Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Timotej Májsky ze SuperStar boduje: Prohra ho nezastavila, spolupracovat s ním chce světoznámý DJ Kygo

Timotej Májsky ze SuperStar boduje: Prohra ho nezastavila, spolupracovat s ním chce světoznámý DJ Kygo
Zdroj: archiv Kiga / archiv TV Nova
+ Dalších 8 fotografií
kariéra
Mezi diváky SuperStar 2020 se Timotej Májsky velké oblibě netěšil a soutěž nevyhrál, nyní ale překvapil a překonává i soupeře, kteří došli dál. O spolupráci ho totiž požádal světoznámý DJ Kygo (28), jehož skladby mají na YouTube i stamiliony zhlédnutí.

Timotej Májsky patřil mezi TOP 10 finalistů v SuperStar 2020 a diváci nevěděli, co si o něm mají myslet. Ačkoliv se z jeho zpěvu mnohým dívkám podlamovala kolena, jeho chování vůči ostatním soutěžícím a ego až na strop se lidem nelíbily. Ačkoliv nevyhrál, zdá se, že kariéru si našlápl nejlépe ze všech účastníků soutěže.

Mladému pohlednému zpěvákovi s charakteristickým hlasem se naskytla nabídka, jaká se neodmítá a ze které by se radovali i umělci, kterým se už ve světě hudby podařilo prorazit. „Kygo mi zničehonic lajkl fotku z castingu,“ svěřil Májsky webu Markiza.sk.

Ke spolupráci by obyčejný lajk možná ani nevedl, kdyby se Timotej neodvážil Kygovi napsat, poděkovat mu a vyjádřit, jak moc ho obdivuje a nakolik je pro něj inspirací. Odpověď Májsky nečekal a už vůbec ne tak skvělou, jaká mu od Kyga přišla.

Timotej Májsky a DJ Kygo

Nadšeného Timoteje díky lajku a pár zprávám čeká zřejmě slibná kariéra. „Napsal, že děkuje, líbí se mu můj hlas a mohli bychom navázat spolupráci. Velmi mě to potěšilo, Kygo je skutečně jeden z hlavních důvodů, proč jsem se začal věnovat produkci, hrozně ho obdivuju,“ dodal Májsky s radostí.

Kdo je Kygo

Norský hudební skladatel, DJ, textař a klavírista Kygo se narodil 11. září 1991 v Singapuru. Celosvětová sláva ho potkala díky jeho remixům, které na nejrůznějších hudebních platformách slyšely už stamiliony lidí. Jeho nejznámějším hitem je píseň Firestone, která ho dovedla k uzavření smlouvy s prestižní nahrávací společností Ultra Music. Pokud s ním Timotej skutečně něco nahraje, není pochyb o tom, že to s jeho kariérou udělá velké divy.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy