Ricci a Koniariková rozjeli po konci SuperStar youtube kanál a kromě vtipných vlogů sdílejí i různé příběhy ze života. V jednom videu se rozpovídali o pravděpodobně nejděsivějším zážitku, který je potkal. Tehdy studovali v Anglii a bydleli v malém bytě společně s jeho majiteli, kteří měli opravdu znepokojivý vztah. Muž byl násilník a nestyděl se svou ženu mlátit i před naprosto cizími lidmi. „My jsme spali s Maťkou v našem pokoji a vzbudil nás obrovský randál na chodbě, na záchodě, v kuchyni, a začali jsme si uvědomovat, že on tu ženu mlátí,“ zmínil server Topky.sk s odkazem na Ricciho video.

Strach z noci strávené na ulici se bil s možností zavolat policii. Nakonec Ricci zakročil a vzali jeho manželku k sobě do pokoje, kde přespala, zatímco alkoholem omámený manžel padl na gauč. Manželé na několik dní odjeli pryč, když se vrátili, situace se opakovala. Tentokrát však byli terčem výhrůžek a nadávek také zpěváci, na které si pan domácí vzal nůž.

Ricci utíkal sbalit veškeré jejich věci, než to ale stihl, ozvaly se z chodby rány – majitel kopal do své manželky a Martina tomu s děsem v očích přihlížela. Ricci se neudržel a pustil se do násilníka, vědom si rizik a bezprostředního ohrožení života. Domácí ho škrtil, Ricci se obratně vysmýkl z jeho sevření a utíkal pryč.

„Díkybohu byla moje práce blízko, tak jsme se schovali a tam jsem zavolal policisty,“ vyprávěl Ricci, o šťastném konci se tady ale mluvit nedalo – namísto pana domácího policie zatkla Ricciho. „Já jsem jen viděla, jak ti na ruce dávají pouta,“ vzpomínala Koniariková, která v tu chvíli nechápala, co se děje. Zatýkají přece nesprávného muže.

Video: SuperStar: To byla psychiatrie! Chtělo se mi blít! Kat Palo tvrdě zkritizoval soutěžícího

Video
Video se připravuje ...

SuperStar: To byla psychiatrie! Chtělo se mi blít! Kat Palo tvrdě zkritizoval soutěžícího. TV Nova

Podle Giovanniho domácí policistům napovídal, že se s ním pral a že oba neplatili nájemné. „Oni mu uvěřili, tak mě chtěli zatknout. Já jsem začal křičet na tu policistku, že to já jsem vám volal, měli byste zatknout jeho. Ale samozřejmě, já jsem imigrant, vypadám trochu jinak, tak zatkli mě,“ osvětlil důvod želízek Ricci. Ve vazbě strávil dva dny, než si jeden z policistů uvědomil, že to Ricci volal policii, a pustili ho na svobodu.

Spravedlnosti se ale nedočkali, manželka majitele ze strachu, co by mohlo následovat, nic nepřiznala a manžel z toho vyvázl bez trestu. Po této zkušenosti se oba raději vrátili na Slovensko.

VIDEO: Vyřazená finalistka Miss Karin Křížová o zákulisí SuperStar: Nejde tam o zpěv! 

Video
Video se připravuje ...

Vyřazená finalistka Miss Karin Křížová o zákulisí SuperStar: Nejde tam o zpěv! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
15 fotografií