V neděli večer se na televizních obrazovkách uskutečnilo první ze dvou finálových kol pěvecké soutěže SuperStar, při němž vypadlo najednou hned pět soutěžících. Mezi nimi i mladík Michal Šafrata, jenž ani Kravitzovou písní Are You Gonna Go My Way a napodobením jeho ikonického looku nedokázal diváky přesvědčit, aby ho pustili do superfinále. Kdyby se mu ale stala stejná nehoda jako Kravitzovi, možná by z lítosti postoupil!

Švédové už ostatně na Lennyho asi nikdy nezapomenou. Při tamním koncertě v roce 2015 mu při dřepu v rozkroku ruply kožené kalhoty. Nezahanben katastrofou, která by většinu muzikantů strašila do konce života, pokračoval ve vystoupení s odhaleným, mezi stehny se pokyvujícím penisem, jako by se nechumelilo. A ještě ho pyšně vystrkoval na fanoušky v první řadě, kteří tak zjistili, že si ho ozdobil piercingem.

Ani po takové ostudě ale Kravitz na kožené kalhoty nezanevřel, jsou totiž neodmyslitelnou součástí jeho značky a nosí je nejen na koncertech, ale i v soukromí.

Jestli Šafrata o tomto dávném incidentu nevěděl, nebo naopak doufal, že se „kyvadlo“ zopakuje a třeba mu pomůže ve vítězství, se asi nedovíme. Katastrofa se ale naštěstí nekonala.

Lennyho kyvadlo Češi neuvidí?

Záhy po odvysílání SuperStar se objevila shodou okolností zpráva, že Lenny Kravitz odkládá své nadcházející evropské turné včetně pražského koncertu, který se měl původně uskutečnit 30. června 2020 v pražském O2 areně.

VIDEO: SuperStar: To byla psychiatrie! Chtělo se mi blít! Kat Palo tvrdě zkritizoval soutěžícího.

Video
Video se připravuje ...

SuperStar: To byla psychiatrie! Chtělo se mi blít! Kat Palo tvrdě zkritizoval soutěžícího. TV Nova

Fotogalerie
40 fotografií