Právě vysíláme

RIHANNA je nejbohatší zpěvačkou světa! Kolik činí její celkové jmění?

15. května 2020 8:10
RIHANNA je nejbohatší zpěvačkou světa! Kolik činí její celkové jmění?

Je to oficiální. Rihanna je nejbohatší zpěvačkou této planety! Novinku potvrdil nový žebříček týdeníku The Sunday Times.

Jde o velké peníze

Britský deník The Sunday Times vydal každoroční žebříček nejbohatších hudebníků a sportovců. Prestižní The Sunday Times Rich List letos prozradil, že hudební svět má novou královnu. Je jí Rihanna!

Rodačka z Barbadosu má větší jmění, než kterákoliv jiná zpěvačka na světě. Kolik přesně činí? Neskutečných 468 milionů liber, což je v přepočtu přes 14,5 miliardy Kč! To přesahuje celkové jmění Madonny (462 milionů liber), Céline Dion (365 milionů) či Beyoncé (325 milionů).

Mezi nejbohatší zpěvačky světa patří i Madonna a Beyoncé

V minulých letech si Rihanna vylepšila finanční situaci především díky povedeným komerčním projektům mimo hudební svět. V roce 2017 představila zpěvačka vlastní značku kosmetiky Fenty Beauty a o rok později rozjela i firmu Savage X Fenty, která vyrábí spodní prádlo. Autorka hitu Umbrella prý ve firmě Fenty Beauty vlastní 15 % podíl, jehož celková hodnota aktuálně činí zhruba 351 milionů liber.

 

Podle jednoho z tvůrců žebříčku Roberta Wattse je Rihanna prototypem nového typu celebrity. Rihanna vyrostla v těžkých podmínkách na Barbadosu, ale byla cílevědomá a pracovitá,“ vysvětluje původ úspěchu slavné zpěvačky Watts.

Zdá se, že tyto dvě vlastnosti Rihanně nadále slouží skvěle!

 

Zdroj: BBC, The Sunday Times, NME, Instagram, Shutterstock

Články, které by tě mohly zajímat