tak neutichne.

Zdroj: BBC, YouTube, Twitter

Články, které by tě mohly zajímat