Hlavní obsah

Nová alba: Peter Aristone, Tereza Mašková, Hana Hegerová a další

Právo, Jaroslav Špulák

Pár dnů před kalendářním nástupem léta se na trhu objevila nová alba Petera Aristona, Terezy Maškové nebo britského hudebníka Jack Garratta. Doplňuje je reedice desky Hany Hegerové.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Peter Aristone: The Hit

Slovenský zpěvák Peter Aristone, jenž žije v Praze a koncertuje i ve světě, vydal své druhé album The Hit. Spoluproducentem mu byl Mark Plati, bývalý spolupracovník Davida Bowieho. Vznikla zdařilá a velmi osobní kolekce v poprockovém duchu s nádechem alternativy.

Foto: BrainZone

Peter Aristone: The Hit

Tereza Mašková: Zmatená

Tereza Mašková vyhrála v roce 2018 SuperStar a nyní vydává své první regulérní album s písněmi, které pro ni s její pomocí přichystali oslovení autoři. Na desce jsou její duety s Markem Ztraceným, Ondřejem G. Brzobohatým a již zesnulým Alešem Kubátem.

Foto: Warner Music

Tereza Mašková: Zmatená

Hana Hegerová: Potměšilý host

Třiatřicet let od prvního vydání se na trh dostala speciální edice alba Hany Hegerové Potměšilý host – písně Petra Hapky na slova Michala Horáčka. Vyšla na cédéčku obohacená o sedm bonusových písní a ve výpravném obalu na LP desce, v níž je poukaz s kódem, jenž zdarma umožní stažení původní verze alba.

Foto: Supraphon

Hana Hegerová: Potměšilý host

Jack Garratt: Love, Death & Dancing

Brit Jack Garratt je rozkročen mezi žánry. Potvrzuje to i na svém druhém studiovém albu. Jeho základy už byly nachystané v roce 2017, ale on tehdy usoudil, že nemá k dispozici kvalitní materiál. Spojil se následně s producentem Jacknifem Leem a začali pracovat na nových skladbách.

Foto: Island

Jack Garratt: Love, Death & Dancing

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám