Chlapa totiž Petra už v žádném případě nechce a Bob, pro kterého si jela do Úholiček, je prý víc než adekvátní náhrada. „Všichni moji psíci se mnou spali v posteli a jezdili na koncerty. Bob nebude výjimkou,“ sdělila Aha! Janů s tím, že si hodlá Boba vzít v prosinci i do pražské O² areny, kde vystoupí na Poctě Karlu Gottovi. „No samozřejmě, ani tam nebude chybět. Na jeviště ho ale nepustím, nechám ho raději v šatně,“ směje se šťastná zpěvačka, která prý ještě neví, co Slavíkovi zazpívá.

„Vybrala jsem si dvě jeho písničky, obě mám stejně ráda, a teď je na pořadateli, kterou z nich mi přidělí,“ upřesnila s tím, že jedna z vybraných písní je Čas růží, kterou zpívala se Slavíkem jako duet, a proto také od zpěváka dostala k šedesátce v Lucerně pugét šedesáti rudých růží. „Nechte se ale překvapit, co zazpívám,“ podotýká Petra, která se přes léto bude zabývat pouze přípravou na O² arenu a výchovou psa.

„Nic jiného neplánuju a nepojedu letos ani do Řecka. Až příští rok, a to pojede Bob se mnou,“ komentuje zpěvačka, která tak nevytáhne paty z chalupy na Třeboňsku. „Občas ale zajedeme do Českých Budějovic, kde bude mít Bob brášku Maxe. Toho si ve stanici Bílá Sheilla zase pořídila Adélka, dcera mojí kámošky Veroniky,“ vysvětlila.

VIDEO: Petra Janů: Proč nemám chlapa? Asi mě nikdo nechce!

Video
Video se připravuje ...

Petra Janů: Proč nemám chlapa? Asi mě nikdo nechce! David Turek, Petr Soukup

Fotogalerie
34 fotografií