Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Madonna (65) se dává do kupy po operaci kolene, jak prozradila fanouškům na Instagramu. Kvůli zdravotním problémům, které jí působily velké bolesti, musela zrušit i některé koncerty během turné Madame X.

„Konečně podstoupím regenerativní ošetření pro moji chybějící chrupavku. Skákala bych, kdybych mohla po osmi měsících v bolestech,“ napsala do popisku fotek v prádle.

Na první fotografii nechala zpěvačka vyniknout své poprsí v krajkovém korzetu, zatímco na černobílém zrcadlovém selfie se zvěčnila v průsvitném prádle. Vystavila tak na odiv i pozadí, které je už nějakou dobu předmětem spekulací.

Na přelomu loňského roku fanoušci hojně diskutovali o tom, jestli popová diva nepodstoupila zvětšení pozadí. Tehdy obletěly svět záběry, které si můžete prohlédnout zde, z jejího novoročního vystoupení.

Na videu je jasně vidět, že s jejím zadkem není něco v pořádku. Implantáty zpěvačka nikdy nepotvrdila ani nevyvrátila. Pouze jedním z instagramových příspěvků naznačila, že nepotřebuje ničí souhlas, pokud jde o změny na jejím těle.

V galerii níže můžete pak porovnat archivní snímky Madonny s novým zrcadlovým selfie. Myslíte si, že královna popu podstoupila zvětšení? Hlasujte v naší anketě!

Myslíte si, že Madonna podstoupila zvětšení zadku?
Ano, vypadá větší než dříve.
15,9 %
Ne, připadá mi stejný.
84,1 %
Celkem hlasovalo 12790 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám