Hlavní obsah
Článek

Lady Gaga (38) sklízí velký úspěch s nově vydaným albem Chromatica. Po stresovém období, které předcházelo uvedení desky, si tak konečně mohla oddechnout a dopřát zaslouženou pauzu. Vydání musela zpěvačka kvůli pandemii koronaviru odložit, ale fanoušci se v pátek konečně dočkali.

O víkendu popová diva vyrazila ven s přítelem Michaelem Polanskym. Na sobě měla kromě roušky pouze legíny a podprsenku. V australském pořadu The Project uvedla, že je nadšená, že sklízí celosvětový úspěch navzdory faktu, že není hezká.

„I když nosím šílené outfity a teď tu třeba sedím bez kalhot, definice krásy mi vždy byla proti srsti. Oblékám a češu se prostě, jak se mi v daný moment chce, ale nikdy bych nechtěla působit dojmem, speciálně ne na mladé lidi, že musíte být fyzicky perfektní, abyste byli krásní,“ nechala se slyšet.

„Nedostala jsem se tak daleko, protože jsem krásná. Nejsem modelka. Dělám muziku, ta a moje srdce a mozek mě sem dostaly. A taky hodně tvrdé práce.“

A má svatou pravdu. Chromatica je jen pár dní po vydání na cestě stát se nejprodávanějším albem. Společný single Rain On Me s Arianou Grande válcuje hitparády a na YouTube má už 73 miliónů zhlédnutí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám