Hlavní obsah

Nová alba: Bob Dylan, Norah Jones, John Legend a další

Právo, Jaroslav Špulák

Velmi bohatá a pestrá je nabídka nových alb. Po delší době přichází s původními písněmi Bob Dylan, Norah Jonesová hledá novou hudební cestu a John Legend dokazuje, proč je zejména za oceánem tolik oblíbený. S aktuálními deskami přišli i Black Eyed Peas a Lamb of God.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Bob Dylan: Rough And Rowdy Ways

Rough And Rowdy Ways je devětatřicáté studiové album amerického zpěváka a skladatele Boba Dylana. Jedná se o jeho první album původních písní od desky Tempest z roku 2012. Tu následovala trojice desek, jež nabídly standardy.

Foto: Columbia

Bob Dylan: Rough And Rowdy Ways

Norah Jones: Pick Me Up Off The Floor 

Americká pianistka, skladatelka a zpěvačka Norah Jonesová se rozhodla odklonit od filozofie svých předešlých alb a vydala se k hudební svobodě. Deska Pick Me Up Off The Floor drží pohromadě linií klavíru, texty čelí ztrátě a větší naději, tématem je pak temná nálada, která kráčí k naději.

Foto: Universal Music

Norah Jones: Pick Me Up Off The Floor 

John Legend: Bigger Love

Bigger Love je sedmé studiové album amerického zpěváka, skladatele a hudebníka Johna Legenda. Je následovníkem jeho vánočního alba A Legendary Christmas z roku 2018. Spojuje na něm r’n’b, soul a pop.

Foto: Columbia

John Legend: Bigger Love

The Black Eyed Peas: Translation

Americká formace vydává své osmé studiové album, na kterém se stylově pohybuje v oblastech popu, hip hopu, latina i reggaetonu. V písních se jako hosté představují Shakira, J Balvin, Maluma, Ozuna a další.

Foto: Epic

The Black Eyed Peas, Translation

Lamb of God: Lamb of God

Americká formace Lamb of God je představitelkou thrash metalu s častými úkroky k dalším stylovým inspiracím. Jde o již desátý počin skupiny, velmi energický a hudebně nesmlouvavý.

Foto: Epic

Lamb of God: Lamb of God

Hradišťan, Spirituál kvintet a Dagmar Pecková: Hradišťan & Spirituál kvintet & Dagmar Pecková

Vychází koncertní dvojalbum plné písniček Hradišťanu a Spirituál kvintetu, rovněž nikdy nevydaných skladeb a nečekaných verzí již zlidovělých písní. Koncert byl pořízen loni ve Švandově divadle v Praze, hostem skupin byla v některých písních Dagmar Pecková.

Foto: Indies

Hradišťan, Spirituál kvintet a Dagmar Pecková: Hradišťan & Spirituál kvintet & Dagmar Pecková

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám