Hlavní obsah
Článek

Opatření před prvním přímým přenosem SuperStar berou všichni zodpovědně. Finalisté úspěšné pěvecké show budou již tuto neděli bojovat o pohádkovou výhru, a to za striktních pravidel, pro která se produkce pořadu kvůli koronaviru rozhodla.

Oba nedělní živé přenosy, během kterých diváci rozhodnou o vítězi soutěže, budou probíhat za přísných hygienických a bezpečnostních opatření a bez přítomnosti publika. Jedním z opatření, ke kterým se produkce uchýlila, je také testování soutěžících a porotců na nemoc COVID-19.

Desítka finalistů byla testována na COVID-19 již minulý týden. A nebyli jediní. Prošla jimi také hvězdná porota. Zatímco Monika Bagárová (29), Patricie Pagáčová (35) a Leoš Mareš (47) byli testování v Česku, jejich kolega Marián Čekovský absolvoval test na Slovensku a obávaný kat SuperStar Paľo Habera (61) byl dokonce testován v USA.

Na testy si také došli všichni tanečníci, maskéři, kadeřníci a další osoby, které se nějakým způsobem fyzicky dotýkají soutěžících a poroty, nebo jsou s nimi ve velmi těsném kontaktu.

Nejednalo se však o jediné testování, které všichni podstoupili. Nejen finalisté, ale i porota a veškerý štáb je podstoupí i následující týden před druhým živým přenosem, a to za služeb výjezdního doktora, který testuje na předem smluveném místě. Ochranné pomůcky jako roušky, štíty nebo rukavice bude mít během živého vysílání celý štáb. Na své favority a porotu se však diváci mohou těšit v živém přenosu bez roušek.

Reklama

Další články

Načítám