Samota mi nevadí, ani celibát těla. Katarzia představuje nové album

Vydáno 25.03.2020 | autor: redakce

Slovenská písničkářka na současnou situaci zareagovala singlem Samota mi nevadí. Intimní písní zároveň uvádí album Celibát, které vyjde 17. dubna 2020 na labelu Slnko Records.

Samota mi nevadí, ani celibát těla. Katarzia představuje nové album Samota mi nevadí, ani celibát těla. Katarzia představuje nové album

Singl doprovází DIY videoklip, jehož natáčení se vzhledem k současné situaci muselo obejít bez štábu. Všechny záběry tak pochází z telefonu zpěvačky.

RECENZE: Stereotypy nezatěžkaná Katarzia se na desce Agnostika miluje s hudbou i texty

„Už v zimě jsem několik videí natočila na svůj iPhone. Vždycky se mně líbily zpomalené záběry na trampolíně a euforie ze skákání. Vyvolává to ve mně záchvaty smíchu. A vedle nich jsem také zpracovala několik iphonových videí z výletu na téměř opuštěný ostrov," prozrazuje Katarzia k videu ke skladbě Samota mi nevadí, které nyní vychází jako oficiální klip.

Píseň i video tak vznikly předtím, než se celá Evropa uzavřela. Katarzia své čtvrté album nahrávala ve spolupráci s producentem Jonatánem Pastirčákem, s nímž před dvěma lety připravila také ceněnou desku Antigona. 

Album Celibát obsahuje jedenáct skladeb a vychází 17. dubna 2020 na labelu Slnko Records. Plánované turné se přesouvá až na podzim. Podpořte své oblíbené muzikantky a muzikanty.

red

Témata: Katarzia, Slnko Records

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít