Součástí projektu zvaného SuperStar je Paľo Habera už patnáct let. Nejprve porotcoval jeho slovenskou verzi pod názvem Slovensko hľadá SuperStar, posléze vplul i na české obrazovky v rámci československé mutace s všeříkajícím názvem Česko Slovenská SuperStar. A jelikož, jak sám několikrát řekl, se cítí být „otcem“ talentovaných pěvců a pěvkyň, nezřídka jim také uštědřuje otcovské rady. Nemohl si proto nechat ujít příležitost zhodnotit právě skončený ročník, ve kterém si titul SuperStar a finanční výhru ve výši 2 milionů korun vybojovala Barbora Piešová.

Lídr kapely Team se ale překvapivě nevěnoval aktuální zrzavé vítězce. Svá slova vzal jako možnost rozhýbat stojaté vody československého pěveckého ranku, a to s dost kritickým nádechem. „Pamatuji si, jak hlavně ze začátku někteří zpěváci-kolegové neměli na tuto show pozitivní názor. Cítili se ohroženi, že jim tito noví mladí lidé seberou práci a budou jim brát kšefty. To se ale nestalo. Ukázalo se, co vlastně všichni víme, že za to, jak jsme dobří v tom, co děláme, si můžeme sami. Se všemi následky,“ vztyčil varovně ukazováček obsahem svého prohlášení na instagramu Pavol Habera. A aby to bylo zcela jasné, přidal za text i emotikonu dlaně s ukazováčkem směřujícím k jeho slovům.

Z textu je celkem zjevné, že při jeho psaní měl kat poroty na mysli konkrétní kolegy. O jejich jména se ale nepodělil. „V Čechách i na Slovensku žije absolutní většina lidí, kteří se těší z vašeho talentu. Jasně, že se najde i pár takových, kterým šikovní lidé zásadně vadí. Myslím, že je velmi snadno identifikujete,“ pokračoval i dál v konfrontačním duchu zpěvák. Aby ale nezůstalo jen u silných slov, na závěr svého dlouhého virtuálního proslovu Habera přece jen přiznal dojetí. „Děkuji! Byl to skvělý ročník SuperStar 2020! Gratuluji! Váš Otec,“ uzavřel vesele uznávaný slovenský muzikant.

VIDEO: Vyřazená finalistka Miss Karin Křížová o zákulisí SuperStar: Nejde tam o zpěv! 

Video
Video se připravuje ...

Vyřazená finalistka Miss Karin Křížová o zákulisí SuperStar: Nejde tam o zpěv! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
34 fotografií