Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Mateřství Ewy Farne obrazem: Z těhotné kuličky půvabnou mámou, která našla vkus

Mateřství Ewy Farne obrazem: Z těhotné kuličky půvabnou mámou, která našla vkus
Zdroj: Ewa Farna archiv
+ Dalších 27 fotografií
velká galerie
Oblíbená zpěvačka Ewa Farna (26) nedávno zavzpomínala na to, že už to bude vlastně rok, kdy porodila prvního potomka. Dostal jméno Artur. Sympatická Farna se věnuje na plné obrátky rodině a do toho stíhá moderovat, zpívat, koncertovat a ještě vypadat dobře. S malým Artíkem jí pomáhá maminka a samozřejmě manžel, hudebník Martin Chobot (31).

Ewa Farna (26) patřila minulý rok k ostře sledovaným těhulkám. Prvního syna Artuše porodila zpěvačka v nemocnici v Příbrami. Farna je známá tím, že se svými fanoušky pravidelně komunikuje přes Instagram, ale rodinný život si přísně střeží.

S manželem se rozhodli, že Artíka ukazovat nebudou, protože si v pozdějších letech rozhodne sám, zda chce svůj obličej vystavovat na sociálních sítích nebo nikoli. Ewa si těhotenství užívala plnými doušky a společně s manželem se nemohli dočkat, až mezi sebou přivítají dalšího člena rodiny.

Farna porodila minulý rok na začátku června. "Před pár dny jsem se stala mámou. Poprosím o respektování tohoto křehkého období pro každou mamku, našeho soukromí i klidu. Jsme zdraví a šťastní," řekla velmi stroze zpěvačka.

Během mateřství se podařilo zpěvačce zhubnout a podle všeho i vyměnila stylistu, protože nikdy nevypadala lépe. Mateřství podtrhlo její ženské tvary, které zpěvačka konečně umí nosit a vypadá doslova božsky.

O tom jsme se mohli koneckonců přesvědčit během předávání hudebních cen Anděl, kterými zpěvačka provázela a vypadala šťastně, spokojeně a hlavně šik! Do galerie se můžete podívat na to, jak šel s těhotenstvím jedné z nejoblíbenějších českých zpěvaček čas.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy